Merhaba arkadaslar bugun yunuslar cevirme yapiyordu ehliyetim olmadigi icin durmadim gectim arkamdan ceza yazarlarmi ne kadarlik bir ceza gelir
Merhaba arkadaslar bugun yunuslar cevirme yapiyordu ehliyetim olmadigi icin durmadim gectim arkamdan ceza yazarlarmi ne kadarlik bir ceza gelir
Dur ihtarına uymama 47/1a : 166tl artı trafigi tehlikeye düşürme 47/1d : 77 tl yani toplam 243 tl ama bu sadece gerekçeli olan yani ekibe göre de değişir.Senin ehliyetin olmadığın için kaçtığını nereden bilsinler belki de aranan bi şahıssın plakadan ev adresini öğrenip ekip çıkartıp sorgulama için evinden gözaltına da alabilirler.Ayrıca sen durmadığın için hatalı şerit değiştirme vesaire birsürü ceza kitleyebilirler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
Yav bide ehliyetsiz sürmek ne demek ya bi kazaya karışsan nolacak haberin var mı ?
Hele ki Allah korusun ölümlü bi kazaya iliğini kuruturlar.Ehliyetsiz yakalansan 1600 küsür lira cezası var o paraya ehliyetini çıkarırr üstüne de çok rahat eğitime gidersin.Aptalın biri gelip sana çarpsa ölsen ehliyetin olmadığı için elini kolunu sallaya sallaya çıkar.
Kazaya karisirsan yaralamali bile olsa gencligini sondururler..
dua et peşine takılmadılar,yoksa bak bakalım kaçabiliyormusun ? yakalandığın zaman ki başına gelecekleri de düşünemiyorum.
Evet arkadaslar hataliyim hatami kabul ediyorum ehliyet kursuna yazildim 2 hafta icinde ehliyetimi aliyorum ama motorada binmek zorundaydim
Artık şunu bilin, motosikletli polisten kaçmak ölümle dans gibi birşeydir. Heleki ufak cc bir makinayla bu işi deniyorsan
inşallah ceza yazmışlardır
ehliyetsiz sürmeyin
adamlar size çarpıyor, suçlu onlar ölen siz ama yaptırım yok neden çünkü ehliyetsiz sürüyosun
Cinsin tekine denk gelirsen motora bağlama kararı çıkarabilir.
Makul suphe diye birsey girdi hayatimiza dikkat etmek lazim..
Alanya'da bizim bir tanıdığın babasını yolda yürürken 15 yaşında çocuk motosikletle ezdi öldürdü. Alanyaya 2 hafta önce gitmiştim 100 motorcudan 2si falan kask takıyordu, muhtemelen çoğunun ehliyeti de yoktur. Ehliyet için daha sık denetim olsa keşke, 2 senedir bana kimse ehliyet ruhsat sormadı motora binerken ankarada.
kanka sana ben yapıcı bi yorum yapayım.
Ehliyetin yok, herkes sürme diyor senin için sürmek istiyorsa oku yazdıklarımı.
Konusunu da açtım bu olayın gerçek inanmazsan bakarsın profilimden. Heyneyse.
17 yaşında bi kardeşimizin ehliyeti yok oyle aldı motorunu 2-3 ay kaçtı hep polislerden yakalanmadı sonra kibirlendi havalara girdi yok ya yakalanmam ben sen kendine bak dedi falan ben de ehliyete yazıldım motor almadım daha, sonra bu yakın zamanda yakalandı 1.800 küsür falan kitlediler kardeşe.
sonrasında durum vahim motoru çıkardı falandı filandı bi kere daha polis kovaladı bunu bayramın2. günü bu sefer bi mini uçurum düşün oradan aşağı doğru uçtu biraz kafada kask ta yok dikişler çatlaklar bilmemneler. daha mı? polis 1.800 daha yapıştırdı. motor haric 4 bin liraya yakın para ödedi.
Senin için nasıl iyiyse öyle devam et.
Ben geçen sene yedim 336 lira.
Yeni yasayla beraber 1.500 küsür oldu diye biliyorum. Kağıtta 3 ceza alanı var dolayısıyla oraya başka şeylerde yazabilir... en yükseklerinden
ehliyetsiz yiyeceğinden çok çok daha az yersin, hiçbirşey yemeyedebilirsin sonucta yunuslar trafikle uğraşmaz etmez, üzerini arayacaklardır yada rutin çevirmedir. Birşey gelmeyedebilir, benim çok çok acelem vardı arkada normal bir ekip arabası selektör yaka yaka korna caldi kenara cekmem için, polisten kaçacak kadar acelem vardı 4 ay oldu birşey olmadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)