Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

R6 Arka far değişimi ve grenaj

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Öncelikle saçma yorum yapmıcak arkadaşlar yazarsa minnettar kalırım 2006 model r6'ya 2008 model grenaj seti takılabilir mi örnek veriyorum : http://www.brnmotor.com.tr/Yamaha-Yzf-R6-2008-2014-Model-Komple-Grenaj-Seti,PR-848.html

+ olarak arka farları çok kötü 2006 modelin

2007 model ve üstünün şu şekil

bu tür arka far değiştirebilirmiyiz ? İzmirde tanıdığınız usta varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Şaside değişiklik yoksa, sadece karenajları farklıysa ustayla uğraşmayıp kendin yap derim. Alt tarafı birkaç vida söküp takacaksın ama şaside fark var mıymış onu araştır önce. Misal Renault Broadway'lerin tümü aynı şasiye sahip ve 3 farklı kasa da birbirine uyabiliyor.

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaside değişiklik yoksa, sadece karenajları farklıysa ustayla uğraşmayıp kendin yap derim. Alt tarafı birkaç vida söküp takacaksın ama şaside fark var mıymış onu araştır önce. Misal Renault Broadway'lerin tümü aynı şasiye sahip ve 3 farklı kasa da birbirine uyabiliyor.
    Şase farkı var bildiğim birinde 3 vida var birinde 4 bide Grenaj bizimkinin çok keskin hatları yok 2008 daha keskin hatlara sahip bir usta bunu düzeltebilirmi ? bide izmirlisiniz sanırım hangi ustayı kullanıyorsunuz

Motosikleti
    Alıntı mertcnkt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şase farkı var bildiğim birinde 3 vida var birinde 4 bide Grenaj bizimkinin çok keskin hatları yok 2008 daha keskin hatlara sahip bir usta bunu düzeltebilirmi ? bide izmirlisiniz sanırım hangi ustayı kullanıyorsunuz
    Benim ustalık bir işim olmadı çok şükür, daha yeni sayılırım zaten çok zaman olmadı başlayalı ama gidecek olsam eypbike'a giderdim sanırım. İlla uydurulur bir şekilde ama şaside oynama yapılması gerekecekse hiç tavsiye etmem. Bir sonuca ulaşamazsan, custom motosiklet yapan yerlere sorman lazım bence.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Sasiye ellettirme satarken basin cok agirir. ayrica yaptigin islem sonrasi herkez motora kazali gozuyle bakacaktir. Aklinda bulunsun.

Motosikleti
    Alıntı pcmnyk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sasiye ellettirme satarken basin cok agirir. ayrica yaptigin islem sonrasi herkez motora kazali gozuyle bakacaktir. Aklinda bulunsun.
    Aynen, işin bir de bu yönü var. İşlem yapacaksan bile kanıt niteliğinde fotoğraflarını çek; işlem öncesi, işlem basamakları ve sonrası olarak.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen, işin bir de bu yönü var. İşlem yapacaksan bile kanıt niteliğinde fotoğraflarını çek; işlem öncesi, işlem basamakları ve sonrası olarak.
    Satmayı düşünmüyorum şuan çok eski görünüyor arkası çok sinir edici hocam özelden o dediğiniz yerin adresini gönderirmisiniz? bide kaça kadar açık

O motorda aluminyum sase var galiba yanilmiyosam simdi aklima geldi.alu sasinin ustunde cizik olsa perte cikiyo diye biliyorum

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Mert sat kanka sat.

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı Sepya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mert sat kanka sat.
    Belki daaha az masrafla çıkarım işin içinden dedimde yok olmuyo :D rengide kötü gördün zaten değiştircem yada ne bileyim yapcam bişiler :D
    Sepya bunu beğendi.

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Al bi R25 :D

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı Sepya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al bi R25 :D
    Sepya bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)