geçmişler olsun abi
yahu olay olalı nerdeyse 1.5 sene oluyo topiği hortlatıyosunu yaw
Bu olay olalı .....100.............. yıl olmuş arkadaşlar neyin geçmiş olsunu buuuuuu..Ölünün mezardan çıkması gibi bişi bu topiiiiiiiiiiiiikkkkk.
Özaktaşım vefalı dostlar yeni öğrendiler olayı bırakalım vefalarını göstersinler arifim bu camiaya lazımozaktasi adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
Canın sağolsun ZZR1400..öğle diyorsan öğle olsun..yalnız arif kardaşta bu olayı unutmuştur herhalde...
seninde canın sağolsun sende bize lazımsın ozaktaşiozaktasi adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
Öncelikle Arif arkadaşım geçmiş olsun... Maalesef Türkiye'de Motor kullanan insanlar... Filmlerin ve dizilerin etkisiyle kötü imajlarla tanınmış... Bu arada geri kalmış eğitim düzeyi toplumlarda olur bu tür olaylar... Sana saldıran genç emnim ki varoş kültürü ile gençlik egolarının arasında sıkışmış, " Deli Yürek" sendromuna sahip eğitimsiz bir gençtir. Döner bıçaklarını sorgusuz sualsiz satılması da bu tür saplantılı tipler için bir avantaj... Oysa bu bıçaklar neredeyse kılıç gibi yani... Bakarsan silah kategorisine girebilir. Tabii bunlar Yasalar ile sınırlı... Düşünün ki bir adam öldürmek istediği adamı silahla vurursa ayrı ceza alır Otomobille ezerek öldürüse ayrı ceza alır. Otomobil işin içine girince cinayetin adı Trafik kazası olur. Öncelikle bu çarpıklıkların giderilmesi gerekiyor. Bana göre Tabanca bıçak, Sopa otomobil bunlar bir insanın ölümüne sebep olmuş sa cinayet aletidir. Trafik kazasında ölüme yada ağır yaralanmaya neden olanlar hakkında Müebbet hapis cezası olsa o zaman işler değişir. Yunanistan'da alkollü araç kullananın aracına devlet el koyup kamulaştırıyor. mesela ....
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Öncelikle, ALLAH korusun ve geçmiş olsun tüm benzeri durumu yaşayan insanlara,
O tip kişilere pis ve acılı bir ÖLÜM çok güzel yakışır bunu söylemeden geçemeyeceğim
büyüklük motorcularda kalsınnot_fear adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
olmaz kawa kardeşim olmaz dayanamıyorum bu tip kalpsiz kendini kaybetmiş zavallı zalimlere
hak ettikleri gibi sürünmeliler
o çocugun korkusu ve arif abinin telaşı,
onun fitil fitil burnundan gelmeli
Arife yapılan saldırıYı motorcular olarak nefretler kınıyoruz.. Tüm Motorcular kardeştir lütfen sizde Kınayın !
[B] KapTaN 44[/B]
Arif Abi Gecmiş Olsun Allah Korumuş
Antalyadan Kenan Ben Motor Hastalini Sayende N Kaptim Ve Hastalik Hala Var Neyse Abi Geçmiş Olsun Tekrar
Antalya Dan Kenan
Arife yapılan saldırıYı motorcular olarak nefretler kınıyoruz.. Tüm Motorcular kardeştir lütfen sizde Kınayın !
[B] KapTaN 44[/B]
Geçti geçti
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
arifim modası hiç bi zaman geçmezShamyl adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
Vallahi helel olsun ZZR1400Kawasaki..Yani 2 senelik bi olayı o zamankinden çok daha fazla mesajlandırdınya..Seni tebrik ediyorum gerçekten......İsmin ney..ben İbrahim Halil ÖZAKTAŞ...
)))))))))))))))))))
bende serkan kara .memnun oldum harbiden de daha çok msj aldı.
[B] KapTaN 44[/B]
Walla utanmaz
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
akira arii tanısan benim hakkımda böyle konuşmazdın..çok yazıkAkira adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Ben almayım sağol. Bu kadar tanımak bile yetti.
Şimdi senin gerçekten zzr1400 ün mü var ? inanalım mı ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)