1.5 sene önceki saldırıya geçmiş olsun dileklerinizle çok memnun ettiniz Arfif abiyi.
Artık yavaş yavaş günümüze dönsek diyorum...
1.5 sene önceki saldırıya geçmiş olsun dileklerinizle çok memnun ettiniz Arfif abiyi.
Artık yavaş yavaş günümüze dönsek diyorum...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ZZR1400KawaSaKi sağ olsun. iyi hortlatmacı çıktıolcan138 adlı üyeden alıntı
geşmiş olsun arif abi
hehe bende hiç haberimiz olmadı burada yazmıştım tebiki olmaz
kaç aylık mevzuymuş
Türkiye Teksas oldu.Geçmiş olsun...
Diyecek laf söz cümle kelime bulamıyorum.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o herifi.. TTA abi geçmiş olsun.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
yav neredeyse 2 sene oldu a dam o olayı yaşayalı yok bişi alalal hortlatmayın topikleri kardeşimmmmmmmmmmmmm
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abicim çok geçmiş olsun viper_1 in dediği gibi türkiye teksas gibi biyer oldu
tekrar geçmiş olsun abi
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Yav KardeŞİm Adamin YaŞadiĞi Olay 2 Sene Önceydi Niye Bunu Tekrar Hortlatiyorsunuz Anlamiyorumki__??
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
toblerone adlı üyeden alıntı
Arif Bey'e büyük geçmiş olsun. (2 yıl önce de olsa)
Ancak Türkiye'nin bu gidişle bu tip psikopat magandalardan kurtulacağı falan yok, önümüzdeki yıllarda bunların sayısı daha da artacak kanımca... Bi memlekette eğitim, ekonomi ve işsizlik sorunları hallolmazsa bu tip psikopatların sayısı da azalmayacaktır... (Netice ortada 2 yılda değişen bi şey var mı? ülkede)
Kendimize dikkat edip etrafımızdaki insanları ve çoluğumuzu çocuğumuzu adam gibi yetiştirmeye çalışmaktan başka çare yok...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
abilerim bu işebi dur diyelim olay olmuş bitmiş gitmiş arif abiye sorsanız böle böle abi geçmiş olsun diye belki hatırlamayacak yaf yoksa 2ay daha geçmiş olsun mesajları yağacak topice...
topıc hortladıııı hehee yıne tekrarlayalım gecmısolsun abı hehe
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Arif abiyi bugünde yakından gördüm çok şeker insanlar yapılır mı ya böyle birşey.
Hele bugün ufaklığın motorsiklet kullanışı vardı, duracağı yerde Arif abi tutuyordu hayran oldum Yanaklarından tutacan ıssıracan
Geçmişolsun.
Allah uzun ömür versin size ve ailenize...
Free Motorcycle Team
bu gidişe dur demek lazım. ben de ispiyonladım.
May the Force be with McLaren Mercedes
iyi yapdın valla ben yapacaktımm dedim boşwerr hade...yoksa işin b..kuçıkıcak
böyle insanları İrandaki gibi şeriat ile cezalandırmak gerek...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arif kardeşim onun ağzının payını vermiş. arifim inanın ki Çok güçlüdür bunlarında üstesinden gelecektir. allah ıslah etsin bu tip adamlarıKartal23 adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
düşüp bayılıcam şimdiya sabahtan beri....water hani ispiyonladıydın?
Lütfen ARifime yapılan bu saldırı herkes topicde kınasın bu tip olayların önüne geçmek adına
[B] KapTaN 44[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)