Merhabalar senetle motor almak istiyorum istanbulda ikamet ediyorum sıfır motor almayı planlıyorum fakat senetle 2 bin peşin gerisi senet vs böle bi mağaza varmı acaba istanbulda ?
Merhabalar senetle motor almak istiyorum istanbulda ikamet ediyorum sıfır motor almayı planlıyorum fakat senetle 2 bin peşin gerisi senet vs böle bi mağaza varmı acaba istanbulda ?
Almaya niyet ettiğin kürdan çöpü dahi olsa " nakit " olarak alımını planla , mecburiyet hayati mesele harici " cash is king " gerisi boş, bulaşma sabr et.
Senet sepet, kredi kartı, vade, taksit(faizsiz ise ne ala) bunlardam uzak dur, bir kere daha yazayım " Cash is King " gerisi teferruat.
Hakkında hayır dilerim, bildiğim yer yok.
Evkur senetle satıyo ama 3 liralık motoru 5-6 liraya satar.
Bence senetle motosiklet değil, hiçbir şey satın alma. Senet konusuyla alakalı detaylı bilgiyi internette aratarak bulabilirsiniz.
Senetle motor alacağına kredi çek hocam. Kredi çekemiyorsan girme bu işe veya gerçekten ödeyebileceksen birini kefil et. Paranla neyi istiyorsan onu al. Adam senetle veriyor diye istemediğin ve kötü bir motor almanın anlamı yok.
Senetle almaya değmez alacağın 3 kuruşluk mala 6 lira fiyat çrkerler üstüne taksitte yüzdelik faiz uygularlar.Her ay onun taksitine vereceğin parayı biriktir peşin olarak gönlünden geçen bi motoru al.Zaten senetle alacağın motorlar çan çin çon motor olacak ederinden çok daha fazla para vermeye değmez.
Sahibindende arat points motordu galiba, denemedim bilmiyorum arkadasim konusuyordu bir ara.
istanbul mecidiyeköy'de point motor var uğur abi sağlam esnaf diye biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)