Bu Kadıncağıza Yardımcı Olabilme İmkanımız Var mı ?
Reklamlar
-
23 Temmuz 2015, 00:50
TrailBraking adlı üyeden alıntı
Bir öğrenci olarak elimden geldiğince ben de yardımcı olmak isterim. Kulaklık sipariş edecektim. Sanırım o plandan bir ay kadar vazgeçeceğim. Hesap numarası paylaşılırsa insanlar rahatça bağış yapabilir. Bu arada kesinlikle benim haddime değil ama yapılan bağışın miktarı televizyondaki gibi ''İşteeeeee x firmasından 10.000 TL'' gibi kişiler tarafından duyurulmazsa çok makbule geçer. Şimdiden bağış yapanlar için ben anne adına hepinize teşekkür ederim
kesinlikle çok haklısın. Yardımın gizli yapılanı makbuldür. Yapılan yardım gizli kalsın ismimiz bile duyulsun istemem. Yarın hastaneye gidip bilgileri alacağım inşAllah. Burada güzel bir ortamımız var çünkü , ben inanıyorum bu konuda hepimizin duyarlı olacağına. Ayrıca seni de tebrik ediyorum. Umarım çok faydalı oluruz.
Reklamlar
-
23 Temmuz 2015, 01:08
moderatörler yada adminler yardımcı olur konu sabitlenirse çok iyi olur
-
23 Temmuz 2015, 01:19
Peder adlı üyeden alıntı
moderatörler yada adminler yardımcı olur konu sabitlenirse çok iyi olur
Erhan abime mesaj gönderdim. Umarım çok güzel bir organizasyon olur. Hepimizin sigarasından bile kısıp yardım edeceğinden şüphem yok.
-
23 Temmuz 2015, 01:23
barodi adlı üyeden alıntı
EVET VAR HESAP NUMARASI VALİLİK ONAYLI FACEBOOKTAN GİREBİLİRSİNİZ
Siz paylaşınca onun hesap numarasını gördüm ama konu açılan bayan için hesap numarası göremedim.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
23 Temmuz 2015, 01:26
tubejh adlı üyeden alıntı
Siz paylaşınca onun hesap numarasını gördüm ama konu açılan bayan için hesap numarası göremedim.
Konuda yer alan "anne" için hesap numarasını hastaneye gidip yarın alacağım. Valilik onaylı ise tabi. Yarın tüm gerekli bilgileri alacağım.
-
23 Temmuz 2015, 01:26
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
Erhan abime mesaj gönderdim. Umarım çok güzel bir organizasyon olur. Hepimizin sigarasından bile kısıp yardım edeceğinden şüphem yok.
Ne çıkarsa kardır mantığı kardeşim, neden olmasın
-
23 Temmuz 2015, 01:36
Peder adlı üyeden alıntı
Ne çıkarsa kardır mantığı kardeşim, neden olmasın
Aynen öyle sitenin 1000 üyesinin her biri 1 tl yollasa 1000 lira! Böyle şeyler çok yararlı olur forumda. Ben bu akşam çok üzüldüm o kadıncağızı görünce kendi annem aklıma geldi resmen. Empati yapmak lazım. Allah kimsenin başına böyle bi acı vermesin. Hepinize konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yarın bilgileri yazacağım
-
23 Temmuz 2015, 01:42
Aynen öyle sitenin 1000 üyesinin her biri 1 tl yollasa 1000 lira! Böyle şeyler çok yararlı olur forumda. Ben bu akşam çok üzüldüm o kadıncağızı görünce kendi annem aklıma geldi resmen. Empati yapmak lazım. Allah kimsenin başına böyle bi acı vermesin. Hepinize konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yarın bilgileri yazacağım
bilgileri bekliyoruz. eminim benim gibi düşünen MT ailesinden bir dünya güzel insan yardımcı olacaklardır.
-
23 Temmuz 2015, 20:35
Arkadaşlar bugün gittim. Ancak Valilikten onay çıkmamış henüz! Bu nasıl prosedür nasıl işleyiş anlamadım ! Kadıncağız vefat ettikten sonra mı çıkaracaklar onayı anlamıyorum. Kendileri bir hesap açık yardımı başlatmışlar ancak yasal değil. Ben ne olur ne olmaz diye o hesap numarasını da aldım. Ancak burada onu paylaşmayacağım. Ben kendilerinden Valilik onaylı hesap numarası açıldığında bana ulaştırmalarını rica ettim. Numaramı kaydettiler ve haber vereceklerini söylediler. Anneyi göremedim :( Allah yar ve yardımcısı olsun.
-
24 Temmuz 2015, 14:31
Adminler çoklu üyelik uyarısı şampiyonluğuna hazırlanıyor olabilir.
-
10 Ağustos 2015, 23:46
Değerli abilerim , kardeşlerim;
Zonguldak'ta ikamet ediyorum ve bu bölgeye ait yerel haber sitesinde bir habere rastladım.
1 çocuk annesi kadıncağız ölümcül bir hastalığa yakalanmış. Tedavisi için 18 bin tl gerekiyormuş. Motorcular olarak biz yardım edebilir miyiz? İlk aklıma burada bu haberi sizlerle paylaşmak oldu. Herhangi bir yardımımız dokunur mu sizce? Ne yapabiliriz ? Nasıl yapabiliriz?
Haber için kaynak ;
http://www.gundemeregli.com/18-2-16588-gundem.htm
Arkadaşlar VALİLİK ONAYLI HESAP açılmıştır. Yakından takip ettiğim bir hastadır ve her gün arayıp Valilik'ten onaylı hesap açılıp açılmadığını sorardım. Bugün aradığımda kendisi whatsapp yolu ile resmini çekip gönderdi. Ben de burada paylaşıyorum. Valilik bu olayı baya geciktirdi
Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor... Biz bari bu düşünce tarzından uzakça bir davranış gösterelim lütfen. Hepinizden destek bekliyorum arkadaşlar. Bu anneyi kurtaralım da ? He ? Kendi annemizi düşünelim lütfen. Hepinizi yardıma çağırıyorum.
Valilik onaylı hesap bilgileri ;
-
10 Ağustos 2015, 23:50
Konu başa bir yere sabitlensin. Teşekkürler böyle bir duyuru yaptığınız için.
-
10 Ağustos 2015, 23:54
Rica ederim. İlgili konuya istinaden yardımları için Erhan abime mesaj attım. Gereğini kendisi yapacaktır. Bugün çok sevindim gerçekten. Hergün arıyordum "henüz daha haber yok" diyordu hanımefendinin yakını. Bugün sevinçli haberi alır almaz paylaştım sizinle. Biz bu parayı toplarız arkadaşlar. Benim bu forumda gönlü yerle bir çok abim kardeşim var. Hepimiz bu 18 bin tlyi çok kısa bir sürede toparlayacağımıza eminim.
-
11 Ağustos 2015, 00:00
Arkadaşlar
VALİLİK ONAYLI HESAP açılmıştır. Yakından takip ettiğim bir hastadır ve her gün arayıp Valilik'ten onaylı hesap açılıp açılmadığını sorardım. Bugün aradığımda kendisi whatsapp yolu ile resmini çekip gönderdi. Ben de burada paylaşıyorum. Valilik bu olayı baya geciktirdi
Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor... Biz bari bu düşünce tarzından uzakça bir davranış gösterelim lütfen. Hepinizden destek bekliyorum arkadaşlar. Bu anneyi kurtaralım da ? He ? Kendi annemizi düşünelim lütfen. Hepinizi yardıma çağırıyorum.
Valilik onaylı hesap bilgileri ;
http://i.hizliresim.com/ngMzYa.jpg
Püf nokta HANGİ BANKA acaba? (gebermezsem, yarın inşaallah çam sakızı çoban armağanı )
Bravo , namerde muhtaç düşmeyesin , hayırlı ömür dilerim sana (it'in duası kabul olurmu ayrı )
-
11 Ağustos 2015, 00:02
TR 210001000131732585265001
şöyle yazalım kopyalaması rahat olsun.. malum artık alayımız internet bankacılığı kullanıyoruz..
Haydi bakalım bi omuz verin beyler
-
11 Ağustos 2015, 00:04
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Püf nokta HANGİ BANKA acaba? (gebermezsem, yarın inşaallah çam sakızı çoban armağanı )
Bravo , namerde muhtaç düşmeyesin , hayırlı ömür dilerim sana (it'in duası kabul olurmu ayrı )
Estağfirullah hocam güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim , amin rabbim hiçbirimizi namerde muhtaç etmesin, hepimize hayırlı ömür nasip etsin.
-
11 Ağustos 2015, 00:06
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Banka ziraat olarak görünüyor piirim.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
11 Ağustos 2015, 00:15
hatice ye yardıma gerek kalmadı. valilik toplanan paraya el koydu. benim bahsettiğim konu. lenf kanseri olan küçük kız ile ilgiliydi hazır yardım konusu açılmışken buraya koymuştum ben duyuruyu.
siz genç anne ye yardım edin yardım etmek isteyenler.
-
11 Ağustos 2015, 01:12
barodi adlı üyeden alıntı
hatice ye yardıma gerek kalmadı. valilik toplanan paraya el koydu. benim bahsettiğim konu. lenf kanseri olan küçük kız ile ilgiliydi hazır yardım konusu açılmışken buraya koymuştum ben duyuruyu.
siz genç anne ye yardım edin yardım etmek isteyenler.
Valilik paraya el koydu derken?
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
11 Ağustos 2015, 03:28
Arkadaşlar hepinzden katılım bekliyorum. Hepimiz 5 er lira göndersek bu kadıncağız kurtulacak. Bir anneyi göz göre göre ölüme terk etmeyelim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)