Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu Kadıncağıza Yardımcı Olabilme İmkanımız Var mı ?

REKLAM ALANI
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TrailBraking adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir öğrenci olarak elimden geldiğince ben de yardımcı olmak isterim. Kulaklık sipariş edecektim. Sanırım o plandan bir ay kadar vazgeçeceğim. Hesap numarası paylaşılırsa insanlar rahatça bağış yapabilir. Bu arada kesinlikle benim haddime değil ama yapılan bağışın miktarı televizyondaki gibi ''İşteeeeee x firmasından 10.000 TL'' gibi kişiler tarafından duyurulmazsa çok makbule geçer. Şimdiden bağış yapanlar için ben anne adına hepinize teşekkür ederim
    kesinlikle çok haklısın. Yardımın gizli yapılanı makbuldür. Yapılan yardım gizli kalsın ismimiz bile duyulsun istemem. Yarın hastaneye gidip bilgileri alacağım inşAllah. Burada güzel bir ortamımız var çünkü , ben inanıyorum bu konuda hepimizin duyarlı olacağına. Ayrıca seni de tebrik ediyorum. Umarım çok faydalı oluruz.
    TrailBraking bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    moderatörler yada adminler yardımcı olur konu sabitlenirse çok iyi olur
    oguzhan6161 bunu beğendi.

Alıntı Peder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    moderatörler yada adminler yardımcı olur konu sabitlenirse çok iyi olur
    Erhan abime mesaj gönderdim. Umarım çok güzel bir organizasyon olur. Hepimizin sigarasından bile kısıp yardım edeceğinden şüphem yok.

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EVET VAR HESAP NUMARASI VALİLİK ONAYLI FACEBOOKTAN GİREBİLİRSİNİZ
    Siz paylaşınca onun hesap numarasını gördüm ama konu açılan bayan için hesap numarası göremedim.
    Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?

Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz paylaşınca onun hesap numarasını gördüm ama konu açılan bayan için hesap numarası göremedim.
    Konuda yer alan "anne" için hesap numarasını hastaneye gidip yarın alacağım. Valilik onaylı ise tabi. Yarın tüm gerekli bilgileri alacağım.
    tubejh bunu beğendi.

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan abime mesaj gönderdim. Umarım çok güzel bir organizasyon olur. Hepimizin sigarasından bile kısıp yardım edeceğinden şüphem yok.
    Ne çıkarsa kardır mantığı kardeşim, neden olmasın
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

Alıntı Peder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne çıkarsa kardır mantığı kardeşim, neden olmasın
    Aynen öyle sitenin 1000 üyesinin her biri 1 tl yollasa 1000 lira! Böyle şeyler çok yararlı olur forumda. Ben bu akşam çok üzüldüm o kadıncağızı görünce kendi annem aklıma geldi resmen. Empati yapmak lazım. Allah kimsenin başına böyle bi acı vermesin. Hepinize konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yarın bilgileri yazacağım

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Aynen öyle sitenin 1000 üyesinin her biri 1 tl yollasa 1000 lira! Böyle şeyler çok yararlı olur forumda. Ben bu akşam çok üzüldüm o kadıncağızı görünce kendi annem aklıma geldi resmen. Empati yapmak lazım. Allah kimsenin başına böyle bi acı vermesin. Hepinize konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yarın bilgileri yazacağım
    bilgileri bekliyoruz. eminim benim gibi düşünen MT ailesinden bir dünya güzel insan yardımcı olacaklardır.
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

Arkadaşlar bugün gittim. Ancak Valilikten onay çıkmamış henüz! Bu nasıl prosedür nasıl işleyiş anlamadım ! Kadıncağız vefat ettikten sonra mı çıkaracaklar onayı anlamıyorum. Kendileri bir hesap açık yardımı başlatmışlar ancak yasal değil. Ben ne olur ne olmaz diye o hesap numarasını da aldım. Ancak burada onu paylaşmayacağım. Ben kendilerinden Valilik onaylı hesap numarası açıldığında bana ulaştırmalarını rica ettim. Numaramı kaydettiler ve haber vereceklerini söylediler. Anneyi göremedim :( Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Onurhan D bunu beğendi.

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Adminler çoklu üyelik uyarısı şampiyonluğuna hazırlanıyor olabilir.
    Aprilia RS 250 GP Nº1

Değerli abilerim , kardeşlerim;

Zonguldak'ta ikamet ediyorum ve bu bölgeye ait yerel haber sitesinde bir habere rastladım.

1 çocuk annesi kadıncağız ölümcül bir hastalığa yakalanmış. Tedavisi için 18 bin tl gerekiyormuş. Motorcular olarak biz yardım edebilir miyiz? İlk aklıma burada bu haberi sizlerle paylaşmak oldu. Herhangi bir yardımımız dokunur mu sizce? Ne yapabiliriz ? Nasıl yapabiliriz?

Haber için kaynak ;
    http://www.gundemeregli.com/18-2-16588-gundem.htm
    Arkadaşlar VALİLİK ONAYLI HESAP açılmıştır. Yakından takip ettiğim bir hastadır ve her gün arayıp Valilik'ten onaylı hesap açılıp açılmadığını sorardım. Bugün aradığımda kendisi whatsapp yolu ile resmini çekip gönderdi. Ben de burada paylaşıyorum. Valilik bu olayı baya geciktirdi
    Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor... Biz bari bu düşünce tarzından uzakça bir davranış gösterelim lütfen. Hepinizden destek bekliyorum arkadaşlar. Bu anneyi kurtaralım da ? He ? Kendi annemizi düşünelim lütfen. Hepinizi yardıma çağırıyorum.

Valilik onaylı hesap bilgileri ;

Carbondioxid, Utided, geeklanx ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Konu başa bir yere sabitlensin. Teşekkürler böyle bir duyuru yaptığınız için.

Rica ederim. İlgili konuya istinaden yardımları için Erhan abime mesaj attım. Gereğini kendisi yapacaktır. Bugün çok sevindim gerçekten. Hergün arıyordum "henüz daha haber yok" diyordu hanımefendinin yakını. Bugün sevinçli haberi alır almaz paylaştım sizinle. Biz bu parayı toplarız arkadaşlar. Benim bu forumda gönlü yerle bir çok abim kardeşim var. Hepimiz bu 18 bin tlyi çok kısa bir sürede toparlayacağımıza eminim.

Arkadaşlar VALİLİK ONAYLI HESAP açılmıştır. Yakından takip ettiğim bir hastadır ve her gün arayıp Valilik'ten onaylı hesap açılıp açılmadığını sorardım. Bugün aradığımda kendisi whatsapp yolu ile resmini çekip gönderdi. Ben de burada paylaşıyorum. Valilik bu olayı baya geciktirdi
    Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor... Biz bari bu düşünce tarzından uzakça bir davranış gösterelim lütfen. Hepinizden destek bekliyorum arkadaşlar. Bu anneyi kurtaralım da ? He ? Kendi annemizi düşünelim lütfen. Hepinizi yardıma çağırıyorum.

Valilik onaylı hesap bilgileri ;

http://i.hizliresim.com/ngMzYa.jpg
    Püf nokta HANGİ BANKA acaba? (gebermezsem, yarın inşaallah çam sakızı çoban armağanı )

Bravo , namerde muhtaç düşmeyesin , hayırlı ömür dilerim sana (it'in duası kabul olurmu ayrı )

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    TR 210001000131732585265001

şöyle yazalım kopyalaması rahat olsun.. malum artık alayımız internet bankacılığı kullanıyoruz..
    Haydi bakalım bi omuz verin beyler

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Püf nokta HANGİ BANKA acaba? (gebermezsem, yarın inşaallah çam sakızı çoban armağanı )

Bravo , namerde muhtaç düşmeyesin , hayırlı ömür dilerim sana (it'in duası kabul olurmu ayrı )
    Estağfirullah hocam güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim , amin rabbim hiçbirimizi namerde muhtaç etmesin, hepimize hayırlı ömür nasip etsin.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Banka ziraat olarak görünüyor piirim.
    oguzhan6161 ve Carbondioxid bunu beğendiler.
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    hatice ye yardıma gerek kalmadı. valilik toplanan paraya el koydu. benim bahsettiğim konu. lenf kanseri olan küçük kız ile ilgiliydi hazır yardım konusu açılmışken buraya koymuştum ben duyuruyu.
    siz genç anne ye yardım edin yardım etmek isteyenler.
    oguzhan6161 ve geeklanx bunu beğendiler.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hatice ye yardıma gerek kalmadı. valilik toplanan paraya el koydu. benim bahsettiğim konu. lenf kanseri olan küçük kız ile ilgiliydi hazır yardım konusu açılmışken buraya koymuştum ben duyuruyu.
    siz genç anne ye yardım edin yardım etmek isteyenler.
    Valilik paraya el koydu derken?
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

Arkadaşlar hepinzden katılım bekliyorum. Hepimiz 5 er lira göndersek bu kadıncağız kurtulacak. Bir anneyi göz göre göre ölüme terk etmeyelim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)