Güzel anılarınızla ortam şenlensin
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hacı o dediğin bana bursa izmir arası otobanda oldu. passatla 200 civarına sabitlemişim cruse kontolü zıbıdıııı....... diye bişey geçmişti
allah akıl fikir versin arkadaş yav tr yollarında 250-300 zorlayan arkadaşlara
-
coogle adlı üyeden alıntı
hacı o dediğin bana bursa izmir arası otobanda oldu. passatla 200 civarına sabitlemişim cruse kontolü zıbıdıııı....... diye bişey geçmişti
babamın fiat uno ile bmw 5.20ye sellektör yapıp adamın saniyeler içinde 1 km ye yakın fark attığı, yavaşlayıp peder beyi gaza getirip 3-4 kez ardı ardına ayar vermesi geldi aklıma
-
Arka frenim yokken asfalta kısa mesafeye çıkmıştım yol tek yön sağda durmam gerekiyor ön frenimde kötü yavaş yavaş sağa yanaşırken bir kamyoncu abimiz aramızda 1 metre var veya yokken kıçıma yapıştı, motor zaten 125 cc gariban breton gitmiyorda o an azrailin osuruğunu ensemde hissettim.
Arkamdan gelen arkadaşta sağ şeritten yavaş yavaş parçalarımı toplamaya geliyormuş sağlam gördüğünde tepki şu "Gene mi ölmedin aq sittir bi abdest al cenap köpek"
-
Sepya adlı üyeden alıntı
Arka frenim yokken asfalta kısa mesafeye çıkmıştım yol tek yön sağda durmam gerekiyor ön frenimde kötü yavaş yavaş sağa yanaşırken bir kamyoncu abimiz aramızda 1 metre var veya yokken kıçıma yapıştı, motor zaten 125 cc gariban breton gitmiyorda o an azrailin osuruğunu ensemde hissettim.
Arkamdan gelen arkadaşta sağ şeritten yavaş yavaş parçalarımı toplamaya geliyormuş sağlam gördüğünde tepki şu "Gene mi ölmedin aq sittir bi abdest al cenap köpek"
arkadaşın tepkisine kahkaha attım
-
Sol seritten 120 ile giderken icimdende vay be ucuyom eheheheh derken bajaj pulsarin yanimdan jet gibi gecmesi sonucu sag seride gecip 100 le gitmemi unutamiyorum
-
Motora 250-300 km hızla gidiyor diye kızıyorsun ama kendinin otomobille 200km lerde gitmesini yadırgamıyorsun.çok ilginç bir milletiz.
-
Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı
Sol seritten 120 ile giderken icimdende vay be ucuyom eheheheh derken bajaj pulsarin yanimdan jet gibi gecmesi sonucu sag seride gecip 100 le gitmemi unutamiyorum
Dua edin hayabusa geçmemiş
-
mertcnkt adlı üyeden alıntı
Dua edin hayabusa geçmemiş
hayabusaya aragaz çekmek gibi bi hata yapan biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
-
22 Temmuz 2015, 02:31
Üzerinde rossi olan hayabusa gelse benimle kpışamaz ama şile yolunda
-
22 Temmuz 2015, 02:39
Sepya adlı üyeden alıntı
Üzerinde rossi olan hayabusa gelse benimle kpışamaz ama şile yolunda
şile yolunda sürmek Güven Özveri Tecrübe ister
-
22 Temmuz 2015, 02:41
Motorcu muhabbetinde duymuştum biraz değiştirdim. Yoksa hiç istanbulda bulunmadım
-
22 Temmuz 2015, 02:48
Sepya adlı üyeden alıntı
Motorcu muhabbetinde duymuştum biraz değiştirdim. Yoksa hiç istanbulda bulunmadım
şehir efsaneleri olarak nitelendirmek doğru olur
-
22 Temmuz 2015, 08:49
Düşünce tarzınızı beğendim :D :D
-
22 Temmuz 2015, 11:13
-
22 Temmuz 2015, 11:32
Motosiklete yeni yeni alisiyordum daha ,bir falcon 150 motorum vardi onumdede minibus gibi bisey ben bunu gecerim simdi diyip gazi verdim saniyorum ki gaz actim hemende yetisecegim uzayacagim ama olmadi :D sonra en iyisi zorlamamak dedim zaten daha yeni binmeye baslamisim son olmasin :D hala kendimle dalga gecerim aklima gelince
-
22 Temmuz 2015, 20:26
schumacher__ adlı üyeden alıntı
İstanbulda sıradan bir gün gibi hocam nelerle karşılaşıyoruz yollarda.
öyle yolu kapayan tiplerin alcan aynasını diyo şeytan ama sabır işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Motosiklete yeni yeni alisiyordum daha ,bir falcon 150 motorum vardi onumdede minibus gibi bisey ben bunu gecerim simdi diyip gazi verdim saniyorum ki gaz actim hemende yetisecegim uzayacagim ama olmadi :D sonra en iyisi zorlamamak dedim zaten daha yeni binmeye baslamisim son olmasin :D hala kendimle dalga gecerim aklima gelince
bende de çok var öyle olay. genelde büyük motorlardan ayarımı yiyip sağdan fıtı fıtı giderim sonra
-
22 Temmuz 2015, 21:03
Kaza yaptigimda yandan gecen full korumali motorcularin, aksiyon kamerasi vb takan arkadaslarin yanima gelip birseyin varmi demedigi, paket servis yapan bir kuriyenin isini gucunu paketini birakip gel hastaneye gidelim demesini hic unutmam. (Sol serce parmagim kirildi, sol baldir ezildi, sol dizkapagim catlamisti)
-
22 Temmuz 2015, 21:07
seta34 adlı üyeden alıntı
Kaza yaptigimda yandan gecen full korumali motorcularin, aksiyon kamerasi vb takan arkadaslarin yanima gelip birseyin varmi demedigi, paket servis yapan bir kuriyenin isini gucunu paketini birakip gel hastaneye gidelim demesini hic unutmam. (Sol serce parmagim kirildi, sol baldir ezildi, sol dizkapagim catlamisti)
geçmiş olsun dostum. insanlık ekipmanda değil takma
-
22 Temmuz 2015, 21:17
köy yolunda girdiğim çalılar her geçtiğimde gözümde canlanıyor insan ders alıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)