Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Güzel anılarınızla ortam şenlensin

REKLAM ALANI
    Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    köy yolunda girdiğim çalılar her geçtiğimde gözümde canlanıyor insan ders alıyor
    herşeyden ders almalı tabi
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr esd
    18 yıl kadar önce ilk motorum olan mz'le Fatih'teki işime gittiğimde yolun karşısında bulunan işyerinin önündeki kaldırıma parketmek istemiştim.Yavuzselim ışıklarından u dönüşü yapıp kaldırıma ön tekeri çıkardım ama arka teker takıldı.gazı fazla verip debriyajı elimden kaçırınca birden bir şangırtı koptu.karşı duvara,daha doğrusu komşu dükkanın duvara yasladığı demir kepenklere dalmamla motor yere, kepenklerde üstüme devrildi.herkesle beraber başıma koşan ışıklardaki trafik polisinin -Bir şeyin var mı? sorusuna -yok abi sadece rezil oldum dememi unutamam

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı mikdad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    18 yıl kadar önce ilk motorum olan mz'le Fatih'teki işime gittiğimde yolun karşısında bulunan işyerinin önündeki kaldırıma parketmek istemiştim.Yavuzselim ışıklarından u dönüşü yapıp kaldırıma ön tekeri çıkardım ama arka teker takıldı.gazı fazla verip debriyajı elimden kaçırınca birden bir şangırtı koptu.karşı duvara,daha doğrusu komşu dükkanın duvara yasladığı demir kepenklere dalmamla motor yere, kepenklerde üstüme devrildi.herkesle beraber başıma koşan ışıklardaki trafik polisinin -Bir şeyin var mı? sorusuna -yok abi sadece rezil oldum dememi unutamam
    istemsiz "yok abi sadece rezil oldum" cümlesine koptum
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Başlıyımmi gençler :p
    svgblg bunu beğendi.

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlıyımmi gençler :p
    Çorlu'da mobylette bionikle ne anılarım var hey gidi

Misal bir rezilliğim

http://www.motosiklet.net/forum/moto...zil-olmak.html

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    scooterle gezerken müzik dizliyordum ama kulaklıkla değil motor ikide bir stop ediyordu en sonunda bu iş böyle olmayacak düşmek var ucunda dedim müziği kapattım gidierken ayağımla doğrusu dizimle kontağı kapatıyormuşum

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı cemmoto41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooterle gezerken müzik dizliyordum ama kulaklıkla değil motor ikide bir stop ediyordu en sonunda bu iş böyle olmayacak düşmek var ucunda dedim müziği kapattım gidierken ayağımla doğrusu dizimle kontağı kapatıyormuşum
    yeni aldığım motorun Start-Stop düğmesinin kapalı olduğu halde motoru çalıştırmaya çalışmam geldi aklıma
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

Motosikleti
    CBF 150 - CBR 125 - YZF R25
    Evet birkac saat önce yaşadığım olayı anlatiyorum.

Arkadaşımla biraz turlamak için disariya çıktık.(Artçım olur kendisi) Fıtı fıtı geziyoruz. Lambalara geldik yol bomboş kırmızı ışık yandı ve durdum. Sonra yanıma beyaz bir golf yanaştı. Hafif hafif gaz vermeye başladım. Sonra oda gaz verince artcım gaza geldi. "Oğlum yol bomboş bi bassana" diyince bende gaza geldim. Yeşilin yanmasiyla gazı kökleyerek kalktım. Aynadan baktım geliyormu diye adam daha kalkmamıştı bile. Tabi biz gülüyoruz arkadaş helal olsun felan diyor (sanki cok büyük birsey yapmışız gibi). Sonra sol aynama bakmamla, golf ün yanımdan gecmesi bir oldu. Sonra sağa sinyalimi verip yoluma fıtı fıtı devam ettim.

Mobildeyim harf hatası olabilir kusura bakmayın

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı semih1963 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet birkac saat önce yaşadığım olayı anlatiyorum.

Arkadaşımla biraz turlamak için disariya çıktık.(Artçım olur kendisi) Fıtı fıtı geziyoruz. Lambalara geldik yol bomboş kırmızı ışık yandı ve durdum. Sonra yanıma beyaz bir golf yanaştı. Hafif hafif gaz vermeye başladım. Sonra oda gaz verince artcım gaza geldi. "Oğlum yol bomboş bi bassana" diyince bende gaza geldim. Yeşilin yanmasiyla gazı kökleyerek kalktım. Aynadan baktım geliyormu diye adam daha kalkmamıştı bile. Tabi biz gülüyoruz arkadaş helal olsun felan diyor (sanki cok büyük birsey yapmışız gibi). Sonra sol aynama bakmamla, golf ün yanımdan gecmesi bir oldu. Sonra sağa sinyalimi verip yoluma fıtı fıtı devam ettim.

Mobildeyim harf hatası olabilir kusura bakmayın
    arada bir böyle ayarlar yemek güzel oluyor. sağa çekip fıtı fıtı devam ediyorsun
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Trakya otobanda benzini biten bir araba yardım istemişti kimse durmamış. Bidonlarını aldım bekleyin dedim, sürücünün 20'li yaşlardaki Alman kız arkadaşı da benimle gelmek istedi neyseki topcase'de yedek kask da vardı, benzin alıp döndük birlikte. Sonrasında kız yola bir süre benimle devam etmek isteyince arkadaşının yüzü çok komikti

Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trakya otobanda benzini biten bir araba yardım istemişti kimse durmamış. Bidonlarını aldım bekleyin dedim, sürücünün 20'li yaşlardaki Alman kız arkadaşı da benimle gelmek istedi neyseki topcase'de yedek kask da vardı, benzin alıp döndük birlikte. Sonrasında kız yola bir süre benimle devam etmek isteyince arkadaşının yüzü çok komikti
    ilginç bir anı olmuş hocam
    Raptor Riders
    Sons Of Anarchy

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)