Güzel anılarınızla ortam şenlensin
Reklamlar
-
22 Temmuz 2015, 22:25
shooter1 adlı üyeden alıntı
köy yolunda girdiğim çalılar her geçtiğimde gözümde canlanıyor insan ders alıyor
herşeyden ders almalı tabi
Reklamlar
-
22 Temmuz 2015, 23:41
18 yıl kadar önce ilk motorum olan mz'le Fatih'teki işime gittiğimde yolun karşısında bulunan işyerinin önündeki kaldırıma parketmek istemiştim.Yavuzselim ışıklarından u dönüşü yapıp kaldırıma ön tekeri çıkardım ama arka teker takıldı.gazı fazla verip debriyajı elimden kaçırınca birden bir şangırtı koptu.karşı duvara,daha doğrusu komşu dükkanın duvara yasladığı demir kepenklere dalmamla motor yere, kepenklerde üstüme devrildi.herkesle beraber başıma koşan ışıklardaki trafik polisinin -Bir şeyin var mı? sorusuna -yok abi sadece rezil oldum dememi unutamam
-
23 Temmuz 2015, 01:00
mikdad adlı üyeden alıntı
18 yıl kadar önce ilk motorum olan mz'le Fatih'teki işime gittiğimde yolun karşısında bulunan işyerinin önündeki kaldırıma parketmek istemiştim.Yavuzselim ışıklarından u dönüşü yapıp kaldırıma ön tekeri çıkardım ama arka teker takıldı.gazı fazla verip debriyajı elimden kaçırınca birden bir şangırtı koptu.karşı duvara,daha doğrusu komşu dükkanın duvara yasladığı demir kepenklere dalmamla motor yere, kepenklerde üstüme devrildi.herkesle beraber başıma koşan ışıklardaki trafik polisinin -Bir şeyin var mı? sorusuna -yok abi sadece rezil oldum dememi unutamam
istemsiz "yok abi sadece rezil oldum" cümlesine koptum
-
23 Temmuz 2015, 01:11
-
23 Temmuz 2015, 01:14
snappy x adlı üyeden alıntı
Başlıyımmi gençler :p
Çorlu'da mobylette bionikle ne anılarım var hey gidi
Misal bir rezilliğim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...zil-olmak.html
-
23 Temmuz 2015, 01:19
scooterle gezerken müzik dizliyordum ama kulaklıkla değil motor ikide bir stop ediyordu en sonunda bu iş böyle olmayacak düşmek var ucunda dedim müziği kapattım gidierken ayağımla doğrusu dizimle kontağı kapatıyormuşum
-
23 Temmuz 2015, 01:24
cemmoto41 adlı üyeden alıntı
scooterle gezerken müzik dizliyordum ama kulaklıkla değil motor ikide bir stop ediyordu en sonunda bu iş böyle olmayacak düşmek var ucunda dedim müziği kapattım gidierken ayağımla doğrusu dizimle kontağı kapatıyormuşum
yeni aldığım motorun Start-Stop düğmesinin kapalı olduğu halde motoru çalıştırmaya çalışmam geldi aklıma
-
23 Temmuz 2015, 01:54
Evet birkac saat önce yaşadığım olayı anlatiyorum.
Arkadaşımla biraz turlamak için disariya çıktık.(Artçım olur kendisi) Fıtı fıtı geziyoruz. Lambalara geldik yol bomboş kırmızı ışık yandı ve durdum. Sonra yanıma beyaz bir golf yanaştı. Hafif hafif gaz vermeye başladım. Sonra oda gaz verince artcım gaza geldi. "Oğlum yol bomboş bi bassana" diyince bende gaza geldim. Yeşilin yanmasiyla gazı kökleyerek kalktım. Aynadan baktım geliyormu diye adam daha kalkmamıştı bile. Tabi biz gülüyoruz arkadaş helal olsun felan diyor (sanki cok büyük birsey yapmışız gibi). Sonra sol aynama bakmamla, golf ün yanımdan gecmesi bir oldu. Sonra sağa sinyalimi verip yoluma fıtı fıtı devam ettim.
Mobildeyim harf hatası olabilir kusura bakmayın
-
23 Temmuz 2015, 01:59
semih1963 adlı üyeden alıntı
Evet birkac saat önce yaşadığım olayı anlatiyorum.
Arkadaşımla biraz turlamak için disariya çıktık.(Artçım olur kendisi) Fıtı fıtı geziyoruz. Lambalara geldik yol bomboş kırmızı ışık yandı ve durdum. Sonra yanıma beyaz bir golf yanaştı. Hafif hafif gaz vermeye başladım. Sonra oda gaz verince artcım gaza geldi. "Oğlum yol bomboş bi bassana" diyince bende gaza geldim. Yeşilin yanmasiyla gazı kökleyerek kalktım. Aynadan baktım geliyormu diye adam daha kalkmamıştı bile. Tabi biz gülüyoruz arkadaş helal olsun felan diyor (sanki cok büyük birsey yapmışız gibi). Sonra sol aynama bakmamla, golf ün yanımdan gecmesi bir oldu. Sonra sağa sinyalimi verip yoluma fıtı fıtı devam ettim.
Mobildeyim harf hatası olabilir kusura bakmayın
arada bir böyle ayarlar yemek güzel oluyor. sağa çekip fıtı fıtı devam ediyorsun
-
23 Temmuz 2015, 02:11
Trakya otobanda benzini biten bir araba yardım istemişti kimse durmamış. Bidonlarını aldım bekleyin dedim, sürücünün 20'li yaşlardaki Alman kız arkadaşı da benimle gelmek istedi neyseki topcase'de yedek kask da vardı, benzin alıp döndük birlikte. Sonrasında kız yola bir süre benimle devam etmek isteyince arkadaşının yüzü çok komikti
-
23 Temmuz 2015, 02:25
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Trakya otobanda benzini biten bir araba yardım istemişti kimse durmamış. Bidonlarını aldım bekleyin dedim, sürücünün 20'li yaşlardaki Alman kız arkadaşı da benimle gelmek istedi
neyseki topcase'de yedek kask da vardı, benzin alıp döndük birlikte. Sonrasında kız yola bir süre benimle devam etmek isteyince arkadaşının yüzü çok komikti
ilginç bir anı olmuş hocam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)