Chopper önerisi yapabilir misiniz.
Reklamlar
-
İyi akşamlar arkadaşlar bana Sahibinden.com dan 151-250cc bir chopper önerisi yapabilir misiniz.
Öneriyi yaparken sadece marka değil örneğin bu motoru al şu özelliğinden dolayı , bu motor temiz motora benziyor gibisinden yorumlar yaparsanız sevinirim.
Max. bütçem 4.500 TL biraz daha zorlarsam 5.000 çıkar. Teşekkürler şimdiden
Reklamlar
-
tecrübe olarak giriş seviyesi için kuba superlight 200 öneririm.gayet güzel stabil bir motor.servisi ve yedek parçası uygun.100km de 2.5lt benzin yakar,tek silindirlidir.120km son sürati vardır,balansörlü olduğu için titreşimi en asgari seviyededir (150cc olanlarda balansör yoktur,o modeli tavsiye etmiyorum).ancak o fiyatlarda şuan 2.el bulmak biraz zor,bakmanız lazım.
-
BlackGhost adlı üyeden alıntı
tecrübe olarak giriş seviyesi için kuba superlight 200 öneririm.gayet güzel stabil bir motor.servisi ve yedek parçası uygun.100km de 2.5lt benzin yakar,tek silindirlidir.120km son sürati vardır,balansörlü olduğu için titreşimi en asgari seviyededir (150cc olanlarda balansör yoktur,o modeli tavsiye etmiyorum).ancak o fiyatlarda şuan 2.el bulmak biraz zor,bakmanız lazım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için birde sahibindenden temiz ve işte budur diyebileceğiniz bir örnek olsaydı tatından yenmezdi ama genede teşekkür ederim
-
Regal Raptorun tüm serileri olabilir sana
-
Sepya adlı üyeden alıntı
Regal Raptorun tüm serileri olabilir sana
Aynen regal ve küba ilk tercihlerim olacak teşekkür ederim. Sahibindende güvenebileceğim var mı bir ilan bildiginiz.
-
Gecen gruptan birisi satiyordu arasan bulursun
-
Sepya adlı üyeden alıntı
Gecen gruptan birisi satiyordu arasan bulursun
Peki teşekkür ederim bakıyorum hemen
-
Abi Bu Kadar Hazırcı Olmayın.Forum Çöplüğe Dönmeye Başladı Artık.Giriniz Abi Sahibinden.com'a Motosiklet Kategorisinden ,Motor Tipinden Chopper Seçiniz.Birde Fiyatı Seçin.Zaten Tüm Marka Modeller Çıkıcak O Fiyattaki.Sonra Markaları,Sitedeki Kullanıcı Yorumlarından Bilgi Sahibi Olabilirsiniz.
-
MetinK. adlı üyeden alıntı
Abi Bu Kadar Hazırcı Olmayın.Forum Çöplüğe Dönmeye Başladı Artık.Giriniz Abi Sahibinden.com'a Motosiklet Kategorisinden ,Motor Tipinden Chopper Seçiniz.Birde Fiyatı Seçin.Zaten Tüm Marka Modeller Çıkıcak O Fiyattaki.Sonra Markaları,Sitedeki Kullanıcı Yorumlarından Bilgi Sahibi Olabilirsiniz.
Sitenin nasıl kullanıldığını biliyorum ben öneri istemiştim aslında iyi okursanız lütfen yazdıklarımı ve hatalı bir davranışım olduysa özür dilerim herkesten yeni üyeyim kusura bakmayın Eleştirileriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım iyi geceler.
-
24 Temmuz 2015, 09:15
şuna bir bak istersen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-temiz-bakimli-superlight-150-220612589/detay/
-
24 Temmuz 2015, 22:54
BlackGhost adlı üyeden alıntı
şuna bir bak istersen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-temiz-bakimli-superlight-150-220612589/detay/
Buna baktım fakat şanzıman problemi çıkarmış galiba dedi bi arkadaş o yüzden yoksa fiyatı çok iyi alırdım.
-
24 Temmuz 2015, 23:50
kuba superlight 200, mondial'in bir modeli var - temiz bulabilirsen, rks var temizini bulabilirsen.
kanuni ye falan bulaşma. teknik servisinde ki arkadaş bıktık kanuni'nin pisliklerinden diyordu - seyhanla tiger dan bahsediyordu.
kolay gelsin.
-
25 Temmuz 2015, 19:05
geeklanx adlı üyeden alıntı
kuba superlight 200, mondial'in bir modeli var - temiz bulabilirsen, rks var temizini bulabilirsen.
kanuni ye falan bulaşma. teknik servisinde ki arkadaş bıktık kanuni'nin pisliklerinden diyordu - seyhanla tiger dan bahsediyordu.
kolay gelsin.
Teşekkürler bilgiler için
-
25 Temmuz 2015, 20:29
KIDI adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim yorumunuz için birde sahibindenden temiz ve işte budur diyebileceğiniz bir örnek olsaydı tatından yenmezdi ama genede teşekkür ederim
noterden senin üstüne yaptırıp hemen getiriyorum.
-
25 Temmuz 2015, 20:41
bozok_54 adlı üyeden alıntı
noterden senin üstüne yaptırıp hemen getiriyorum.
-
25 Temmuz 2015, 20:46
O paraya yazik..sakin alma chopeer....git japon scoter al..birader..
o paralara çin e bulaşma
-
25 Temmuz 2015, 23:22
acele etme biraz daha para biriktir rks cruizer al bence hem enjeksiyonlu yaz kış banamısın demez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)