km saatini bantla hıza bakma sadece yola odaklan.
km saatini bantla hıza bakma sadece yola odaklan.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
bence en iyi motorcu viraja en hızlı giren değil torunuyla motora binebilen motorcudur
Ninja 300 kullanıyosun ama 30km hızla viraja giriyosun, o hızla gittiğinde viraja girme denmez yavaşladım döndüm denir. Dursaydın bari
Virajlarda kendini belli hızlara standartlamak nasıl bir şeydir
Aynı durum bende de var. Anadolu'dan 1.köprüyü geçtikten sonra levent sapağından çıkınca, ilk sağda Akmerkez yolu denen virajlı yokuş aşağı bir yol vardır, girer girmez Zorlu AVM sağda kalır. O yolu her sabah girerken ilk başlarda bende korka korka dönüyordum, şimdi 60-70 derken, 80 ile dönmeye başladım. Daha hızlı girilir mi diye merak ediyorum ama hiç ötesini denemedim, çelik halatlarda rende olmak istemiyorum.
http://i.hizliresim.com/b24qNZ.png
Sağlam girelim sağlam çıkalım.
Eger motorunuz viraj icinde kici basi oynuyorsa bilinki gaz acmiyorsunuz.. en az 0.1, 0.2 G guc verecek sekilde hafif gaz acin ki arka teker yola tam otursun..
göstergeye bakmak yerine viraja bakarsan dönersin. lastiklerin asfaltın ve amortisörlerin iyiyse ayrıca oturuş pozisyonu ve viraj tekniğini biliyorsan dönersin. ama en başta şu göstergeye bakmamayı öğrenmen lazım dostum. şehir yollarında viraj yapmamak gerekiyor. asfaltın ne olacağı beli olmaz.
Bence viraja 200 Le girmeyi hedefle o zaman 70 az bile gelir
o siteyi biliyorum teşekkür ederim zaten alırsam ordan alacağım. düşüneyim lastiği teşekkür ederim bütçeyi zorlayıp ikisini birdende alabilirim.
valla 30 a yakın kişi cevap yazmış anlamışlar bi sen anlamamışsın ama hak veriyorum sayısalla uğraşa uğraşa türkçeden uzaklaştım:D türkçem biraz bozuk kusura bakmayın.
haklısın kardeşim sen profesyonelsin sanırım her yere 100 le giriyon al sana vereyim motoru binmiyorum bundan sonra
yok kıçı başı oynamıyor veriyorum zaten gaz hafif hafif oralarda problem yok yorumlarda yazmıştım aslında ama okumamışsınız sanırım.
göstergeye baktığım nerden çıktı viraja girmeden bakıyorum yada zaten hangi hızlarda olduğumu az çok anlıyorum yada hızımı düşürmeyecek şekilde gaz veriyorum viraj çıkışında bakıyorum göstergeme ordan bu hız değerlerini veriyorum size. virajda göstergeye baktığımda nerden çıktı? haklısınız sanırım şehir içinde virajlarda daha sakin kullanıcam bundan sonra.
tamam kardeş deniycem sagolasın.
Gereksiz aksiyona girme. 2 gün önce arabayla uzun yoldan dönüyordum. Evime 5 km kala viraj ortasında duraklama yapan itin oğlu yüzünden tıra çarptım. Plakayı alamadan kaçtı şerefsiz. 25bin lira hasar. Üstelik her gün geçtiğim, iyi bildiğim yolda. Ki kaza anında normalde girdiğimden yavaş girmiştim viraja.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)