Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yok arkadaş ben bu virajı 70 le döncem...

REKLAM ALANI
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    km saatini bantla hıza bakma sadece yola odaklan.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    km saatini bantla hıza bakma sadece yola odaklan.
    Genelde virajda kaza yapanlar viraja kac ile girdigine bakanlardir denir. Hizi bos ver kendini guvende hissettigin hizda gir, hizli cik..

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    bence en iyi motorcu viraja en hızlı giren değil torunuyla motora binebilen motorcudur
    garabel67 ve Darkcity2000 bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ninja 300 kullanıyosun ama 30km hızla viraja giriyosun, o hızla gittiğinde viraja girme denmez yavaşladım döndüm denir. Dursaydın bari

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Virajlarda kendini belli hızlara standartlamak nasıl bir şeydir

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Aynı durum bende de var. Anadolu'dan 1.köprüyü geçtikten sonra levent sapağından çıkınca, ilk sağda Akmerkez yolu denen virajlı yokuş aşağı bir yol vardır, girer girmez Zorlu AVM sağda kalır. O yolu her sabah girerken ilk başlarda bende korka korka dönüyordum, şimdi 60-70 derken, 80 ile dönmeye başladım. Daha hızlı girilir mi diye merak ediyorum ama hiç ötesini denemedim, çelik halatlarda rende olmak istemiyorum.

http://i.hizliresim.com/b24qNZ.png

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Alıntı braveguy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok artık. motorun keyfini çıkarmayacaksanız itelemeye ne gerek var, salona asın süs olsun.
    http://i.imgur.com/wy9zgl8.jpg
    Onu da yapardım valla, zaten ninja 300ü yürütecek benzin parasını nereden bulacak benim gibi öğrenci adam. :D

Sağlam girelim sağlam çıkalım.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Eger motorunuz viraj icinde kici basi oynuyorsa bilinki gaz acmiyorsunuz.. en az 0.1, 0.2 G guc verecek sekilde hafif gaz acin ki arka teker yola tam otursun..
    Vortex54 bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    göstergeye bakmak yerine viraja bakarsan dönersin. lastiklerin asfaltın ve amortisörlerin iyiyse ayrıca oturuş pozisyonu ve viraj tekniğini biliyorsan dönersin. ama en başta şu göstergeye bakmamayı öğrenmen lazım dostum. şehir yollarında viraj yapmamak gerekiyor. asfaltın ne olacağı beli olmaz.

Naked150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks-150-Naked
    yok artık. motorun keyfini çıkarmayacaksanız itelemeye ne gerek var, salona asın süs olsun.
    http://i.imgur.com/wy9zgl8.jpg
    Bu da tehlike ya kafaya düşerse
    Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bence viraja 200 Le girmeyi hedefle o zaman 70 az bile gelir

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    pantolondan önce diablo rosso 2 alın. güvenliğiniz için çok daha önemli bir etkendir lastik.
    en makul fiyatı da motolastik.com dan bulabilirsiniz.
    o siteyi biliyorum teşekkür ederim zaten alırsam ordan alacağım. düşüneyim lastiği teşekkür ederim bütçeyi zorlayıp ikisini birdende alabilirim.

Alıntı mozgur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 dakikadır uğraşıyorum okunmuyor yazın. Bi anladığım bir viraj mı ne varmış ona girememişsin.
    valla 30 a yakın kişi cevap yazmış anlamışlar bi sen anlamamışsın ama hak veriyorum sayısalla uğraşa uğraşa türkçeden uzaklaştım:D türkçem biraz bozuk kusura bakmayın.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ninja 300 kullanıyosun ama 30km hızla viraja giriyosun, o hızla gittiğinde viraja girme denmez yavaşladım döndüm denir. Dursaydın bari
    haklısın kardeşim sen profesyonelsin sanırım her yere 100 le giriyon al sana vereyim motoru binmiyorum bundan sonra

Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eger motorunuz viraj icinde kici basi oynuyorsa bilinki gaz acmiyorsunuz.. en az 0.1, 0.2 G guc verecek sekilde hafif gaz acin ki arka teker yola tam otursun..
    yok kıçı başı oynamıyor veriyorum zaten gaz hafif hafif oralarda problem yok yorumlarda yazmıştım aslında ama okumamışsınız sanırım.

Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    göstergeye bakmak yerine viraja bakarsan dönersin. lastiklerin asfaltın ve amortisörlerin iyiyse ayrıca oturuş pozisyonu ve viraj tekniğini biliyorsan dönersin. ama en başta şu göstergeye bakmamayı öğrenmen lazım dostum. şehir yollarında viraj yapmamak gerekiyor. asfaltın ne olacağı beli olmaz.
    göstergeye baktığım nerden çıktı viraja girmeden bakıyorum yada zaten hangi hızlarda olduğumu az çok anlıyorum yada hızımı düşürmeyecek şekilde gaz veriyorum viraj çıkışında bakıyorum göstergeme ordan bu hız değerlerini veriyorum size. virajda göstergeye baktığımda nerden çıktı? haklısınız sanırım şehir içinde virajlarda daha sakin kullanıcam bundan sonra.

Alıntı Vortex54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence viraja 200 Le girmeyi hedefle o zaman 70 az bile gelir
    tamam kardeş deniycem sagolasın.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Gereksiz aksiyona girme. 2 gün önce arabayla uzun yoldan dönüyordum. Evime 5 km kala viraj ortasında duraklama yapan itin oğlu yüzünden tıra çarptım. Plakayı alamadan kaçtı şerefsiz. 25bin lira hasar. Üstelik her gün geçtiğim, iyi bildiğim yolda. Ki kaza anında normalde girdiğimden yavaş girmiştim viraja.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)