arkadaşlar yamahanın bir süreliğine yaptığı kampanya bitmiş
işte yeni fiyatlar http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...oto.php?k_id=8
arkadaşlar yamahanın bir süreliğine yaptığı kampanya bitmiş
işte yeni fiyatlar http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...oto.php?k_id=8
döviz aldı başını gidiyor. fazilerde aynı... e normaldir yükselmesi
gerçekten büyük rakamlar sadece yamaha değil diğer markalarda öyle ama kaliteleride tartışılmaz tabi , döviz ve yeni ötv sayesinde biraz daha zorlaştı bu motorları almak
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
R1 28,500-29,000 yuhh... diğerlerinede ayrıca yuh.. bune abi coştu piyasa..
CBR 600F Honda,
morelleri bozdum galiba ama gerçekler acıdır
caponlar uzaklaşıyo bakın....
ooo çin senmi geldin
bana yamaha servis lazım ev kadıköyde iş ikitelide
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Normal! Burası Türkiye,Bu işi yapanlarda bildiğimiz esnaf!
yeni motor yalan oldu yalan seneyi beklicez artık napalım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
çok normal bencede
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
oo, çok şahane olmuş fiyatlar
ybr aldığım son yamaha olmaz inşallah
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Tam bir hafta once bu artısların olacagını yazmıstım . Ama operator arkadaslar konunun acık oldugunu soyleyip baslıgımı kapattılar . Diger motorlarında fiyatları % 10 - 15 arası artacak ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Evet. Nerede kalmıştık ?
Ee.. V2 çinli cruisserler geldi mi ?
Zealsun 200 race kaç basıyor ?
Jinlunda titreme var mı?
Zobodanka marka motor çıkmış..
.
.
.
.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
göya cari açığı kapatcaklarmış!!!
yakında bu millet k.çını kapatamıcak!!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
@kivanctf, operatör ne?
Zaten mevcut olan konudan devam etseydin keşke bu faydalı bilgilendirme çalışmasına.
@Akira, Asya T1 mi, Mondial ZAT mı...
@lespaul_84, şimdilik kapalı olan yerleri de açtırırlar yakında, merak etme.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yamaha sanki çok ucuzmuş gibi bir de zam mı yaptı?
R1 denen makina 29000 YTL gibi bir fiyata satılıyor. İnanamıyorum. Tüm markalara zam gelecek diye biliyorum. EUR oldu 2 YTL, benzinin litresi 3 YTL, doğalgaza zam... Arkadaşlar.. Demedi demeyin, bizi kısa zaman içerisinde çok büyük bir kriz bekliyor!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Olcan ... Ben baslık olarak dovizdeki artıs fiyatları etkiliyecek dedim . Baktım oyle bi baslık yoktu. Ama saglık olsun ne diyim . Cok saglam bi yerden bikac msn adresime mesaj geldi. Cinden uzun getiren firmaların aracılıgını yapan bi deniz sirketi . durum acık diğer motorlarada zam gelecek ... Ama bu zam sadece dovizlede alakalı degil . Piyasada motor satısları hala olabildigince fazla. Kar marjını dusuk tutup olabildigince cok mal satmaya calısıyorlar. Cok mal satıncada devamındaki sevis v.s hizmeti sunamıyorlar. Bu yuzden isi biraz daha yavaslatmaları karlarınıda daha yukselteceklerini dusunuyorum.olcan138 adlı üyeden alıntı
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
bence de kriz yakında. zaten kriz zamanı bile euro bu kadar yükselmemişti. şu an euro en yüksek seviyede. bence elinizdeki motorlara şükredin arkadaşlar. yakında onlar bile gidebilir Allah korusunboy adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
1000 cc lik makinaların ve özellikle race olanların fiyatları zaten ulaşılamaz duruma geliyor....
Bir taraftan düşünecek olursak bu aletler çok üstün makinalar ve bu fiyatların olması normal. Yani herkes te R1 ,1000 RR veya Zx 12 olacak diye bi şey yok..
R1 e gücün yetmiyorsa git R 6 al veya 1000 rr pahalıysa 600 F al gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Nasıl ki otomobilde bir Bmw M5 , Merceses S55 Amg özel araçlar ise ve bunları alacak insan topluluğu kısıtlı ise motor olayıda öyle oldu artık...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
böle giderse son yamaha olcak sanırım yaflespaul_84 adlı üyeden alıntı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)