8500 Lira Limitim Var Başlangıç Motoru Arıyorum
Reklamlar
-
Biliyorum 10 tane açılıyor günde bundan onları da okuyorum videolar da izliyorum ama gel gör ki bi türlü aradığıma uygun bir model bulamıyorum. Scooter bakıyorum, teker çapı küçük olmaz güvenlimez diyorlar. Commuter bakıyorum, alet artçılı sürüşte biter hafif olanları rüzgarla baş edemez olmaz diyorlar. Naked bakıyorum, pulsarın bi sürü kronik sorunu varmış soğuyorum. Çinli chopper bakıyorum güvenemiyorum. 3 tekerli tricity almaya bile niyetlendim ön teker boyutlarında lastik Türkiye'de yokmuş motorun gücü tek kişiye zor yetiyormuş vs. Supersport bakıyorum şekilci işi diyorlar trafikte daracık gidon çapıyla acemi sürücüye gitmez diyorlar, diyorlar da diyorlar. Aman ne zor şeymiş 2 tane tekerleğin üstüne oturmak sakınan göze çöp batmasa bari, başlangıç 8500 tl limitim var(ekipman dahil değil), istanbul içi süreceğim okul-ev arada gezmek. Öncelik güvenlik,konfor,artçılı sürüşte zorluk çıkarmama, 2. el alabilirim. Teşekkürler
Reklamlar
-
Başlangıç Motoru Olarak Mondial MCT Aldım Hiç Bir Sorunu Yok Yaklaşık 6 Aydır Kullanıyorum HiçBi Sıkıntı Çıkarmadı Tanıdığın Birinde Mct Varsa Al Kullan Biraz Dene İlk 1 Aydan Sonra Artçılı Sürdüm Hiçbi Sorun Olmadı
-
-
bence ybr
-
Biraz daha ekleyip ybr alabilirsin
Şaka bir yana, artçıda sorun çıkmasın diyorsanız, 2. el temiz GT 250 Naked öneririm.
-
Bence pulsar o kadar kötü olsa bu kadar tutulmazdı...
Bu arada scooter ların tekerlekleri küçük diye tehlikeli olarak damgalamak doğru değildir... Scooter belli bir amaca yöneliktir.. Bu kadar güvensiz olsa heralde vespa diye bir marka veya efsanevi suzuki burgamnşar 12-14inch tekerleri ile var olamazladı...
-
yedek parça uygunluğu yakıtının düşük olması rahat kullanımı dolayısıyla pulsar derim
-
Kapa gözünü al bir tanesini. Ha böyle tereddütlerin varsa piyasası en hızlı motorları tercih et hiç olmazsa beğenmezsen elinden çıkarman kolay olur. Ama araştırmakla heba etme kendini bence al artık.
-
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
-
22 Temmuz 2015, 00:50
sorduğun soru şuna benziyor:
yemek yemek istiyorum. ne yemeliyim, tadı güzel olsun, karnım doysun...
demek istediğim şu ki detaylarını arttırman lazım. önce skuter mi vitesli mi ona karar ver. eğer ilk motorunsa sürüş tecrüben yoksa en basit seni düşürmeyecek motordan soğutmayacak bişey bak.
sana tavsiyem ikinci el skuter bak. 125 veya 150 cc bi skuter başlangıç için işini görür. 1 sene takılırsın sonra büyütürsün.
örneğin yamaha delight, vespa primevera 150 cc, vespa lx 125 veya 150, güzel başlangıç motorları olabilir.
boyun kısa ise vitesli istersen honda msx var çok keyifli motor.
4-5 yaş üstüne pek bakma ikinci elde satarken sıkıntı olabilir.
-
22 Temmuz 2015, 13:26
Sakın pulsar alma sonra sende diğer kullanıncılar gibi buraya sorunlarını yazarsın 2. el japon bul.
-
22 Temmuz 2015, 14:09
Kesinlikle Pulsar tavsiye ederim.
Ki büyük ihtimal tercihin pulsar olacaktır. 8,500 Civarında alınacak en iyi motor o çünkü..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
ninja h2 adlı üyeden alıntı
Sakın pulsar alma sonra sende diğer kullanıncılar gibi buraya sorunlarını yazarsın 2. el japon bul.
Ne gibi sorunlar varki? Sanki Honda,Yamaha,Kawa gibi markaların motosikletlerinde hiç mi sorunlar çıkmıyor?
Gönül ister ki arkadaş R25 alsın.. ama sizde biliyorsunuz ki neredeyse pulsarın 2 katı fiyatı..
-
22 Temmuz 2015, 14:18
hyosung gv250 - ikinci ellerine bak.kaliteli cruiser dır.
-
22 Temmuz 2015, 14:30
Pulsar güzel fakat stop etme aletin beyin problemleri çok kritik şeyler olmasa tereddüt bile etmezdim, sanırım ABS si için nmax alacağım deneyip hoşuma gitmezse az eksilt ybr al olacak
-
22 Temmuz 2015, 15:08
Bence ilk motor olucağı için çinli bir motor alınabilir. 3-4 Bin TL verip, hem kullanmayı öğrenir hem istediklerinizi yaparsınız. Tek dikkat edilmesi gereken yer Rodaj dönemi. Kalan parayla güzel ekipmanlar alıp, ileride motor değiştirecekseniz tekrar ekipman parası vermesiniz.
Hem düşe kalka olacak bu işler, 4'bin Tllik motor ile düşmek var, Cbr 125 ile düşüp sağ grenajı komple bırakmak var.
-
22 Temmuz 2015, 15:52
3 tekerli tricity almaya bile niyetlendim ön teker boyutlarında lastik Türkiye'de yokmuş
Arkadaşımda var trictiy 80*90-14 lastik ölücüsü orjinal biz 90*90 ctiygrip aldık gayet güzel kullanıyor ve firen mesafesi muthiş kısa kalıteli motor tafsiye ederim bende kullandım Ama 125 cc biraz düşük kalmış bana göre 250cc olsa tadından yenmezmiş en yüksek hızı 105km arkada biri varken 90-95 geçmiyor
-
22 Temmuz 2015, 15:58
Pulsar alma kronik sorunu var diyen ergen pulsar forumunda surekli pulsari trolleyen , hayatinda pulsar gormemis malin teki.
o paraya alınacak motor pulsardir. Digerlerine para verip parani cope atma.
-
22 Temmuz 2015, 16:20
Trafikte çok motosiklet var, başlamazsanız sevinirim
-
22 Temmuz 2015, 16:46
scooter al trafiği ve motorla seyretmeyi öğren. sonra vitesliye gecersin. ikinci el scaraveo ya da x-city alabilirsin.
-
22 Temmuz 2015, 16:57
Dogruya dogru.Adam haklı kronik sorunu olan bir cihaz. Hic kullanmadim fakat Google da stop etme sorunu yaz 10 tane video çıkıyor. Motor sorunsuz olsa zaten sahibindende 2000km binip satan bisuru adam olmaz. Hint yapimi motora o para verilmez oturup millete hakaret etmeye gerek yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)