Hayırlı olsun Bende Discovery mi burada ki yorumlarla almıştım ve 3000 km. geçti. İyi ki almışım diyorum
Hayırlı olsun Bende Discovery mi burada ki yorumlarla almıştım ve 3000 km. geçti. İyi ki almışım diyorum
Motorun büyüğü küçüğü yoktur.. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle, Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun ılerde daha ıyısını ve buyugunu alırsın yolun acık olsun
Hayırlı olsun. Nazar değmesin. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullan inşallah.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun... Tekeriniz düz bassın
Hayırlı olsun,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin...
Evet bütçene göre ürün alınabiliyor. Ayağını yorganına göre uzat demiş atalarımız. Bakımlarını hiç aksatmam. Bir önceki motorumun da bakımlarını hiç aksattığımı bilmiyorum. O da çinliydi hiç yolda kalmadım. Güzel dileklern için teşekkür ederim
inşAllah dostum çooook teşekkür ederim Allah olmayanlara da en güzellerini nasip etsin.
Forumu 2009 yılından beri takip ediyorum. Bu forum bana çok şey kattı. Öncelikle kendi canımızı korumamız ve güvenli sürüş yapabilmemiz için ekipman ekipman diye bağıran nice kilometreler devirmiş deneyimli abilerimizden çok şey öğrendim. Vites yükseltirken , düşürürken , viraj alırken hep burada okuduğum yazılar aklıma geliyor. Bunun yanında altın elbiseli adam , motor haydayan adam ve dıral dedenin videolarını çok izledim. En basitinden bir arabayı takip ederken arabanın tam ortasından seyir etmememiz gerektiğini , sebebinin ise arabalar çukurları ortaladığından dolayı bizim o çukura düşeceğimzi öğrendim buradan. İzlediğim videolarda ise virajda ön freni sıkmanın asfaltla öpüşmek olduğunu öğrendim. Virajda fren yapma mecburiyetimiz doğarsa yalnızca arka freni sıkmamız olduğunu arka frenin motoru dengeleyeceğini öğrendim. Bunları acı bir tecrübe yaşayarak öğrenmedim Allah'a şükür. Burayı altını üstüne getirdim ve dediğim videoları izledim. Bana çok şey kattı.
Motosikleti aldığım yer bunlarda rodaja gerek yok kökle gitsin motor sağır olmasın dedi ama bunu herkese aynı şekilde söyledikleri için buna kesinlikle kulak asmayacağım. Motorun uzun ömürlü olması için burada yazılan yazıları çok dikkate alıyorum.
Gerçekten keyifli bir motor titreşim yok balansör koymuşlar bu baya bir tat katmış bugün plakamı da aldım nasipse yarın resimleri çekip sizlerle paylaşacağım.
Elbette yoktur güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin.
bugün plakamı aldım nasipse yarın resimleri çekip paylaşacağım
not: hepinize cevap yazamıyorum ama bepinizin yorumlarını kelime kelime okuyorum. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlünce versin. Tekeriniz düz bassın keyifli ve güvenli sürüşler dilerim
Resimsiz olmaz resimleri görelim hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)