Hayırlı olsun. Nazar değmesin. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullan.
Hayırlı olsun. Nazar değmesin. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullan.
Hayirli olsun kardesim allah tekerine tas degdirmesin
Tutkudur Motosiklet
Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun tekerin düz bassın dostum
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Çinli diye küçümsemeyelim. Bakımlarını aksatmayıp kendi kendinize yapabileceğiniz kontrolleri de aksatmazsanız uzun ömürlü olacağına inanıyorum.
Hayatın bize verdiği kadarını yaşamak ile mükellef insanlar olduğumuza göre şükür etmek boynumuzun borcu, güle güle kullan. Allah kazadan beladan esirgesin. Ekipman - Ehliyet - gibi detayları göz önünde bulundurmanız dileği ile.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
bu modelle ilgili yorumları forumumuzda araştırıp buldum. Yorumların hepsi olumlu yönde. Titreşim yok balansör var yakıt çok az ve motor görünüm olarak çok güzel. Kullanırken sizi yormuyor. Henüz daha tam gezemedim plakam yok kural ihlali yapmayalım Görünüm çok güzel. Mahallenin bile ilgi odağı oldu kullancıkça yorumları aktarabilirim.
caps güzel olmuş. Umarım herkese en iyilerini gönüllerince nasip eder rabbim.
Bir önceki motorumda çinliydi bakımlarını zamanından önce yaptırdım hiç yolda bırakmadı beni. Ancak motorum 100lük yuki gezgindi ve kesinlikle 2 kişi gitmiyodu motor. Gerçekten fabrika çıkışlımı bilmiyorum ama 2 kişi motor sadece ses çkarıyor ilerlemiyordu. Yetkili servis berbat olduğu için kimseye ulaşamayıp motoru satmak zorunda kaldım. Bu motoruma da gereğinden fazla ilgi göstereceğim. Zaten hor kullanan birisi değilim. Bu şekilde uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle şükür etmek boynumuzun borcu. Teşekkür ediyorum . Allah kimseye kaza bela göstermesin. Kesinlikle ekipman ve ehliyet gibi önemli detayları atlamadan yola çıkmıyorum.
Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Rabbim tekerinize taş değdirmesin dostlarım.
Hayırlı olsun ilk günlerim aklıma geldi))
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin abi. Darısı motor almak isteyipte alamayan tüm kardeşlerimize.
Hayırlı olsun kardeşim, mutluluğunuz daim olsun, bir selede kocayın demicem,
daha güzellerine de binesin
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Hayırlı uğurlu olsun. Keyifle kullanmanı dilerim.
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepimize
Dostum çinli minli hoş görülmeme olayınıda anlamıyorum zaten herkes bütçesine göre ürün alabiliyor. şimdi paran vardıda almadınmı dediğim gibi birazda bütçe işi. motorunu bildikten sonra bakımlarını aksatmadıktan sonra seni üzeceğini düşünmüyorum. İnşallah çok güzel günlerde kullanırsın
hayırlı uğurlu olsun, mutlu olacağın yerlere götürsün seni hep işş
hayırlı olsun.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olur umarım. Bende ilk motorum çinlimi aldığımda senin gibiydim en büyük hatam kask mont eldiven ehliyetim olmadan 3 ay kullandım taa ki bu forumu görene dek, Allahtan kaza ceza başıma hiç birşey gelmedi. Umarım ki sen benim gibi hata yapmaz güzel günlerde kullanırsın motorunu.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
güle güle kullan rodajla ilgili konuları okumanı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum hala
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)