Böyle bi pazar varken boş bırakmazlar.
Böyle bi pazar varken boş bırakmazlar.
Ses ver yamaha.Bari mailime cevap vereydiniz !!!
250 cc de abs vergi nisperten duşük oladugundan 1750 tl lik abs 1000 lira civarlarına iniyor. Hondanın cbr250 yi yıllarca abs siz getirmesi tüketiciye attığı en büyük kazıklardan biridir.
Yamaha da aynı bok. PCX le Türkiyede mücadele edemeyeceğini bilen yamaha Nmax125 i abs li getiryor ticari kaygıdan dolayı. Ama 3 kuruşluk ABS yi 250cc sport segmentinde 15 bin parasını aldığı müşterilerin güvenliği için opsiyon olarak bile sunmuyor. Yine ticari kaygı, abs ucuz sonra büyük cc leri kim alır kaygısı...
tüketici olarak akıllı olamak yüksek fiyatları ve ticari hesap içinde olanları cezalandırırsak kaliteye ulaşacaz. yoksa paranla rezillik
parasıyla kendini düzdüren tek milletiz...
Türkiye'de 300cc motormu satılır. 50 cc için 600cc vergi dilimine girmek mantıklı değil. 250 cc den sonra ötv başlıyor. r3 isteyenler.
Bu konunda attığım maile cevap geldi durumlar iç açıcı değil.Gelmiyecek sanırım. Yazdığım mail ve cevabı kopyaladım aşağıya
mailleştiğim adres: info@YAMAHA-MOTOR.COM.TR
İyi günler
Türkiyeye gelecek 2016 r25 lerde ABS opsiyonu olacak mı ?
Bu konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum.
İyi çalışmalar.
YMTR_info
10:32 (2 saat önce)
Alıcı: bana
Merhaba;
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
R25 modelimizde ABS fren sistemi mevcut değildir.
Abs nin kaza oranlarını ciddi bir biçimde düşürdüğü bir gerçek. Siz kaza yapmazsanız, ön tekeri kaydırıp grenajları parçalamazsanız bazı kişiler nasıl yedek parçadan para kazanacak?
allahım yarabim ne garip insanlar var sen mondialın kampana frenini kullandında yamahanın frenlerini mi beğenmiyorsun ?? birde abs için ağlayanlar var onlara hiç lafım yok zaten.
saygılar snapy x
Abs için mi sordunuz yoksa normal r25 için mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Bundan önceki motorum yamaha mt 125'ti.Frenler kötü demedim.Motosiklet sürerken panik anında kontrollü fren yapamıyorum.o yüzden abs arıyorum.Madem o kadar iyi frenleri o zaman neden iki kere teker kitledi ?
Saygılar Keoma !
r25 sordum abs demedim valla
ABS siz motora dunya para bayiliyorsunuz ya...
Böyle bir resim buldum hadi bakalım.
Hıck ! O buraya gelecek ! Hıck
Mailime cevap geldi.Epostada r25 abs'nin üretilmediğini söylüyor.
Pekii! Japon ve endonezya yamaha sitelerinde "r25 abs" diye patates mi satıyor?
Benim düşünceme göre absli versiyonunu ülkemize getirmeyecekler.Yoksa yüksek cc'li motosikletleri kim alsın ki !
Şu r25 in kırmızı beyaz ve absli olanı gelirse fuarda direk gidip alicam yoksa ninja300 absye bayilicaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)