Adamlar tenezzül edip kırmızı rengini bile getirmedi buna rağmen 250cc de pazar liderliğine oturdular resmen.
ABS siz bile kol gibi fiyatlara satıyorlar, devlet bir yasa çıkarıp abs siz sıfır motor satışını yasaklanmadığı sürece absli getirmezler.
ABS li versiyonu olmadığından değil, abs olmayanı bile güzel karla satabildikleri için...
Yoksa abs li R3 mevcut zaten...
Konu güncel.. 1 ocak 2016 da avrupada abs siz motor satışı yasaklanacak diye birşey duydum arkadaslar dogrumudur bu konu dolasıyla türkiyeye gelecek 2016 modellerde abs olurmu
Bizde bekliyoruz yamahadan bir abs hamlesi.Yamahasın sen !! Abs'siz r25 ol-maz !
Valla sırf abs yok diye tam istediğim tarzda bir motosiklet olmasına rağmen açıp ilanlarına bile bakmıyorum, tenezzül edip kırmızısını bile getirmiyorlar. Kırmızı abslisi gelmediği sürece yüzüne bakmam, gider cbr 500r alırım.
Şunuda şuraya bırakayım;
R3 olursa 250 cc üzerine daha fazla vergi gelmiyormu bu da 50cc için fazladan verilen vergi ve motora vereceğin fark okadar tatmin sağlayacak mı zaten ABS de yok?
Bende mat gri rengine takıldım R6 ve R125 de çok güzel mat gri rengi var ama R25 de kullanmadılar umarım 2016 makyajlarlar ve renk skalasını genişletirler ve TR yede getirirler. Bence mat gri bu motora daha çok sattırır.
2016 modeller ne zaman satisa cikar acaba arkadaslar bilginiz varmi?? Yamaha TR'ye mesaj attim cevap gelmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Bencede mat gri cok yakisir motora fakat bu haliyle bile ellerinde satacak motorlari kalmadigi icin pekte yeni renk getirelim daha cok satsin havasinda olmazlar gibime geliyor
Mt25'e de abs getirmemişler...!!
Abs siz motor kullanmak bana cilginlik gibi geliyor. Yada abs siz kullanan kisi frenlemede kendini asmis olmasi lazim.
Abs bencede motosiklette level atlatan bir özellik. Abs olmayan motosiklet kullanırken aha düştük aha düşeceğiz diye kullanıyorum çok ciddiyim. Buda beynimi extra meşgul edip trafige daha az odaklanmama neden oluyor. Bilginozi arkadaş abs taktıysa bunu her yerde dile getirmesi çok doğal, çünkü abslisi trye gelmeyen bir motora abs extra olarak takmış ve konusundada yararlarından ve nasıl temin edebileceğimizden montajına kadar anlatmıştır. Ben kötü bir niyet sezmedim şahsen aksine bazı arkadaşları teşfik bile edebilir.
yamaha bizim insanımızı çözmüş yok satiyorken burdan birkaç kişi abs istiyormuş banane der tabi...çift silindir olsun şekilli olsun tap sipid i yüksek olsun ama abs olmassa olmasın çok satar...hele millet almasin değil abs lisini roket atarlisini bile getirirler
Fuar yaklaşırken konuyu canlandıralım.
yamaha sürpriz yapıpta abs li r25 getirir mi ? Ne dersiniz ?
Haber var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)