Konuşmayı genelleyerek yaparsanız isim vermeden konu içinde ki herkesi zan altında bırakırsınız ben direk sizin mesajınızı alıntıladım siz de dahil tüm fanboylara yazdım bunu bütün hyo kullananlar yapıyor, kaldı ki ben hyo düşmanı değilim tam bir Gt***r tasarım hastasıyım ama gel gelelim bi malın eksiği varsa artısından önce eksisini belirtirim. Bu arada fanatik Fenerbahçeliyim geçen seneye kadar kombinem de vardı bu sene sırf başkanı protesto için yeniletmedim bu saatten sonra bana yazmazsanız çok üzülürüm.
Şu an 250 kategorisindeki hemen hemen bütün motosikletlerin torku aynı, kimi R25 zayıf diyor ama neye göre zayıf? mesela bu motorla R25 arasındaki tork farkı sadece "2"... Ninja 250sl 22.6Nm - Cbr 250r 22.9Nm - Hyosung Gd250r 24.1Nm - Yamaha R25 22.1Nm.
Şimdi yamaha xj6' nın kalkışı yzf R6' dan zayıf deseydiniz çok haklısınız derdim aradaki tork farkı aynı cc olmalarına rağmen 6-7 civarı ama hemen hemen aynı olan bu 250cc kategorisinde ki 0,5 ila 2 arasında değişen bu torkların hayati önem arz edeceğini düşünmüyorum.