Stop halinde motosıklete 1406 TL ceza ehlıyetım yok yarın gıdıp itiraz edicem edebilirmiyim ? kanıtım , şaitim var , mobese var.
Stop halinde motosıklete 1406 TL ceza ehlıyetım yok yarın gıdıp itiraz edicem edebilirmiyim ? kanıtım , şaitim var , mobese var.
kanıt,şahit,,MOBESE var ise hepsini yanında bulundur,
Çevrendeki TRAFİK ŞUBE'ye git,
durumu izah et,
Hatta YAZAN MEMUR'a dahi anlat durumu...
olay da eksik yerler mevcut durduk yere stop halindeki motosiklete ceza yazamazlar hem nereden senin motosiklet kullandigina kanaat getirdi
eksikler??
Motor ister çalışsın ister dursun . Farketmez. Ehliyetin yok bi kere. Sanki motoru aldın duruyo öyle hiç kullanmıyorsun. Kimse kanmaz yani buna. Tabi ki ceza yazacak. Hata sende.
motora bindim kontak cebimde itirerek bayır asagıya saldım durdurdu 1406 TL cuk hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
TRAFİK POLİSİ dedi ceza yazarken bana anos gecmeseler yazmadım sen en iyisi git itiraz et dedi senımı dinlicem polisimi kardesim ? Yavşaklık toplum polisinde o durdurdu trafık cagırdı tutanakta seyir halinde yazıyor
Bu mantıkla motoru gemiden indiren, kutusundan çıkaran, montajını yapan, kısaca eli değen herkesin ehliyeti olması gerekir. Ehliyetsiz motosiklet sürmenin cezası vardır motosiklet taşımanın, itmenin cezası yoktur, yoksa ehliyeti olmadan motosiklet sahibi olan binlerce insan var, ruhsatı babanın üstüne yaptın mesela sigorta ucuz olsun diye ama adamın a2 ehliyeti yok, polis ne yapacak her gördüğü yerde ceza mı yazacak?
Not: Tabii bu ehliyetsiz motosiklet süreni aklamaz az bile olmuş bence ehliyetsiz motosiklet kullananın motoru da elinden alınmalı. Ben de zamanında ehliyetsiz sürdüm şimdi aklıma geldikçe Rabbime dua ediyorum gerçekten sevdiği kuluymuşum başka kimselere zarar vermeden aldım ehliyetimi.
Beni dinle demiyorum zaten sana? "iterek bayır aşağı saldım" yazmışsın. Seyir halinde olmuyor musun ?
seyir halinde demek ''kontak açık gidiyorsun demek'' ve benım marş basmıyordu bıle polis anahtar nerde dıyınce arada bul kontak basimde oyle yaz dedim güldü gende yazdı cezayı
ama şöyle düşün kontak kapalı okey tamam ama motorun üstünde sürüs gerçekleştiriyorsun sen o vakit.Motorla beraber hareket halindesin trafiğe açık alanda ehliyetsiz? Risk unsurudur bu. Bi kazaya sebebiyet verebilirdin vb.. falan filan ..ihtimaller çoğaltılabilir.
bir nevi haklisin fakat birçokkez başıma geldi kontrak kapalı dıye dokunmadılar , dokunamadılar
Şanslıymışsın o zaman. Umarım bundan sonra da dikkat edersin. Unutma her polis her zaman töleranslı olmuyor ..
Ehliyetsiz motosikleti zaten sürüyorsun.Polisi görünce inip itiyorsun felan .Aklınca çözümü bulmuşun.Lakin 3 . de yapıştırmışlar cezayı .Sen şimdi gidince hakime ne diyeceksin .O ceza sana kalır ,kalmalı.
Kullandın mı kullanmadın mı?
Belkide üstüne binsen adamlar farketmeyecekti. Saçmalığa bak motosiklet itilir mi la. Hırsız sanabilirler. ehliyet yok diye itiyordun ve millet te anlamadı oraya o motosikletin oraya nasıl geldiğini.
mobese görüntüsünde motoru oraya park ettiğin görünmüyor mu ?
Iyiki ceza yazmis polis. Bence kontak kapali bayir asagi salmaniz daha tehlikeli. Fren sisse 137 kg aleti hayatta durduramayip cakarsiniz biyere
15 gün için de %25 indirimli ödersin.kanunda diyormuki:motosikletin sürülebilmesi için motorunun çalışması lazım diye.demiyor.uyanık....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)