arkadaşlar bu kaç oldu ya!!! ehliyetin olmamasının mazereti yokkkk...suçlusun....
arkadaşlar bu kaç oldu ya!!! ehliyetin olmamasının mazereti yokkkk...suçlusun....
Ehliyetin yok trafige cikiyor ceza yiyince yaygara cikariyorsun... yuzde 200 haksizsin, once kurallara uymayi ogrenmelisin, dakika bir gol bir... Simdi nasi olacak bundan sonra ? guvenli surus kurallara uyma, full ekipman... sana guvenebilecekmiyiz?
Kanunlar sabittir bos bos yorum atmayin ayip ya ehliyetin yoksa kimi kandiricaksin ne demek kardesim. Adamin ehliyeti yoksa suc uzerinde yakalayamazsan sucsuzdur kesemezsin o kadar basit ! Ben olsam o polis hakkinda suc duyurusunda da bulunurum savciliga ugrassin dursun. Gorevini kotuye kullanmaktan git suc duyurusu yap, kamera kaydinida alip sulh ceza hakimligine itiraz ediyordun sanirim.
normal binip gitsen polis durduracakmıydı seni?
polisi görüp niye telaş yaptınız ehliyet yok diyemi.
burda ehliyetsiz gezen 100den fazla insan vardır. yakalanan duymadım.
bizler ehliyet alıp ekipman full halde kurallara uyarak sürdüğümüz için ahmak olmamalıyız.
cezayı hak ediyorsun. şartları gerçekleştirmediğin müddetçe daha da fazla yazarlar.
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Mantıksal olarak düşününce itiraz hakkınız var gibi görünüyor ama tahmin ediyorum ki mobese kamerasından sizi görüp o polise bildirmişlerdir. Eğer böyle olduysa itiraz etseniz de pek fayda vermeyebilir.
Hacı git yav. Hem ehliyetsiz motor kullanıyorsun daha da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Çanta mı bu yanında taşıyacaksın motoru kullanmadan? 10 yaşında çocuk yemez bunu.
Gidip bir yayaya, çocuğa çarpsan ne olacak? Ya da bir arabanın altında kalsan?
ahahaha kontak anahtarını cebine koymuş iterek bayır aşağı salmış ahahahah zhuauauahah olayaa bak...
bide ceza yemiş burda ağlıyo...
oh be mesaim iyi başladı bayağı bi güldüm.
bi de ne demiş polise konak yok, anahtarı bul zuahahhaahahhahaha...
itirazde edecekmiş benim çakal carlosum amanda aman aamanda aman motor aleminin çakalıııı
zuhahahaha
Bende de ehliyet var motor yok arkadaş!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Haklı olsan yanında olalım da kardeşim haksizsin kusura bakma. Arkadaşlar dalga geçmekte haklilar.
arkadas motor calısmasa bile sen ona bindiğin için yazabilir
yoksa arabayıda rampa asagı sal, adam cıgne, sonra calısmıyordu de sucsuzum de
elinde iterek götürseydin belki,bir ihtimal ama bu sekilde bosa kurek cekmiş olursun
Polisler bazen işlerini yapıyorlar.
Sen ne hakla ehliyetsiz bir şekilde trafiğe çıkıp beni enayi yerine koyuyorsun? Senin hiç manevi duygun vicdanın yok mu? Hiç, bir insan olarak sorumluluk duygusuna sahip değil misin. Bir kadına tecavüz ederken polis gelmeden önce sende mercimeği fırından çıkarsan, polise desen ki "ben birşey yapmadım" bu seni aklar mı?
ahahahhahaha hala gülüyorum ya,
çakallllll....
bu yoruma tamamen katılıyorum daha ehlıyet bıle almamış bırısı olarak ehliyetsiz motor alıp surmek aklımın ucundan dahi geçmedi bence yerinde birşey olmuş ehliyet için ekipman için bir sürü para döken insanlar var eğer o polis o cezası kesmeseydi bu kadar para harcayan ınsanlara çok büyük haksızlık olurdu
ehliyetsiz kullanmak yanlış olduğu gibi birde burda ''bu cezadan nasıl sıyrılırım'' diye dert yanman daha yanlış paşa paşa öde o cezayı sonrada gidip ehliyetini alırsın
dedikleri gibi itiraz edip mahkemeye gittin diyelim hakime ne diceksin ''ehliyetsiz motor kullanıyorum polisi görünce inip itmeye başladım ama yutturamadım'' mı diceksin ?
Motoru gerçekten mecbur kalıp iterek bir yere götürmekle ehliyetsiz kullanıp polis görünce kontak kapatmak aynı şey değil. İlkinde ceza kesilmişse kesinlikle itiraz edilmeli. Ama benim anladığım ikinci durum, çakallık yapmışsınız polis yememiş. Kamera kayıtlarını alabilirseniz yayınlayın çok güzel thug life olur..
@özgürr yapman gereken burada herkese laf yetiştirmek değil, madem öle diyorsun haklıyım diyorsun, cezayı iptal ettir. Boşa insanları germe.
Ozaman ehliyeti olmayan herkes onundeki araca iple baglasin kendini. Hatta otobanda 300 yapalim polis durdurursada kontak kapali diyelim. Haketmissin yemissin cezayi ehliyetsiz bindiginin polise katekuli cevirim o yokken motora bindiginin kanıtı bikere burada yazilarinda var. Herkes hemfikir cezayi hakedipte yedigine. Ben olsam bende yazardım sana o cezayi. Uzerine temiz birde döverdim hatta. Yok arada bul bilmemne dalgami geciyon adam isini yapmis. Cocuksun sanirim biraz ondan ehliyetin yok senin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)