Uzun yolda yolda kaldım öneriniz?
-
Sabah Adıyamandan çıktım 120 km yol yaptım Şanlıurfaya geçtim biraz zorladım motorsikleti piston çizdi motorsiklet. Ablamlara gectim Şanlıurfada depom full. Yanimda 2 litre yağ var motorsiklet vurdurarak calisiyor kompresor zayif yarin sizce memlekete mi doneyim ? Yoksa binip Diyarbakir,Batman,Mardin gezime devam mi edeyim ? whatsapp dan önerisi olan varsa 05533072909. Ben gezime devam etme taraftariyim sizce motorsikleti falan yakar miyim ?
Hepiniz çok iyi çok hızlı insanlarsınız ama yokuş aşağı
Reklamlar
-
Kompresör zayıfsa %90 ya sekman dağılmıştır ya da sübaplar hasar görmüştür. Kesinlikle gezine devam etme, motor yatak sarar, olur olmadık yerde kitler, masrafın iki katına çıkar, o motora öyle 1km dahi binme derim.
-
Bende de apache var 120km yolda nasıl bu hale getirdiniz motoru ben bari öyle yapmayayım. 170Km tapagaz gittim birsey yok benim motorda sapa sağlam ama yine uzun yol yapacam aklıma kurt düştü.
-
Motosiklet tamircisi bulacaksın.
-
silindir degismem lazim yolda degisemem malesef konu su yari yolda birakir mi beni ?
-
Buna cevabı senin vermen lazım. Bana kalırsa geri gel, motoru hazırla tekrar yola çık.
-
Moderatör
100 ile giderken kitlediğini düşün ve arka tekerlek üzerinde buz dansı.. Çok zevklidir.. Başına gelen arkadaşların fikri olacaktır.
-
Piston-silindir'in kullanılmaz hâle gelmesi tekeri kilitlemez ama motor sert bir şekilde yavaşlar. Ancak motorda herhangi bir aşınma veya ciddi ayar kaçıklığı varsa o şekilde binilmemeli. 1 parçayı değiştirip motoru kurtarabilecekken motoru sıfırdan yapmak zorunda kalabilirsin.
-
Bendede apache 150 var uzun yolda titreşim durumu nasıl oluyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
SSIRIN adlı üyeden alıntı
Bende de apache var 120km yolda nasıl bu hale getirdiniz motoru ben bari öyle yapmayayım. 170Km tapagaz gittim birsey yok benim motorda sapa sağlam ama yine uzun yol yapacam aklıma kurt düştü.
170 mi ahahahahahaha
-
20 Temmuz 2015, 22:31
Motorun yağı eksilmiş kardeş. Neden eksildiğini araştırman lazım
-
20 Temmuz 2015, 22:38
Ben 2013 model apachemle kadir gecesinden bir gün sonra Ankara dan Afyon a geldim, yaklaşık 300 km. Bir kere mola verdim, mola verme sebebim de ellerimin uyuşması ve vizörüme yapışan sinekler yüzündendi Yolun yarısını nerdeyse tapa gaz geldim (110-120 arası) Nasipse de yarın akşam üzeri geri döncem.. Apache şu titreşim var algısını bi kırsa patlama yapar heralde 4-5 liraya motor alıyosunuz titreşim var diye söyleniyosunuz bence apache de titreşimi düşünmek bile gereksiz. En azından kendim ve motorum adına..
-
21 Temmuz 2015, 00:47
Yarın büyük kumar oynayacağım binip yoluma devam edeceğim. Eğer çekicinde falan büyük sıkınti olursa atlar geri dönerim. Sadece elimi gazdan çekmemem gerekiyor stop ediyor. Allah büyük başladigim seyi bitirmek istiyorum
-
21 Temmuz 2015, 00:55
ben mı çok kıl insanım anlamiyorum yolda tuhaf ses gelsin hemen onu çözmeye çalışırım hele ki piston çizmişsin transit bulur direk ustaya bırakırım
yara ufakken sıkıntı olmaz ama büyüyünce iş kötüye döner
bu arada 2. ele bu yüzden güvenmiyorum
-
21 Temmuz 2015, 02:09
Urfada olsaydım şuan yardımcı olurdum fakat değilim malesef. Bir transit falan bulup sanayide bir ustaya bırak duruma göre gezine devam edersin.
-
21 Temmuz 2015, 02:41
şimdi ihtiyacim olan şey sadece silindir mi ? yeni bir silindir isimi gorur mu ?
-
21 Temmuz 2015, 08:37
ömerky adlı üyeden alıntı
Ben 2013 model apachemle kadir gecesinden bir gün sonra Ankara dan Afyon a geldim, yaklaşık 300 km. Bir kere mola verdim, mola verme sebebim de ellerimin uyuşması ve vizörüme yapışan sinekler yüzündendi
Yolun yarısını nerdeyse tapa gaz geldim (110-120 arası) Nasipse de yarın akşam üzeri geri döncem.. Apache şu titreşim var algısını bi kırsa patlama yapar heralde
4-5 liraya motor alıyosunuz titreşim var diye söyleniyosunuz bence apache de titreşimi düşünmek bile gereksiz. En azından kendim ve motorum adına..
Titreşim var bak kendin diyosun ellerim uyuştu diye. Sen 4-5 liraya titreyen motor almışsın halbuki 3 liraya da titremeyen çinli motorlar var. Ve 300km uzun yolu gözü kapalı yapar o motorlar da.
-
21 Temmuz 2015, 08:55
omer2to adlı üyeden alıntı
Allah büyük başladigim seyi bitirmek istiyorum
Yolda kalırsan atayizleri haklı çıkaracaksın kardeş
Motosikletli Kaplumbağa...
-
21 Temmuz 2015, 09:03
cemo5565 adlı üyeden alıntı
Bendede apache 150 var uzun yolda titreşim durumu nasıl oluyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
170 mi ahahahahahaha
170 derken hızdan değil km den baqhsediyor. ne kadar meraklısınız dalga geçmeye hemen anlamadan, anlayamadan....
-
21 Temmuz 2015, 09:22
Dön geri. O halde kullanılmaz. Başına daha büyük iş alırsın.
-
21 Temmuz 2015, 09:26
Konuda ilk baktığım bölüm motorun markası
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)