Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Uzun yolda yolda kaldım öneriniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Adam burnunun dikine gitmeyi istiyor. Biz tavsiye veriyoruz. Aptallık bizde tabii olarak. Sen düpdüz git tam gaz aç daha iyi ve hızlı gidersin.
    TaTTo0 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

O sekilde motor fazla dayanmaz yolda kalacagi aşikar. Motorun kalan omrunu geri donebilmek icin harcamalisin. Yolda kalirsan emin ol canin cok sıkılacak. Ve gereksiz cebinden cok paralar cikacak.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Dümdük git hiç bişey olmaz.

Yukarıda herkes gitme demiş hala inatla gidicem diyor ulan madem o haltı yiyeceksin inatla gideceksin gelip niye başlık açıyorsun böyle devam edeyim mi diye? Dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun, yoksa rahatlık battı milleti küfüre sokayım random günah işleyeyim derdinde misin?
    Darkfriairs bunu beğendi.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dümdük git hiç bişey olmaz.

Yukarıda herkes gitme demiş hala inatla gidicem diyor ulan madem o haltı yiyeceksin inatla gideceksin gelip niye başlık açıyorsun böyle devam edeyim mi diye? Dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun, yoksa rahatlık battı milleti küfüre sokayım random günah işleyeyim derdinde misin?
    Toprağım sakin
    Darkfriairs bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Macerayı sorunsuz bir motosiklet ile yapmayı dene .

1-Dağlık yada otobanda yolda kaldın ne yapacaksın?
    2-Olurda kitlenirse kızaklamadan dolayı kaza yaparsan ne yapacaksın?

Sıkıntınızmı var arkadaş sizin ,derdiniz yok dertmi arıyorsunuz.Hayır motosiklet kaliteli olur ,son dakikaya kadar zorlarsın dilinden anlarsın diyeceğim.150 cc motosikleti neden bu kadar zorluyorsun.

Volteria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Treme Max 150
    Alıntı omer2to adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın büyük kumar oynayacağım binip yoluma devam edeceğim. Eğer çekicinde falan büyük sıkınti olursa atlar geri dönerim. Sadece elimi gazdan çekmemem gerekiyor stop ediyor. Allah büyük başladigim seyi bitirmek istiyorum
    Baktın motoru yaktın,yatak sardın, kitledin, alev aldırdın at motoru tarlanın birine yayan devam et sende o azmi gördüm o gezi bitecek :-)
    yasdal bunu beğendi.

Motosikleti
    TVS Apache Rrt 150
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Titreşim var bak kendin diyosun ellerim uyuştu diye. Sen 4-5 liraya titreyen motor almışsın halbuki 3 liraya da titremeyen çinli motorlar var. Ve 300km uzun yolu gözü kapalı yapar o motorlar da.
    Ben de yok demedim ki zaten, sadece abartmaya sorun etmeye gerek yok dedim..
    Ayrıca Çinli motor alsam bu yola çıkmazdim yüksek ihtimal.. "4 liraya aldığım motor kafamı ağrıtmıyosa, gözüm kapalı binebiliyosam az da olsa var olan titreşimine de katlanabilirim" Benim demek istediğim buydu, anlatamadiysam kusura kalmayın

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    motorun piston çizmesi nasıl birşeydir, nasıl anlaşılır? Sesmi değişir motormu durur napar??

Volteria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Treme Max 150
    Alıntı ömerky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de yok demedim ki zaten, sadece abartmaya sorun etmeye gerek yok dedim..
    Ayrıca Çinli motor alsam bu yola çıkmazdim yüksek ihtimal.. "4 liraya aldığım motor kafamı ağrıtmıyosa, gözüm kapalı binebiliyosam az da olsa var olan titreşimine de katlanabilirim" Benim demek istediğim buydu, anlatamadiysam kusura kalmayın
    Hahaha çinliye sataşmak ne şimdi? "Bizde mondial var abi biz evden işe işten eve gidiyoruz çarşı da ayağımızı yerden kesiyor,
    annemin pazar torbalarını eve getiriyorum" yok öyle bişey gayet uzun yola da çıkıyorum daha da yolda kalmadım, anlarsın ya ;)

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pistonçizmek nedir?? Nasıl anlaşılır??

Bide yolda kaldı mı yoksa kalıcakmı onuda çözemedim.

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    Alıntı erreguay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pistonçizmek nedir?? Nasıl anlaşılır??

Bide yolda kaldı mı yoksa kalıcakmı onuda çözemedim.
    Biliyorsan senden öğreneyim.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Anladığım kadarıyla henüz bir ustaya gösterilmemiş bir motor var ortada. Arkadaş teşhisi direk koymuş hadi hayırlısı. Urfa motosiklet cenneti. Elbet becerikli bi usta vardır. Belki sıkıntını kısa sürede çözer gönderir seni. Atla git bakalım hele bi sanayiye

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Motor yandığında, PKK yaktı matoru devlöt bize bohmir dersin, birileri senin zararını karşılar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)