Adam burnunun dikine gitmeyi istiyor. Biz tavsiye veriyoruz. Aptallık bizde tabii olarak. Sen düpdüz git tam gaz aç daha iyi ve hızlı gidersin.
Adam burnunun dikine gitmeyi istiyor. Biz tavsiye veriyoruz. Aptallık bizde tabii olarak. Sen düpdüz git tam gaz aç daha iyi ve hızlı gidersin.
O sekilde motor fazla dayanmaz yolda kalacagi aşikar. Motorun kalan omrunu geri donebilmek icin harcamalisin. Yolda kalirsan emin ol canin cok sıkılacak. Ve gereksiz cebinden cok paralar cikacak.
Dümdük git hiç bişey olmaz.
Yukarıda herkes gitme demiş hala inatla gidicem diyor ulan madem o haltı yiyeceksin inatla gideceksin gelip niye başlık açıyorsun böyle devam edeyim mi diye? Dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun, yoksa rahatlık battı milleti küfüre sokayım random günah işleyeyim derdinde misin?
Macerayı sorunsuz bir motosiklet ile yapmayı dene .
1-Dağlık yada otobanda yolda kaldın ne yapacaksın?
2-Olurda kitlenirse kızaklamadan dolayı kaza yaparsan ne yapacaksın?
Sıkıntınızmı var arkadaş sizin ,derdiniz yok dertmi arıyorsunuz.Hayır motosiklet kaliteli olur ,son dakikaya kadar zorlarsın dilinden anlarsın diyeceğim.150 cc motosikleti neden bu kadar zorluyorsun.
Ben de yok demedim ki zaten, sadece abartmaya sorun etmeye gerek yok dedim..
Ayrıca Çinli motor alsam bu yola çıkmazdim yüksek ihtimal.. "4 liraya aldığım motor kafamı ağrıtmıyosa, gözüm kapalı binebiliyosam az da olsa var olan titreşimine de katlanabilirim" Benim demek istediğim buydu, anlatamadiysam kusura kalmayın
motorun piston çizmesi nasıl birşeydir, nasıl anlaşılır? Sesmi değişir motormu durur napar??
Pistonçizmek nedir?? Nasıl anlaşılır??
Bide yolda kaldı mı yoksa kalıcakmı onuda çözemedim.
Anladığım kadarıyla henüz bir ustaya gösterilmemiş bir motor var ortada. Arkadaş teşhisi direk koymuş hadi hayırlısı. Urfa motosiklet cenneti. Elbet becerikli bi usta vardır. Belki sıkıntını kısa sürede çözer gönderir seni. Atla git bakalım hele bi sanayiye
Motor yandığında, PKK yaktı matoru devlöt bize bohmir dersin, birileri senin zararını karşılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)