bu kafa kamerası takıp yuutuba video koyamam la ben 4 teker hayvanatları atlayınca önüme fütursuzca sövüyorum ben literatür dışı sövüyorum
bu kafa kamerası takıp yuutuba video koyamam la ben 4 teker hayvanatları atlayınca önüme fütursuzca sövüyorum ben literatür dışı sövüyorum
Video düzenlemelerin çok güzel olmuş. Seyretmesi çok keyifli. Takip etmeye çalışacağım. Trafikte hata yapanları uyarman da çok güzel ve örnek bir davranış. Tüm sürücüler böyle duyarlı davranmalı bence. Fakat hemen hemen diğer tüm arkadaşların dediği gibi ben de tehlikeli kullandığını söyleyeyim. Bu tarz kullanan bir araba görünce gidip uyarıyorsun ama aynısını sen yapıyorsun farkında değilsin. Trafikte araba gibi kullanman lazım motoru, akıcı bir şekilde (makas) şerit değiştirmemen lazım, aralara girmemen lazım vs. Böyle kuralsız kullandığın sürece tüm motosiklet sürenlere antipati oluşturursun. Motor işi keyiflidir ama Allah korusun en ufak hatayı affetmez. Kendine dikkate et ki daha uzun yıllar motosiklet kullanabilesin. Yeni videolarını bekliyoruz.
Hayal edersek psikolojimiz bozulurmu ?? Hahah
Tesekkurler. Katilmiyorum ama. Aralara girmiceksek herkesi bekliceksek bir aractan daha hizli yol almicaksak neden onlar klimali arabalarinda sigara ixerken biz gunesin altinda piselim ? Motorun bence avantaji cevikliktir. Onuda kullanmak lazim
Ben o anlarda pek yaratici olamiyorum. Dunya klasiklerinden biseyler soyluyorum
valla öyle bir yaratıcı oluyorsun ki yaşadığın duruma ve g.. korkusuna göre
örnek bir kaç cümle vereyim şahsıma ait:
aynanın kör noktasını .....
ehliyet veren kasabın satırı .... girsin
mazot aldığın yerin işletme ruhsatını .....
havalı kornanın oksijenini ....
daha bir dünya var böyle anlık çıkan. aklıma gelenler bunlar şimdi
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
ooov bir söverim sövdüğüm bir ay düşünür ne dedi lan bu diyeHayal edersek psikolojimiz bozulurmu ?? Hahah
İzlerken çok eğlendim elinize sağlık
Dikkatimi çekti video'ları hazırken kullanılan müzikler ve grafikler olsun çok hoş, ayrıca videoların kısa olmasıda kendisini izlettiriyor sıkmıyor insanı.
Vblogger bir çok arkadaşım var sizin onlardan fazlanız bile var sayılır.Naçizane fikrim youtube'un adsense olayından faydalanmanız.
İzlenme oranlarınızdan ufakta olsa bir para kazancı sağlar size kanala üye sayınızda ileride arttıkça akıllı telefon ve tablet ile ödüllendirilebilirsiniz.
Video linklerinizi forumlarda (başka forumda paylaşıyorsanız) "insert video code" ile değilde "text code" ile paylaşırsanız link olarak akmasada damlar, ileride akar ama
Çok teknik bir yorum olmuş teşekkür ederim. Aslında bir kaç motovlog cuyla iletişime geçmeye çalıştım ancak hiç biri yardımcı olmayı bırak cevap vermeye bile tenezzül etmedi. motosiklet günlüğü cevap verdi ama yardımcı olmak istemedi. aslında söylediğiniz konudan haberdarım. Youtube kanalın etkileşimi 4 günde 1000 i geçince url alma hakkı tanımlayıp iş ortağı olma fikrini verdi bende bu ne dedim girdim. Zaten şuan videolarda reklam çıkıyor ama kuruşlarla ifade edilen şeyler ve ordan bir gelir beklemiyorum. (damlaya damlaya göl olur ama çok damlaması lazım) :D forumlarda paylaşırkende sanırım harici izleme olarak yıne youtube istatistiklerine ekleniyorlar. sağda solda cok reklam yapmadım bu forumla motora basladım dıye burda paylasmak istedim. ama juri karşısına cıkmış olduk :D :D neyse kafanı şişirmiyim. İltifatlar için teşekkürler. Reklamlara tıklamadan damlamıyo haberin olsun hahah :D
Amanın bir tane daha
araçların araasından bu kadar yakından slalom yapmak tehliklei değil mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)