Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kask ile taksiciye kafa atmak ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı asde06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yaralamak suçtur arkadaşlar, kask,sopa,vazo, muşta, taş vs gibi şeyler ( herhangi bir alet olabilir, yeter ki yaralamaya elerişli olsun) cezayı artırıcı nedenlerdir..TCK 86/3-E.. Kemik kırığı veya nitelikli haller birleşirse ceza daha da artar..Mesela, kask ile adama kafa attın, nolacak ki? yüzde sabit iz var diye rapor geldi..86/1-3e-87/1-cson gereğince ceza 5 yıl olur..haksız tahrik varsa cezadan indirim yapılır..Kavga pişmanlıktır her zaman..bir taraf alttan alırsa sorun olmaz..Ayrıca son bir bilgi..Meşru müdafaa yaralama suçlarında kolay kolay uygulanmıyor(Yargıtay uygulaması genelde bu şekilde)nadiren uygulanıyor..Onun için ilk o vurdu ben de ona vururum bir şey olmaz demeyin..Mutlaka süründürür..Son olarak..internet üzerinden yapılan yorumlarda hakaretler havada uçuyor..Hakaret suçtur, basın-yayın-internet üzerinden yapılırsa cezada artırım yapılır..Bilgilendirmem bu şekilde, isteyen uygular, istemeyen kulak arkası yapabilir..
    Teşekkürler dinleyeceğim, Son olarak meşru müdafaa almak zor mu gerçekten okadar?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    kaskım takılı halde çeneliği tutarak kafamı sağa sola ne kadar kolay çevirebildiğimi farkettiğimde, kasklı birinin boyun bölgesinin kavgada çok narin olduğunu düşünmüştüm.

Yanagisawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC gitti Hayabusa Alma Arifesinde
    Forum üyeleri ve modorotörler olarak farkındamısınız son 2 aydır açılan konu içeriklerinin !!!!
    Hepsi ya beni dövüyolardı yada polisler çevirdi kaçardımda kaçmadım şerefsizlerden diyenler,bende doluydum ama adam silah çekti diyenler,bu başlık gibi taksiciye kaskla vursak ne olur diyenler,yazdığı mesajlarda küfürü eksik etmeyenler,kaskına 300 liralık kamera alıp ortalıkta kabadayı kesilen motorcu tayfasının açtığı başlıklarda cabası.Nereye gidiyor bu iş farkındamısınız hele konulara gelen yorumları söylemiyorum bile !!!
    25 senedir motora binerim 23 senedir motorum var yaşım 41 bugüne kadar ne yolda biri benimle dalaştı nede ben birine kaskla yada bıçakla saldırma düşüncesi hatta girişiminde bulundum!!
    Biz motorcular çokmu doğruyuz yaptığımız hareket ve yoldaki zibidiliklerle ben araba kullanırken bile deliriyorum kendim yaşadım bomboş yolda önümde gece yarısı frene asıldı motorcunun biri daha geçen gece köprüyolunda 3 motorcu gece yarısı kadıköye kadar yapmadıkları rezillik kalmadı yolda milleti sıkıştırmalar,bir anda frene basmalar 3 motor yolu ortalayıp millete yol vermemeler bumudur motor kullnma zevki ve bu forumdaki döveriz söveriz diye mesaj atanlar motorcunun hayatı 1 taş parçasıyla 1 anlık dalgınlığa pamuk ipliğinle bağlıdır ve adam gibi başlıklar ve sorular sorulduğu zaman sitem ediliyor neden kimse cevap vermiyor diye,neden cevap versinki zaten adam gibi motorunu kullanan kendi halinde sadece bilgi birikim paylaşır oda gerçekten merak edene araştırana bilgi edinmek isteyene!!!
    Konunun özeti bu gidişle bu formda gidişat KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR noktasına gelip yuvarlak bi çizgide sonsuza kadar aynı başlık ve konularla dönüp gidecek.

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaski kafandayken parcalayip eline verirler akilli ol ;)

sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    Tabi hic bise olmaz arabalarin yarisindan cogunda sopa sallama bicak var kask dedigin nedir kardes gir tabi hak edene bu dunyada boyun egersen boynunu keserler bana herkes alttan al dedi bise anlatyim.ben sana gecen arkadasimi birakiyodum eve 2 seritli yol gidis gelis arkadan bi hondaci kornaya basti yol verdim nasil dyim yolun sagina yani kaldirima yanasarak degilde karsi serite gecerek yol verdim ne yolun ortasinda gidiyon dedi sana yol veriyom dedim adam biseler demeye basladi ellerinde bira sisesi tamam abi hataliysam kusura bakma dedim motorun yanina giderken arkamdan yumruk atti yuzume bira sisesi atti sirtima kactim motorumu paramparca ettiler lastiklerini picakladilar polis onlari ariyo simdi biri bulundu hergun gelyo yaptirak masraflar benden ozur diliyo simdi diger araba sureni bana vuranida bulsunlar soylesin is tamamen cozulcek

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı asde06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yaralamak suçtur arkadaşlar, kask,sopa,vazo, muşta, taş vs gibi şeyler ( herhangi bir alet olabilir, yeter ki yaralamaya elerişli olsun) cezayı artırıcı nedenlerdir..TCK 86/3-E.. Kemik kırığı veya nitelikli haller birleşirse ceza daha da artar..Mesela, kask ile adama kafa attın, nolacak ki? yüzde sabit iz var diye rapor geldi..86/1-3e-87/1-cson gereğince ceza 5 yıl olur..haksız tahrik varsa cezadan indirim yapılır..Kavga pişmanlıktır her zaman..bir taraf alttan alırsa sorun olmaz..Ayrıca son bir bilgi..Meşru müdafaa yaralama suçlarında kolay kolay uygulanmıyor(Yargıtay uygulaması genelde bu şekilde)nadiren uygulanıyor..Onun için ilk o vurdu ben de ona vururum bir şey olmaz demeyin..Mutlaka süründürür..Son olarak..internet üzerinden yapılan yorumlarda hakaretler havada uçuyor..Hakaret suçtur, basın-yayın-internet üzerinden yapılırsa cezada artırım yapılır..Bilgilendirmem bu şekilde, isteyen uygular, istemeyen kulak arkası yapabilir..
    Şu adaletsizliğe bak, rezilliğe bak. Adaletsiz olmak bizim genlerimizde var. Adam sana saldıracak, sen kendini savunacaksın bir de ceza yiyeceksin. Lanet olsun bu kanunları yazanlara... Hocam anlatmıştı, ABD'de ikiye bir girilen kavgada o tek kişi olan adam iki kişiyi dövebilirse, kavgada eşitlik olmadığı için ceza almıyormuş. Keza ufak tefek bir adam kendinden iri birisini dövdüğünde de öylemiş. Bizde ise iki gün önce seni yolda sıkıştırıp küfreden, alkollü gezip, arabasında bıçak sopa taşıyan, bana göre adam bıçakladığında mahkemesiz idam edilmesi gereken karanlık suratlı, Kurtlar Vadisi'nden fırlamış bir tip yüzünden ben ceza alacağım. Sen insanların silahsız kavga edip kendilerini savunmalarına, rahatlamalarına izin vermezsen ondan sonra o adam alır silahı karşısındakini vurur. Çünkü kanun seni korumuyor, o pisliği koruyor. Senin zarar görmeni önlemeye çalışmıyor, sen zarar gördükten sonra zarar vereni cezalandırmak istiyor. Bu zararın boyutu ölmekse önce ölüyorsun. İşte bu bu yüzden yabancı Youtube videolarında hep yumruk yumruğa kavga varken bizde sürekli bıçaklama, adam vurma videoları oluyor.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı mertcnkt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam izmirde bisiklet dahi sürseniz gelip size çarpmaya çalışan oluyo
    Kardeşim ; ben suç başkenti İstanbul'da yaşıyorum. Yeri geliyor en varoş semtlere giriyorum. İzmir'de çarpmaya çalışıyorlarsa herhalde İstanbul'da derini yüzerler .

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siz siz olun ülkede pek kavgaya girmeyin. Selektör yaptı diye adam öldürülen bi ülke burası.
    Ben 2 kere mahkemeye çıktım kavgada 2sinde de suçlu bulunduk. Babam bıçaklanmıştı hatta birisinde. 3 ay yatıp çıkıyor adamlar.

Motosikleti
    Forza 250
    Yol ver taksiciye, el kol hareketlerınden sakın. Sonuçta Super Mario değiliz, ölünce yeni bir can hakkımız yok. Haklı ve ölü olacağıma haksız olup yaşarım. Kullandığımız araçlar hafif ve hızlı, zaten sıkışan trafikte yanlarından basıp gidiyoruz, inatlaşmaya ne gerek var değil mi ? Hele hele kavga etmeye ne gerek var ? Adam levyeyi çıkarttı indi arabasından sana, motoruna salladı denk getirdi ne olacak ? Hoşgörülü olmak, efendi olmak her zaman çıkar yol olmalı diye düşünüyorum.
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aklıma şu vidyo geldi
    mertcnkt ve oguzhan6161 bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim ; ben suç başkenti İstanbul'da yaşıyorum. Yeri geliyor en varoş semtlere giriyorum. İzmir'de çarpmaya çalışıyorlarsa herhalde İstanbul'da derini yüzerler .
    İstanbulda ben süremem zaten acemiyim abi o yüzden bu konuyu açtım az eğlence olsun diye istanbulda olsam ölürüm 3-5 günde

Volteria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Treme Max 150
    Babaaa kafa at kafayı, kask da kafanda olsun ama etrafta mobese fln olmasın mümkünse ana yolda olmasın e bide adam da sana saldırsın önce ki tadı da olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alihankvrckk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok büyük suçu var kaskla kavgaya gırmenın yani cok buyuk ceza alır ve haklıyken haksız duruma düşersın
    Kasksiz kavgaa girmenin sucu azsa kaski cikarsin yerden tas alsin vursun. O ne demek yahu cok buyuk sucu var kaskla kavgaya girmenin ne =D

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Bizim millet bayaaa bildiğin komik la :D
    Tabi ağlanacak halimize gülüyoruz orası ayrı mevzu..

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Taksicilerden yana hiç sıkıntı yaşamadım. Sağolsunlar yol vereni bile oluyor. Sıkıntı yaşasam bile g.....üm yemez

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı hakanens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksicilerden yana hiç sıkıntı yaşamadım. Sağolsunlar yol vereni bile oluyor. Sıkıntı yaşasam bile g.....üm yemez
    İzmirde dolmuşçuları görünce kaçacan levyelerle iniyolar bide köpek sürüsü gibiler 1 tanesine vur 10 tanesi gelsin :D ama taksiciler tek tabanca

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    biri de demiyo ki arkadaş sen bu taksicilere ne yaptın da bir tek sana çarpmaya çalışıyorlar
    ulen forumda zilyon tane izmirli var hiç birinin trafikte beni ezmeye çalıştılar dediğini duymadım görmedim
    ne çeşit bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz yahu
    adamlar sabahtan akşama kadar ekmek parası peşinde araç içinde pert oluyor
    bir de üzerine şımarık veletler le mi uğraşacaklar
    ben bile otomobilimle giderken artist artist trafiğe dalıp çarpmaktan son anda kurtulduğum motosikletlilerle uğraşıyorum
    efendi gibi sürün motosikletinizi
    siz saygı gösterin ki onlarda size saygı göstersin
    _oXXo_ bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biri de demiyo ki arkadaş sen bu taksicilere ne yaptın da bir tek sana çarpmaya çalışıyorlar
    ulen forumda zilyon tane izmirli var hiç birinin trafikte beni ezmeye çalıştılar dediğini duymadım görmedim
    ne çeşit bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz yahu
    adamlar sabahtan akşama kadar ekmek parası peşinde araç içinde pert oluyor
    bir de üzerine şımarık veletler le mi uğraşacaklar
    ben bile otomobilimle giderken artist artist trafiğe dalıp çarpmaktan son anda kurtulduğum motosikletlilerle uğraşıyorum
    efendi gibi sürün motosikletinizi
    siz saygı gösterin ki onlarda size saygı göstersin
    İzmirdekilere sorun bakalım siz alsancak bornova yolu üzerinde ankara caddesinde bu yıl kaç motor kazası oldu ? Adamlar zevkine üstüne kırıyor direksiyonu tamam bir istanbul değil ama izmirdede var,

Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Arkadaşlar hepinize ders niteliğinde olsun diye yazıyorum.
    İstanbul Avcılar Mustafa Kemalpaşa stadının ordaki ışıklarda beklerken arkadaşın biri camı açıp yüzüme yüzüme 'yolun ortasından çeklilsene o...' diyerek küfür etti.
    Motoru olduğu yere bırakıp fiorino içersindeki adamın kapısını açıp adamı kendime çektim arabanın içinde kafayı attım adam sersemledi dışarı çıkınca bir kafa daha attım maalesef vizörüm açıktı ve her yer kan oldu adamın iki dişi ve burnu kırıldı.
    Ben atladım olay yerinden uzaklaştım adam hastaneye gidip darp raporu almış gece saat 2 de polisle evime geldiler.Beni alıp karakola götürdüler ifade verdik (avukat eşliğinde) sonra nöbetçi mahkemeye sevk ettiler ilk davada şahitleri bulduk tahrik olduğu için serbest bırakıldık.
    2. dava adama zarar verdiğim için maddi yönden zararını karşılamam hükmedildi 2dişe 6000tl ceza ödedim. Adama para vermek o kadar zoruma gittiki bende ona tekrar dava açtım hala sürünüyouz.
    SİZ SİZ OLUN KAVGA ETMEYİN. İLLAKİ EDİCEM BEN DİYORSANIZDA KASK YUMRUK TEKME FARKETMEZ ,KAFAMDA KASKI UNUTTUM O ANDA ÇIKARAMADIM DEDİĞİNİZDE İŞ BİTİYOR AMA İLK VURAN SİZ OLMAYIN.KASKLA ÇOK DAHA CİDDİ ZARARLAR VEREBİLİRSİNİZ ÖLÜME BİLE YOL AÇABİLİRSİNİZ 2 DİŞ İÇİN 3 YILDIR HEM BEN HEM AVUKAT TÜKENDİ...

Motosikleti
    YAMAHA YZF R6 - 2006
    Alıntı ckara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hepinize ders niteliğinde olsun diye yazıyorum.
    İstanbul Avcılar Mustafa Kemalpaşa stadının ordaki ışıklarda beklerken arkadaşın biri camı açıp yüzüme yüzüme 'yolun ortasından çeklilsene o...' diyerek küfür etti.
    Motoru olduğu yere bırakıp fiorino içersindeki adamın kapısını açıp adamı kendime çektim arabanın içinde kafayı attım adam sersemledi dışarı çıkınca bir kafa daha attım maalesef vizörüm açıktı ve her yer kan oldu adamın iki dişi ve burnu kırıldı.
    Ben atladım olay yerinden uzaklaştım adam hastaneye gidip darp raporu almış gece saat 2 de polisle evime geldiler.Beni alıp karakola götürdüler ifade verdik (avukat eşliğinde) sonra nöbetçi mahkemeye sevk ettiler ilk davada şahitleri bulduk tahrik olduğu için serbest bırakıldık.
    2. dava adama zarar verdiğim için maddi yönden zararını karşılamam hükmedildi 2dişe 6000tl ceza ödedim. Adama para vermek o kadar zoruma gittiki bende ona tekrar dava açtım hala sürünüyouz.
    SİZ SİZ OLUN KAVGA ETMEYİN. İLLAKİ EDİCEM BEN DİYORSANIZDA KASK YUMRUK TEKME FARKETMEZ ,KAFAMDA KASKI UNUTTUM O ANDA ÇIKARAMADIM DEDİĞİNİZDE İŞ BİTİYOR AMA İLK VURAN SİZ OLMAYIN.KASKLA ÇOK DAHA CİDDİ ZARARLAR VEREBİLİRSİNİZ ÖLÜME BİLE YOL AÇABİLİRSİNİZ 2 DİŞ İÇİN 3 YILDIR HEM BEN HEM AVUKAT TÜKENDİ...
    Peki diyelim o size vurdu sizde kaskla bi tane vurdunuz ozaman noluyor ? buarada geçmiş olsun üstat

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)