Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 saat önce haberini aldığım arkadaşımın motor kazası hakkında bu konuyu açıyorum.
Sözüm, motoru alayım da ekipmanı tamamlarız diyen arkadaşlarım için.
Sözüm, motoru önce alayım ehliyeti daha sonra alırım diyenler için.
Dün yapmış kazayı, mondial drift motoruyla.
Denizden dönüşte arkasında bi arkadaşımla seyrederken, polis takılmış peşlerine. Bandırmada meşhurdur. Murat.
Bu da basmış gaza kaçmaya başlamış. Kafasında ne kask ne bişey. Ona verdiğim halde kaskı bana geri vermişti beğenmeyip. Garip.
Herneyse lastik kaydı birşeyler oldu dedi tam hatırlamıyorum uçtum dedi şöyle söyliyim bizim burda amsarkıtan derler anlamını bilmiyorum fakat bi mini uçurum gibi bişey diyebiliriz. Oraya uçmuş. Topuğunda kırık varmış sanırım, sağ el orta parmağı kırılmış, sağ gözünün yanındanarkasına doğru tüm kafayı saran bi bandaj vesaire acınacak halde çok kötü hali, yüzünde morluklar, e tabi zamanla geçer de iz bırakıcaktır sonuçta.
Sağ gözü şiş. Konuşuyor evde kalıyor şuan, Allah yardımcısı olsun.
Motordanda soğumuş. Motorculuğu bırakıyorum bilmemne dedi de Türkçe meali apaçiliği bırakıyorum.
Demem şudur, çocuk 17 yaşında ve bazı şeylerin farkına yeni vardı. Ben onu defalarcaaa yüzlerce uyarmama rağmen lastik yakmayı redline vs takılmayı motorculuk sanmaması için. Geç oldu farkına varmak. Ama siz siz olun sakın ekipman + ehliyet olmadan motor almayın.
TIPKI BENİM GİBİ. SABRETMEK ZOR AMA BİR OKADAR GÜZEL BİR ŞEYDİR.
Dipnot: daha önce 1.800 küsür ceza yemişti. 1.800 falan da dün yemiş. motosiklet 7.700 tl ye geldi bana diyor.(Mondial Drift sıfır almıştı.)
Saygılarımla,
MotoGlock.