Kask ve Mont arayanlar buraya baksın!
Reklamlar
-
Çok acil nakit ihtiyacım olduğu için yepyeni aldığım, 2015 üretim yeni sezon Arai Rebel kaskımı satıyorum. Motor üzerinde 3 gün kullanılmıştır, sıfır gibi kutusunda bir tek cizik dahi yok, en ufak bir darbe almadı göz bebeğim gibi severek kullandım, nitekim 2000TL lik ürün sonuçta. Bu 3 günlük ürünü 1500 TL ye veriyorum, dileyen inanmayan izmirde gelsin görsün denesin.
Ayrıca 1200 TL ye alınmış motosiklet montumuda 450 TL ye veriyorum. Icon SuperBike1 model, yazlık file full korumalı, sırtlık dirseklik omuzluk hem içten hem dıştan korumalı. Buda motor üzerinde 3 sefer giyildi, acil nakit ihtiyacım olduğu için bu fiyata satılıktır. Takas düşünmüyorum, borcum olduğu için satıyorum.
Pazarlık sünnettir, iki ürünü birden alacak arkadaşlar için güzel indirimler yapilir.
Her iki ürününde faturaları mevcuttur, kask izmir ergür motordan, mont internet üzerinden brn motordan alınmıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Kask beden M, mont beden XL
Reklamlar
-
İki ürünü de almak istesek kaça olur acaba yarın izmire gelme durumum var ekipman alicam eğer uygun bir fiyat olursa bedenler uyarsa düşünebilirim
-
özelden telefon numaranızı yazarsanız, telefonda görüşmemiz daha uygun olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)