Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba :) Xmax momodesign 2015

REKLAM ALANI

Arkadaşlar Merhaba,

İlk motor deneyimim, 1 ay önce bodrum yamaha servisine Yamaha r6 almaya gittiğimde bana satmadılar . Daha önce deneyimim olmadığı için
    Yamaha xmax momodesign ile trafikteki tecrübeyi öğren daha sonra 250 vitesliye geçip daha sonra r6 almamı istediler. İlk trafik deneyimim bodrum-istanbul yolculuğu oldu ve gerçekten deneyim şartmış. Aranıza katılmaktan dolayı mutluyum Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Ayrıca Xmax momodesign 2015 iyi motor mu araştırmadan tavsiyeyle aldım ama.

TAYFUNBORA bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2014 ybr esd
    hayırlı olsun.on numara motor. bin işte birader.nabacan r6yı.ama bayiyede helal olsun.ben olsam nasıl olsa parasını veriyo ne yaparsa yapsın derdim...
    KaanD bunu beğendi.

Hayırlı olsun.
    Yalnız aklıma takıldı lastikler city grip sanırım ve dikkatlice bakınca pekte yeni durmuyor.
    Bu kadar km yaptınızda anlamadınız mı nasıl motor olduğunu? Birde ekipman aldınız mı? Ehliyet var mı? Allah göstermesin böyle düşerseniz vay halinize.

Alıntı Liposcus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba,

İlk trafik deneyimim bodrum-istanbul yolculuğu oldu ve gerçekten deneyim şartmış.

http://www.acilyanit.com/sd.jpg

İlk deneyim için biraz iddialı olmamış mı? Ekipmanlar nedir bu arada?

Source53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 Honda Forza
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Cesaret fazla ama uzun yol, şehir içinden daha tehlikesiz olduğunu anladım. Ekipman daha almadım. Ödünç bir kask var sadece. Ekipman bakıyorum açıkcası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.
    Yalnız aklıma takıldı lastikler city grip sanırım ve dikkatlice bakınca pekte yeni durmuyor.
    Bu kadar km yaptınızda anlamadınız mı nasıl motor olduğunu? Birde ekipman aldınız mı? Ehliyet var mı? Allah göstermesin böyle düşerseniz vay halinize.
    1300Km daha zaten 750km bodrum-istanbul yolculuğu felan tuttu. Ekipman almadım henüz bakıyorum. Ehliyet var Aldığım gün zaten hız cezası yedim. Yasal hız 120 biliodum 110'dan ceza yedim 198 TL

Cesaret fazla ama uzun yol, şehir içinden daha tehlikesiz olduğunu anladım. Ekipman daha almadım. Ödünç bir kask var sadece. Ekipman bakıyorum açıkcası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

1300Km daha zaten 750km bodrum-istanbul yolculuğu felan tuttu. Ekipman almadım henüz bakıyorum. Ehliyet var Aldığım gün zaten hız cezası yedim. Yasal hız 120 biliodum 110'dan ceza yedim 198 TL
    Alma boşver. Bi tane kask al polis kovucu yeter. Sonra ak git böyle çok şekilsin.
    bkrsnmz ve berkcigdem bunu beğendiler.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    X-Max Hayırlı uğurlu olsun.
    Bu arada bayiye de helal olsun.

Lakin R-6 alacak durumdayken X-Max'ı alırken ekipmanları ihmal etmen ve emanet bir kask kullanman ilginç geldi.
    Ekipmanlar, motosikletin bir tık önünde. Önce ekipman. (Tavsiye tabii ki.)
    Bu arada X-Max iyi motosiklettir.

TrailBraking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaş adam daha motoru yeni almış. Sen hemen polis kovucu kask al yeter falan demişsin. Bayiye direk r6 almak için giden adam besbelli bu işten gram anlamıyor ama bayinin dil dökmesinden uyanmış olsa gerek bu işlerin böyle olmadığını ki kendine çoğu kişinin yapmadığı gibi başlangıç motoru tavsiyesine daha bayideyken uyup scooter almış.

Her neyse demek ki bilinçli olmak için kalbinde bir yerlerde bir şeyler yatan adamı direk terslemeyi bırakırsak öncelikle doğrı seçimi yaptığı için tebrik edip elden geldiğince yardımcı olmamız gerek. Bu forum ekşi sözlüğe dönmesin diye bunu yapmak şart. Senelerdir bu forumdasınız artık kim troll kim değil bence kesinlikle ayırt edebilmelisiniz.

Benim naçiz tavsiyem kesinlikle ekipman edinmeniz. Kask seçerken kafanıza tam oturmasına hatta ilk taktığınız an azıcık da ol sıkmasına özen gösterin. Zamanla açılacaktık zaten. Fiber malzemeden yapılan biraz külfetli kasklar seçerseniz sizin ve kafanızın sağlığı için çok daha yararlı olacaktır. Seçim sizin tabii, kafanızın ettiği değere göre ucuz bir kask da alabilirsiniz. Ama unutmamakta fayda var, ucuz kask ölmeyecek adamı bile öldürebilir. Ve İstanbul'da olduğunuz için eğitim almanız çok daha kolay. Kesinlikle eğitim alın. Kendi başına yapacağınız antremanlardan ve yolda edineceğiniz tecrübeden çok daha fazlasını çok daha kısa sürede alırsınız. Kazasız, belasız sürüşler
    iptaluyelik04 bunu beğendi.

Alıntı TrailBraking adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş adam daha motoru yeni almış. Sen hemen polis kovucu kask al yeter falan demişsin. Bayiye direk r6 almak için giden adam besbelli bu işten gram anlamıyor ama bayinin dil dökmesinden uyanmış olsa gerek bu işlerin böyle olmadığını ki kendine çoğu kişinin yapmadığı gibi başlangıç motoru tavsiyesine daha bayideyken uyup scooter almış.

Her neyse demek ki bilinçli olmak için kalbinde bir yerlerde bir şeyler yatan adamı direk terslemeyi bırakırsak öncelikle doğrı seçimi yaptığı için tebrik edip elden geldiğince yardımcı olmamız gerek. Bu forum ekşi sözlüğe dönmesin diye bunu yapmak şart. Senelerdir bu forumdasınız artık kim troll kim değil bence kesinlikle ayırt edebilmelisiniz.

Benim naçiz tavsiyem kesinlikle ekipman edinmeniz. Kask seçerken kafanıza tam oturmasına hatta ilk taktığınız an azıcık da ol sıkmasına özen gösterin. Zamanla açılacaktık zaten. Fiber malzemeden yapılan biraz külfetli kasklar seçerseniz sizin ve kafanızın sağlığı için çok daha yararlı olacaktır. Seçim sizin tabii, kafanızın ettiği değere göre ucuz bir kask da alabilirsiniz. Ama unutmamakta fayda var, ucuz kask ölmeyecek adamı bile öldürebilir. Ve İstanbul'da olduğunuz için eğitim almanız çok daha kolay. Kesinlikle eğitim alın. Kendi başına yapacağınız antremanlardan ve yolda edineceğiniz tecrübeden çok daha fazlasını çok daha kısa sürede alırsınız. Kazasız, belasız sürüşler
    Tavisyelerine uyacağım bilgi için teşekkür ederim

TrailBraking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tavisyelerine uyacağım bilgi için teşekkür ederim
    Rica ederim. Aklına takılan soru olursa özel mesaj da atabilirsin. Yardım etmekten mutluluk duyarım.

Motosikleti
    ybr 125 esd
    bayiyi tebrik etmek lazım rahmetli dedemin dediği gibi iyi insanlar da var bu memlekette

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)