Yeni basladım 125 cc yetmiyor gibi geliyor cok agresif kullanıyorum help ?
Reklamlar
-
Baslıkta belirrtigim gibi motoru bir ay 13 gün önce trafige cıkardım 1780 km oldu hayatımda hic arkaya dahi motora binmemiştim bide agresif kullanıyorum ankarada istanbul yolunda gazı sona kadar basıyorum 130 135 km hıza cıkıyorum yetmiyor bide araç geçme takıntım var gecen düstüm motordan sol bacakda biraz sıkıntı vardı dedim biraz dikkat edeyim yavas gideyim 1 gün yavas gittim sonra yine agresif kullanmaya basladım 125 cc yetmiyor gibi geliyor böyle giderse cok yaşamicagim bu agresiflik konusunu yenmenin bir yolu varmı ?
Reklamlar
-
geberip gidince kurtulursun bütün dertlerinden takma kafana
-
pcmnyk adlı üyeden alıntı
geberip gidince kurtulursun bütün dertlerinden takma kafana
bende o mantıkla yaşadıgım içim yardım istiyorum zaten
-
Arkadaşım dikkatli ol, biraz yavaş git. napiyon, nere yetişecen. Daha motosiklet hayatinda yaptığın yol 1700 km. 135 yetmiyor diyorsun...
Ha ben durmam illa kendimi öldüreceğim diyorsan, son gaz kaza yapmaya çalış. Çünkü emin ol yaralı kurtulmayı istemezsin. Dikkat et, dikkat et, dikkat et.
-
Bence üstün yeteneklisin 1,5 ayda bu kadar profosyonel kullanmak gerçekten şaşırtıcı, herkes bu kadar hızlı gelişim gösteremez
-
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla (biraz uğraştım gerçi ama) afedersin kıçınızda kurt var gibi gidiyorsunuz. Kaza yapınca anlarsın diyecektim ama kaza da yapmışsınız.
Motoru bir kenara koyup, düşünmeniz lazım neden bu kadar sabırsızım, bu şampiyon damarlarımda kan neden bu kadar hızlı akıyor diye.
-
psikoloğa gidin, ilaç versin, sakinleşin, normal düşünemiyorsunuz, doğrularınız yanlışlarla karışmış, reset atmak lazım game over olmadan
-
MANKU adlı üyeden alıntı
Arkadaşım dikkatli ol, biraz yavaş git. napiyon, nere yetişecen. Daha motosiklet hayatinda yaptığın yol 1700 km. 135 yetmiyor diyorsun...
Ha ben durmam illa kendimi öldüreceğim diyorsan, son gaz kaza yapmaya çalış. Çünkü emin ol yaralı kurtulmayı istemezsin. Dikkat et, dikkat et, dikkat et.
dostum ögüt istemiyorum söylediklerini bende biliyorum bu agrasiflikten nasıl kurtulurum diye yol göstermenizi istiyorum
-
motosiklet kullanmayı bırak çok basit
-
19 Temmuz 2015, 00:04
polo34 adlı üyeden alıntı
psikoloğa gidin, ilaç versin, sakinleşin, normal düşünemiyorsunuz, doğrularınız yanlışlarla karışmış, reset atmak lazım game over olmadan
şaka biyane piskolaga gitsem bi çözümü varmıdır ?
-
19 Temmuz 2015, 00:04
Allah korusun bir kaza olduğunu düşünün..full korumalısınız..çok iyi sürüyorsunuz..suç siz de değil..karşıda..kaza oluyor..yağmurlu bir gün..yerde yatıyorsunuz..vücudunuzda bir sıcaklık var..kalkmak istiyorsunuz..deniyorsunuz olmuyor..herhalde uyuştum..bacağım kırıldı diyorsunuz..oysa hissettiğiniz hiçbir acı olmadığını anladığınızda..sevdikleriniz gözlerinizin önünden geçiyor..sakat kaldığınızı anlıyorsunuz..o an sadece elinizden gelen kaskınızın vizörüne vuran, yağmur tanelerine..gözyaşlarınızı karıştırmak..
(bir abimizim kötürüm olmak gibi bir yazı yazmıştı..o anının zihnimdeki dökümü.. )daha birçok örnek verilebilir..
HADİ ŞİMDİ 125 CC İLE 130 YAP DİBİNE KADAR, KIRMIZI YANANA KADAR, ÇEVİR O KOLU ! ARAÇ GEÇME TAKINTINI İLERLET !
-
19 Temmuz 2015, 00:09
karadenizz adlı üyeden alıntı
Allah korusun bir kaza olduğunu düşünün..full korumalısınız..çok iyi sürüyorsunuz..suç siz de değil..karşıda..kaza oluyor..yağmurlu bir gün..yerde yatıyorsunuz..vücudunuzda bir sıcaklık var..kalkmak istiyorsunuz..deniyorsunuz olmuyor..herhalde uyuştum..bacağım kırıldı diyorsunuz..oysa hissettiğiniz hiçbir acı olmadığını anladığınızda..sevdikleriniz gözlerinizin önünden geçiyor..sakat kaldığınızı anlıyorsunuz..o an sadece elinizden gelen kaskınızın vizörüne vuran, yağmur tanelerine..gözyaşlarınızı karıştırmak..
(bir abimizim kötürüm olmak gibi bir yazı yazmıştı..o anının zihnimdeki dökümü.. )daha birçok örnek verilebilir..
HADİ ŞİMDİ 125 CC İLE 130 YAP DİBİNE KADAR, KIRMIZI YANANA KADAR, ÇEVİR O KOLU ! ARAÇ GEÇME TAKINTINI İLERLET !
Ben senin kadar duygusal degilim malesef böyle seylerden etkilenmem :S
-
19 Temmuz 2015, 00:12
Kardeş condom kullan böyle bir nesil yetişmesini istemeyiz.
3-5 kazadan sonra bu hırsını göreceğim senin.
-
19 Temmuz 2015, 00:17
bazıları akıllanmaz kendi arkadaşım var motosikletın gidon bloga yapisti kazada, kazayı düşün artık
ama yine aynı kafa gidiyor
-
19 Temmuz 2015, 00:18
Allah göstermesin başına bir şey geldi mi görürsün tersten ... duygusallığı
-
19 Temmuz 2015, 00:30
Hayırlı olsun, büyüt motoru, 1000 cc al.
-
19 Temmuz 2015, 00:31
kardeşim sen zaten ölmüşsün
-
19 Temmuz 2015, 00:35
Bende de maalesef benzer durum full korumalı dolaşırken oluyor gereksiz özgüven sonucu aralardan geçme ve hız geliyor :/
-
19 Temmuz 2015, 00:47
1335m3rt adlı üyeden alıntı
dostum ögüt istemiyorum söylediklerini bende biliyorum bu agrasiflikten nasıl kurtulurum diye yol göstermenizi istiyorum
ne istiyon kardeş bizden, git morfin al, bali çek, sakinleşince kullan dememizi mi bekliyon?
illa agresif kullancam dersen; git eğitimini al. ölürsün falan; zekası düşük demesinler.
-
19 Temmuz 2015, 01:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)