Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

100cc,150cc,250cc bütün marka modeller yağ değişimi _?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba CG 100
    Arkadaşlar bilen birisi motorlara kaç litre yağ girecegini söylesin birde motor katkı yağı katılırmı 444 gibi _? ben yeni degiştirdir dim kendim alttaki civatayi cikardim bosaldi yenisini ekledim ama içindeki kalan eski ve metal talaşları duruyordu ne yapmam gerekir _? bir dahasına

içine mozot koyup kısa süre çalıştırsam döksem işe yararmı_? kuba cg100 motora kaç litre girer bilenler yazsksın ben koydum az geldi bir şey zararı olurmu parçacı bir litre yeter dedi zaten yağların hepsi bir litrelik birde yağ filitresi diye bir şey varmı en önemlisi _? karteldeki civatanin ucu muktatıslı cok pislenmiş ve metal talaşları vardı bende iyice sildim geri taktım yağı ilave ettim ama cam göstergede gözükmüyor sehbaya alınca az gözüküyor eklemelimiyim

çalışınca cam göstergede hiç yağ gözükmüyor bilen varsa yazssın _? yağ 20w 40 var birde 10w 40 var birde 5w 40 var ne demek bunlar ben 20 40 aldım 4 t ucuz die

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    1 litre yag yeterlidir yagin gozukmemesinin sebebi motor calistigi zaman yaglamaya gecer ondan bendede oyle bulindugun bolgeye yag almalisin 20 40 10 40 gore biraz daha ince yagdir 15 50 kullanabilirsin ben yazin oyle yapiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)