28000 bütçeye motosiklet tavsiyesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
-
arttçı konforunu saymazsak(bu arada kullanıcısı değilim yorumlar genelde o yönde) yazdıklarını kafamda canlandırınca aklıma direk mt07 geldi
-
kara_kule adlı üyeden alıntı
arttçı konforunu saymazsak(bu arada kullanıcısı değilim yorumlar genelde o yönde) yazdıklarını kafamda canlandırınca aklıma direk mt07 geldi
mt-07,kle-650 şuanda listeye ekli olanlar kle de 2000-4000 devir arası silkeleme olduğunu okudum. Yazdım başlığa ama cevap alamadım o yüzden en azından deneyene kadar başka motorları da gözden geçirmek istiyorum.
-
Söylediklerinize harfiyen uyan motor, cbr 650f. Selesi oldukça rahattır artçı içinde sürücü içinde. Sesini zaten anlatmama gerek yok vutututu. Kendimde sizinle aynı özelliklerde motor aradığım için bunu seçmiştim.
-
Artçı konforundan emin olmamakla birlikte mt 09 dusunulebilir. Aradığınız ozelliklere sahip motosikleti ben de ariyorum ama motosiklette saglam karizma aradiginiz zaman hepsi bir arada olmuyor.
Sanki mt 09 biraz artci konfirundan fedakarlik ederek diger seyi sagliyor.
-
Ooo bütçe iyiymiş . Şaka bir yana NC 750X diyorum. MT-07 ile uzun yol zordur, artçısı için imkansızdır.
-
SAMETD adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba, 28000 liraya kadar motor düşünüyorum ama; özellikleri ikiside cam kenarı olsun ve tekerlek üstü olmasın tadında
Kullanım şeklim genel olarak şehir içi, arada şehirler arası(uzun yol sayılabilecek şekilde) kullanacağım ve artçınında biraz konforlu olmasını istiyorum. Performanslı seside patara kütere değilde biraz daha hoş şöle gazı açtım mı sesiyle de oh oh dedirtsin(yüksek ses aramıyorum hoş bir motor sesi olmalı
)tavsiyeleriniz var ise şimdiden minnettar kalırım
Ahh bee, üstüne 2.000 tl daha koyaydın da 30.000tl'ye kadar motor arıyorum diyeydin ya.O zaman sana yardımcı olabilirdim. milletteki paraya bah amg.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Ooo bütçe iyiymiş . Şaka bir yana NC 750X diyorum. MT-07 ile uzun yol zordur, artçısı için imkansızdır.
Nc750x i aea yüzünden hoş karşılayamadım orta sınıf Enduro karşılaştırması videosunda ezmiş baya sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
provaker adlı üyeden alıntı
Söylediklerinize harfiyen uyan motor, cbr 650f. Selesi oldukça rahattır artçı içinde sürücü içinde. Sesini zaten anlatmama gerek yok vutututu. Kendimde sizinle aynı özelliklerde motor aradığım için bunu seçmiştim.
Ben o motorun altını çok sürterim gibi geliyo bana :s saolsun doğalgazcılar öyle bir kazıyoki sanırsın hendek... Bunun altı şehir içinde alçak kalabilir sanırım
-
18 Temmuz 2015, 15:37
versys yada v-strom derim
-
20 Temmuz 2015, 03:40
650f hem şehir içinde hem de uzun yola gider, selesi gayet rahat.
29bin tl civarında sanırım sıfırı
-
20 Temmuz 2015, 03:49
hiç o kadar bütçem olmadığı için bilemedim
-
20 Temmuz 2015, 06:27
-
20 Temmuz 2015, 06:40
-
20 Temmuz 2015, 08:39
fazer8 cbr650f xj6 bunlara bak derım
-
20 Temmuz 2015, 08:46
-
20 Temmuz 2015, 09:52
farklı bir şey arıyorsan, spor motor da olmasın diyorsan xv 950. yamaha da sport heritage diye gecer. gavur bolt diyor buna. harley davidson sportster in daha güzeli. maksat seçenek olsun.
-
20 Temmuz 2015, 10:41
kawasaki versys 650 kesinlikle tam istediğin bir motosiklet binme fırsatım oldu ve gerçekten çok beğendim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)