Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Bir Tanimayan Size Selam Verirse

REKLAM ALANI
    songiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Ben de büyük - küçük motor olayında, sorunun tersini yaşıyorum.

TDM 850'yle ucundan enduro kategorisine giren bir motor kullanıyoum. Büyük cc motorları selamlarken sorun yok ama küçük cc motorları selamlarken selamım pek alınmıyor.. İnsanlar şaşırıyor belki
    http://www.motorla.co

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Ben zorla alıyorum karşı taraftan
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    fz6 fazer
    Kasksız babam çıksa karşıma ona bile selam vermem

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı northern adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    endurocular biraz havalı oldukalrından hiç selam vermezler bende üzülüyorum selam veriyorsun sallamıyor keyfi bilir ama herkez herkeze muhtaç bu devirde
    Bence tam tersi Esas endurocular daha çok insan canlısıdır kendimden biliyorum. yola çıkma amaçları zaten budur. Doğa ile kaynaşmak insanlar tanımak gerekirse onlara yardım etmek. ama esas choppercıların uzaydan gelme bir duruşları vardır sanki zorla bu dünyada yaşıyorlarmış hissi verirler insana; tutan yok gidebilirsin ama önce insan sevgisi. hea birde race motor kullanan arkadaşlar var onlarda çok iyidirler ama motorları çok hızlı gittiğinden etraflarında olan-bitenden bi - haberdirler onlarıda suçlamamak lazım şimdi adamlar hızlı eyvallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 PM ----------

Alıntı songiden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de büyük - küçük motor olayında, sorunun tersini yaşıyorum.

TDM 850'yle ucundan enduro kategorisine giren bir motor kullanıyoum. Büyük cc motorları selamlarken sorun yok ama küçük cc motorları selamlarken selamım pek alınmıyor.. İnsanlar şaşırıyor belki
    Şoka giriyorlardır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------

Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben zorla alıyorum karşı taraftan
    "Zorla alıyorum" derken? Herhalde kafasına silah dayamıyorsundur
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    iki parmak havada ya arkamızdan bir kaç motor geliyorsa bu işaretle onlarıda sıraya sokmuş oluruz düzgün bir işaret bulunsa olabilir ama el hareketlerini bizim insanımız yanlış anlar gibi geliyor bana.selllektör yapabiliriz mesela
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    hyosung gt250r...
    abi birine selam veriyorsun herif sana tip tip bakıyor sen birine daha selam veriyorsun o da selamını almıyor bene lannn.. bende kımseye selam vermıyorum...

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    sonunda bende bir konu fortlattım bugün ordu yolunda 10 15 ayrı ayrı motor gördüm hepside selam verdi gerçekten hoş bir davranış

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyiki de hortlatmışsınız. güzel konu, güzel yaklaşımlar
    ben de genelde selam veririm, bazen alıyolar, bazen almıyolar, sağlık olsun

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

yalnız dikkat ettim de bu konu da 3 senede bir hortluyor
    2006-2009-2012
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    bende selam verme taraftarıyım hatta görüdğüm herkeze selam veriyorum alır almaz ona kalmış )))

Muhendis45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Bir zamanlar (6-7 yıl önce) motosikletle gezerken birkaç motosikletli selam vermişti "delimidir nedir" demiştim kendi kendime

Gülüyorum kendime şu an Hele hele tarlada çalışan gördümmü korna çalar selam verir " emmi işin rastgele" der , kavun karpuz, üzüm , meyve ne varsa artık biraz sebeplenir devam ederdim yoluma Selam vermek iyidir iyi.
    Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler