Scooter mı commuter mi başlangıç için ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben normalde commuter alıp motora başlamayı düşünüyordum scootera hiç yanaşmıyordum boyumunda 1.90 olmasından dolayı ama bazı abilerim tecrübe için scooterin şart olduğunu söylediler iyice kafam karıştı bi kaç scooter modeli gördüm hoşumada gitti yani.İyice ikileme düştüm acaba ne yapmalıyım.mondial znu diye bi modelle karşılaştım çok iyi bi görüntüsü var ama benim boya uygun olur mu acaba diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim başka modellerede açığım ama bütçe en fazla 3000 tl ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Reklamlar
-
Vitesli Kullanmayı Düşünüyosan Hiç Scooter Alma Derim
-
motosiklete scooter la başlamak gerekmiyor. sele yüksekliği en az 79-80 cm olan bir vitesli motosiklet alabilirsin
-
Hocam commuter kesinlikle daha uygun başlangıç için scooter bi tık daha tehlikeli
-
-
A2 ehliyeti sınavında scooter değil commuter tarzı motosiklet kullandırtıyorlar... Motosiklet kullanmayı "öğrenip öğrenmediğini" görmek için ...
Fikir vermiştir sanırım ...
-
Scooter şart degil hatta bana hic guvenli gelmiyor oyuzdende hic scooter binmişligim yok motosikleti dizlerle kavramak bile cok minicik bir ornegi benim bu dusuncemin ) diyeyim
-
Scoter ile başlamak daha iyi olucaktır. Yokuşlarda kalkışdı, trafiği öğrenmekti vs vs sebeplerden dolayı skuter daha iyi
-
http://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/175-masti-x
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
-
18 Temmuz 2015, 03:35
Moderatör
Başlangıç için scooter candır, gerisi de heyecandır. İyi bir başlangıç için iyi bir scooter, her eve lazımdır.
-
18 Temmuz 2015, 10:29
Bazıları scooter bazıları commuter dedi yine arada kaldım açıkçası Vitesli kullanmayı biliyorum ama trafik tecrübem yok ondan korkuyorum
-
18 Temmuz 2015, 10:45
Hiç scooter kullanmayacağım diyorsan commuter ile başlasan olur bence. Evet, başlarda vites biraz uğraştırıyor ama alışılıyor kısa sürede. -ki sen zaten biliyormuşsun. Ben alıştıktan sonra bile çekemem bu vites olayını deyip commuter/naked ile başlamış olmama rağmen scoter'a geçtim
Trafikte uygun viteste olmayı kestirdikten sonra vitesin büyük bir sıkıntısı yok ben vitesli kullanacağım diyen için.
-
18 Temmuz 2015, 10:55
Moderatör
Yillardir kullaniyorum skuterin uzerine tanimam
-
18 Temmuz 2015, 11:44
O zaman başlangıç için en azından trafikte nasıl konumlanmam gerektiğini öğrenmem için scooter şart en az 2-3 ay.sonra vitesliye geçerim heralde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)