Renknkli vizör kullanımı gece görüşü etkilermi?
Renknkli vizör kullanımı gece görüşü etkilermi?
thai'nin kaskının vizörü renkli esasında bende merak ediyorum. bu konuda bi yardımcı olur heralde
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Renkli vizör oldukça kullanışlı bir aksesuar, ben kaskımı alırken bir tanede
renkli vizör almıştım, eger vizör kaliteli ise hiç bir problem çıkmıyor
Gece kullanmadım ama geçen gün oldukça uzun bir tünelin içinden
geçtim ve görüş olarak çok rahatsız olmadım. Ynede gece kullanımı
riskli olabilir, takmamakta fayda var.
vizörün üzerine yapıştırılan koyu renkli bantlar gün içerisinde güneşin yolu parlatmasına karşı cok iyi oluyor ayrıca birkaç adet üst üste yapıştırıp yolda kirlendikce cekip alıyorsun ..
gece yerdeki cukurları görmekte zornaıyor insan geçe cıkarmak daha iyi..
ozaman renkli vizor yerine güneş gözlüğü olan kasklardan almak daha mı mantıklı?
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Butun kis renkli vizor taktim hem gunduz hem gece gayet iyidi.Gece arabanin farlarini kesiyor ve gozlerim parlamiyordu ama yolu gayet net goruyordum.Gunes gozlugunde de oldugu gibi koyuluk derecesi vardir.Asiri koyu olursa cok zorlar sizi.Ama gunes gozlugu takmaktan bin kat daha iyi.Yeni kaskiminda siyah vizorunu siparis ettim ben gayet memnunum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
airoh Mathisse Basic bu kaskı almayı düşünüyorum mavi vizör var rahatsız edseröi gece
arkadaşlar caberg downtown S i tavsiye ederim fiyatı 150 Euro
kaskın içine gizlenmiş güneş vizörü sürüş esnasında tek elle rahatça açılıp kapanabiliyor ayrıca çeneye kadar inen şeffaf vizörde rüzgar yemenizi engelliyor.
Yalnız çene koruması olmadığı için daha çok cruiser motorlarda tercih edilir heralde açıkcası racing kullanıyor olsaydım full kask tercih ederdim.
walla bazı arkadaşlar etkiliyo dio bazıları etkilemiyo diyo napcam bilmiyorum
arkdaşım kaskın orjinalinde varsa o üretici firma onu bir ton testten geçirtip üretiyordur. kaskın orjinalinde varsa bence zararlı değildir
renkli kask gece sürüşlerinde muhakkak etkiler ...ama özellikle güneşli günlerde gözü çok rahatlatır renkli vizörü extra alın istediğinizde değişirsiniz ama en mantıklısı içte gizli güneş vizörlü kask kullanmak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Okaysen motoru aldın mı?Yoksa almak üzeresin de kask konusunda terreddüte mi düştün?okaysen adlı üyeden alıntı
Dışarda veya içerde gizli ek vizörlü full face kask alınır,bu sorun da çözülür
a2 ehliyetimi aldım dizlik de ok şimdi kask alıcam össden sonrada motorpazer adlı üyeden alıntı
Sarı vizör haricinde diğer renkli vizörler muhakkak etkiler bende kaskın içinde güneş gözlüğü olandan tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)