R25 hatunların ilgisini çekiyor mu beyler
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
geriyi okumadım.
az çok tahmin edebiliyorum.
bir kitap var.
gerçi ergenler için havada kalma ihtimali yüksek,
az birazını okudum.
tavsiye ederim .
tabi herkesin aynı düşünceyi paylaşması ya da eşyaya aynı anlamı yüklemesi beklenemez.
hatunlar mı ?
motosikletin etkisini bilmem ama çoğu "et" gibi davranılmak istemiyor,
tabiatı itibari ile "et" gibi davranılmayı kabullenenler de olabiliyor,
eğer ki hedef kitleniz onlar ise cüzdanı kabarık tutun.
Adam haklı
bende chopper kullanıcısıyım, bazen beni suraya bırak yada gel gezelm gibi teklifler alıyorum.
ama ben katlanabilir sandalyeye ihtyaç duymuyorum, ramzeylerde sehpa ayaklık üstünde sırtımı kıza yaslayrak müzik eşliğinde manzara keyfini çıkartıyorum.
bu durum içinde kızların senin açısından etkisni dene ve gör derim.
manzaraya karşı güreş tutmak güzeldiir
Chopper kullanıcısıyım şu anda.Evet kızlar motor kullanan erkekler le değil fakat motorlarla ilgileniyorlar.Hyosung gt 250r kullandım o zaman da hep liseli ergen kızların dikkatini çekti motor.O zaman 25 yaşındaydım ve ortak noktalarımız vardı.Fakat şu an 35 yaşındayım.Orta sınıf chopper kullanıyorum intruder c800 sahibiyim.Yaşını almış motor kültürünü bilen ego ve hava atma derdini aşmış.Güzelliğin yerini naiflik bilgi kültür almış bayanların chopper kültürünü bilmelerinden bu motorlara ilgisi olduğuna şahidim.Ama bu oran çok az. )
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
[/QUOTE] şurda erkek erkeğe olsak neler söylicem de hakkaten ayıp olcak yoksa :D[/QUOTE]
Özel mesaj var :Dd
Açıkçası şu aralar aklımdaki ve hayalimdeki ideal kadın kalıbı "Aea ekibindeki Cansın" :D
etkisi var, lakin motora gelecek kızda çok iyi olmayabilir
%99.9'u motoru tehlikeli, motosiklete bineni de güvenilmez bulur. Hemen hemen hiç ilgilerini çekmez.
Robocop olup altinda da siyah bir bir motor bence cok etkili olur
8-15 Yaş Arası Kız Çocukları Meraklı,Onun Harici Racing Geçerken Bile Kızların Takmadığını Gördüm.Kızlar İçin Tofas dahi olabilir,Yeterki Binek Araç Olsun.
Herkes araba araba demişte şunu söylememişler.
250.000 TL lik araçla yaptığın havayı 35.000 TL lik motosikletle yapabilirsin
Bu gözler Panigale'ye "Bune böyle traktör gibi" diyen kızlar gördü çok kasmamak lazım :d
Bu olay sadece motorla bitmiyor motor kadar üstündeki siz ve tarzınızın da önemi çok. Kimse kusura bakmasın ama eşek kadar topcase’li her yeri rengarenk stickerlı pis bir motorla iş çok zor. Üst baş kılık kıyafet çok önemli belli bir tarzınız olmalı. Mont ayrı telden kask ayrı telden motor da ayrı telden çalarsa bir uyum söz konusu değilse ve bu alete binen arkadaşımız da pek iddialı değilse zaten motorun size artı yönde bir katkısı olmuyor.
Senelerdir kullanıyorum bir sürü arkadaşım da kullanıyor İstanbul, Ankara, Antalya vs.. kullanacağım tabir için özür dilerim ama motorla skor yapan kişi sayısı çok daha fazla. Olaylar da çok daha hızlı ilerliyor. Arz talep meselesi zaten.
Dainese tulum mu yapma hocam bu sefer de hangi manitayı seçsem diye zorlanırsın o derece dikkat çekersin
Bu arada 4 yıllık konuyu kim nasıl bulup hortlattı ben de yeni konu diye yazıyorum.
Kız tavlıcam sağa sola şekil yapıcam diye patlayan motorcuları görünce içimin yağları eriyor
Sanırım bu tip durumlarda turuncu, sarı bir Vespa sempatiklikten kazanıyorsa Harley ya da türevi bir cruiser da asi ruh imajı, "kızların efendi adam yerine p.ç adam tercih etmesi" kavramından dolayı avantajlı. Bu iş zevk meselesi elbet ama demin verdiğim 2 örnektekilerin fosforlu yelekli, göbekli bir touringci abi ya da sürekli vutututu kesiciye sokan ss.çi gençten daha fazla şansları var bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)