Baslikta belirttigim gibi motosiklet kullanan erkegin bayanlar uzerindeki etkisi nedir. :D bu konuyu tartisalim
Baslikta belirttigim gibi motosiklet kullanan erkegin bayanlar uzerindeki etkisi nedir. :D bu konuyu tartisalim
Ergenler dışında bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Motosikleti gerçekten seven bağyanların üstünde etkisi çok oluyor. Diğer türlü ergen dediğimiz yaşı küçük arkadaşlar ve arada aksiyon arıyan hanım kızlar dışında sıcak bakmıyorlar pek.
Erkeklerin uydurmasıdır. Kadınların geneli motosikletin hiçbir türünden hoşlanmaz. Otomobili her zaman motora tercih ederler.
3 senedir motorum var cross,naked ve touring motorlarım oldu üniversite de kimse de aa motorun mu var senin demedi.. Ama kızlardan 'çocuğun bmw si var çok güzel yaaaa' kısmını duydum.. Arabaya yürüyün bence
Uzun uzun yazamıcam; ama "Rush" filmini izleyin bi. Orda bu soruya sağlam bi cevap var.
Ayrıca araba tabi daha etkili, çünkü daha pahalı Direkt bir maddi güç göstergesi. Kim ne derse desin; ama kadınlar erkeklerden çooook daha yüzeysel bu konuda.
Fazla kötümsersiniz arkadaşlar, bi kaç hatunu sırf motorun etkisiyle eve atıp güreş tuttuğum olmuştu. Onun haricinde; laf atanlar, beni bırakabilirmisin diyenler, gelip resim çektirenler, arkadaş olmaya çalışanlarda cabası. Üstlerine gitsem onlarlada güreş tutmam işten bile değildi fakat şuan evliyim. Ayırca 30 bin liralık motorla yarattığın karizmayı ancak bir ferrari ile yaratabilirsin, bunuda artı parantez yapayım.
katlanabilir 2 adet tabureyi çantaya yükleyip sürüşün finalini manzaralı bir yerde sonlandır, sonra gör bakalım etkiyi ben buna chopper etkisi diyorum, artçı için hem konfor, hemde yavaş sürmenin verdiği keyif. bak gidesim geldi..
ben bu alete bana hissettirdikleri için biniyorum. mümkünse artçım olmasın
Herkes ilgilenir motosiklet ile, onların cesaret edemediğini yapmaktayız, sonra ciğere pis der giderler
Caddede, kızların önünde biyerde egzozu bağırttırınca veya teker yapınca ağızlarını açarak bakıyolar bana hatta teker yapınca bana like işareti yapanı bile gördüm
Şimdi Hocam Bi Mobilet İle Kızın Üstünde Etki Bırakamazsın Lüks Pahalı Bişey Olması Lazım Bkz : https://www.youtube.com/watch?v=eC2OrdOR3U8 Bu Videoda Araba Var Ama Lüks Olunca Değişin Fikiri İzle :D
ulen sırf hatun yapmak iin buradan tavsiye mi istiyonuz arkadaş
vazgeçin motosikletle hatun araklama ayaklarından kadınlar o kadar da mal değiller
Motosikleti seven hatun için bence büyük bir etkisi var çünkü o aleti kullanabilen halihazırda bundan keyif alan birini tercih edecektir. Geri kalan durumlarsa apaçivari kızların işi bence. O değil de geçen kaldırımda yürürken geçen bir arabanın içinden kız laf attı ya la bana Anlayamadım da, erkek sandım tam sövecektim mal gibi kaldım. Laf atmayın abi karşı cinse, cidden çok kötü oluyormuş
Hiç bir etkisi olmuyor emin ol yada bana hiç denk gelmedi
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Kim ne derse desin motosikletin bayanlar uzerindeki etkisi değilde motosiklet süren bayanların benim üzerinde etkisi çok oluyor. Hele vespa kullanan görünce aşık olmamak elde değil. Hayran kalıyorum o İstanbulin Maganda dolu yoğun trafiğindeki sarfettiği çabaya ve cesarete.çoğu erkeğin gosteremeyecegi cesareti gösteren cesur kadınlar helal olsun .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)