Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kıza çarptım

REKLAM ALANI
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Başkaları kız bulamıyor forumda her gün başka bi başlık açılıyor sen gidip mındar ediyosun kızı hiç yapılacak iş mi

Hayrına kurs filan mı açsam forum ahalisine manita nasıl yapılır diye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı Gacar1983 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun benimde basıma söyle bir kaza geldi suç karsi tarafta ;
    Ben Dört Yol Agzi ışıklarda Bekliyorum Çİft Şerit Teke Baglanıyor Biz durduk arkamda peder sağımda da bir bmc kamyonet ışık kırmızı yanıyor hala bende sağa doğru meyilliyim kamyonete dogru ulan arkamdan bir firen sesi doğan slx çarptı arkamızdan motor bir yana peder bir yana ben bir yana hemen kalktım peder de bişey yok bende de yok adam durdu ama nasil sinirliyim adamın karisi ve anasi var arabada nasil sövüyorum nasil ama tutamadim kendimi adama bakıyom bana sövsün diye orda dekme yumruk girecem baktım özür diliyor annem kalp hastasıda hastaneye gidiyorduk da dalgınım dedi hemen ben trafige çagıracaktım ama gel gelelim A2 yok D ehliyeti var tır ama A2 yi kazandım almadım bende trafik cagirmadim serefsiz 50 tl cikariyo veriyo benim motorun sinyal lambasi kirildi sasi demiri egrilmis sinyalin ordan ben dedim olmaz motoru sen alacaksin bana aynisindan bi daha alacaksın ....
    adam dedi ben gelirim yanına dedi adresi aldı bizim ama ne gelen var ne giden serefsiz hem canımızla oynadı hemde sözünde durmadi mendegüme liyim dedi ama neresi bilmiyorum aydin tarafta biyerde herhalde gidecem o adami bulayimmi bilmem ki tam dayaklik
    Hem öne hem de arkaya yol kamerasi takmış olsaydın
    Kayıtlarla polis çağırır videoyu polise izletir kaza raporu tuttururdun
    Raporla ve kaza kaydıyla sahsi mahkemeye verip zararini tazmin yoluna gidebilirdin
    Yanılmıyorsam senin avukat mahkeme vs. Giderlerini de karşı taraf karsiliyor.
    bu gibi durumlarda avukata danismakta fayda var
    Veriyorsun avukata o uğraşıyor

Ehliyeti Haketmiş olman yetiyor diye biliyorum
    Sonradan degismesiyse tabi

Senin o anki şok halinden adam yararlanip sıvışıyor
    Gene özür dilemiş. daha bir de kendini hakli çıkarmaya çalışanlar var onlar ayri bir dünya

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Kız sonra "Ne kadarda kıza çarpıcı bir erkek" demiş
    Berkec. bunu beğendi.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Geçmiş olsun Hakan bey!
    hakanens bunu beğendi.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Arkadaşlar yorumlar, öneriler ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum herkese. Kötü geçmiş yaşamış olanlara da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Şaka bir yana allah kimsenin başına böyle bir olay getirmesin. Yani o an bir araca dokunsam ya da vursam bu kadar sıkıntıya girmem ama yaya olunca işin ciddiyeti artıyor. Yinede buna şükür diyorum.
    Bir garip yolcu

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba

Geçmiş olsun.. Kızin canı yanmistir muhakkak o an korkudan adresinden farkına varamamistir..

Kıza kezban diyenleri de kiniyorum..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)