Snappy şu ezme işinin levellerini tablo haline getir de şuursuzca ezmeyelim kardeşim :D
Snappy şu ezme işinin levellerini tablo haline getir de şuursuzca ezmeyelim kardeşim :D
Bu bi kaza sayılmaz ufacık bir çarpma olmuş hemen kaskı çıkarmalıydın yoksa kız görmediği biriyle hastaneye gideceği varsa da gitmez belki aranızda bi kıvılcım bi kıpırtı olabilirdi . Genelde çarpışmalarla başlar bu işler
herşeyin hayırlısı hayatta her zaman herşey olabilir ben dün noterde alımsatım işi yaparken bi kız gördüm ömrümde hiç öyle bi hise kapılmamıştım kızı görünce elim ayağım birbirine dolandı kimliğimi unutmuşum noterde geri dönüp aldım eve geldim evde kimliğimi nereye koyduysam bulamıyorum o kızı nerde nasıl bulcam bilmiyorum. Muhtemelen bütün günüm çarşıda geçecek ya da notere gidip hayırlı bir iş için diyerek benden sonra noter işlemi yapan adamın ismini alacağım babasının adı soyadından bişeyler bulabilirim belki . Birde çarşıya giren sokağa sandalye koy gün boyu bekle elbet oradan geçer diye düşünüyorum Onun için sen de böyle fırsatları tepme ilerleyen zamanlarda otobüs arkasında bekle baktın güzel bir kız mı geliyor git dibinde fren yap belki bir kıvılcım olabilir
sesli güldüm.. Bide sessiz güldüm. Ayrıca fıkırdadım.
Tamam. Bu tavsiyelerini uygulayacağım. Otobüslerin yanları benden sorulur artık. Sloganım şu olsun. '' bir yolu geçerken her an dibinizde bitebilirim'' ya da ''selam bebek.. Ön çamurluğumda bir geziye ne dersin''
Sanada allah tezelden tekrar noterde birbirinize kavuşmak nasip etsin.
Hakikaten, düşünsene ya ne romantik tanışma hikayesi.
- Baba baba, annemle nası tanıştınız annatsana!
- oğlum/kızım bi gün motorla gene böle kaptırmış gidiyodum, yolda anana çarptım! hem motor hem kalbim çarpıldı yani.
Çamurluğa oturmasından önce kız'ın ne yaptığını farkettiniz mi? Cep telefonundan mesaj atıyor veya okuyor olabilir mi?
geçmiş olsun kardeşim kıza ve sana bir şey olmadığına sevindim rabbim kimsenin başına vermesin kazasız sürüşler dilerim.
Aslında mesele bu, ucuz bi motorun olduğu için hemen kaçtı. Şöyle 50-60 bin liralık bi motorla, yada BMW 5.20 ile falan çarpsan, bişeyi olmasa bile hastaneye de giderdiniz sonra gezmeye de
benzer bir olayda 3 pazar bir kızı beklemişliğim ve gözcübaba dan avcılara kadar takip etmişliğim var. ( milletin takip ettiği kız 2 sokak öteye gider bizimki avcılara kadar gitti.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
benzer bir olayda 3 pazar bir kızı beklemişliğim ve gözcübaba dan avcılara kadar takip etmişliğim var. ( milletin takip ettiği kız 2 sokak öteye gider bizimki avcılara kadar gitti.)
Bu arada abi keçiören etlik taraflarındaydım bu gün. Sürekli üzerime koşan yayalarla sınandım. Neden yola koşuyorlar anlamış değilim.
bugün bütün çarşıyı pazarı dolaştım rastlayamadım bulana kadar arıycam çare yok. Noterciyle konuşcam benden önce işlem yapanın ismini istiycem. Bugün alışveriş yapıyordur diye heryere baktım yok. facebookta bu şehirde aramadığım kız kalmadı isim kalmadı. Arama geçmişim abaza gibi kız doldu
Geçmiş olsun benzeri neredeyse benim de başıma geliyordu o günden beri bir aracın arkasından bakınca önündeki aracı göremediğim yerlerde çok dikkatli ve yavaş giderim:
Bağdat caddesinde yolun en sağından gidiyordum, trafik kilit, hızım da aynı sizinki gibi 20 km civarı. Bir dolmuşun (9 kişilik sarı minibüslerden) yanından tam geçerken önde bir gölge belirdi hemen frenlere asılıp durdum çocuklu bir abi çıktı ve dolmuşa bindiler o gün bana ders oldu büyük ihtimalle sizin kazanız da size ders olmuştur
Ben ineklere çarpıyordum :D
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
ya bırak şimdi motora bişey olmalarını falan. anlatsana biraz kız nasıldı
gecmiş olsun benimde basıma söyle bir kaza geldi suç karsi tarafta ;
Ben Dört Yol Agzi ışıklarda Bekliyorum Çİft Şerit Teke Baglanıyor Biz durduk arkamda peder sağımda da bir bmc kamyonet ışık kırmızı yanıyor hala bende sağa doğru meyilliyim kamyonete dogru ulan arkamdan bir firen sesi doğan slx çarptı arkamızdan motor bir yana peder bir yana ben bir yana hemen kalktım peder de bişey yok bende de yok adam durdu ama nasil sinirliyim adamın karisi ve anasi var arabada nasil sövüyorum nasil ama tutamadim kendimi adama bakıyom bana sövsün diye orda dekme yumruk girecem baktım özür diliyor annem kalp hastasıda hastaneye gidiyorduk da dalgınım dedi hemen ben trafige çagıracaktım ama gel gelelim A2 yok D ehliyeti var tır ama A2 yi kazandım almadım bende trafik cagirmadim serefsiz 50 tl cikariyo veriyo benim motorun sinyal lambasi kirildi sasi demiri egrilmis sinyalin ordan ben dedim olmaz motoru sen alacaksin bana aynisindan bi daha alacaksın ....
adam dedi ben gelirim yanına dedi adresi aldı bizim ama ne gelen var ne giden serefsiz hem canımızla oynadı hemde sözünde durmadi mendegüme liyim dedi ama neresi bilmiyorum aydin tarafta biyerde herhalde gidecem o adami bulayimmi bilmem ki tam dayaklik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)