Biri 150 yıllık şirket, diğeri 10-15 yıllık merdiven altı, ne olduğu belli olmayan motor. Ne aradığınıza bağlı, sorunsuzluk istiyorsanız her zaman YBR.
Biri 150 yıllık şirket, diğeri 10-15 yıllık merdiven altı, ne olduğu belli olmayan motor. Ne aradığınıza bağlı, sorunsuzluk istiyorsanız her zaman YBR.
10.000 km düşük cc kullandım fazla bir şey bekleme yeni başlıyorsan 2 el Ybr al bi sezon tecrübelen sonra zaten yüzüne bakmıyon sonra 250 cc sonrasıda Allah kerim
yamaha ile pars kıyaslanır mı ?
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Aradaki fiyat farkı çok fazla, bence YBR yerine alınabilir ancak satarken hem beklersin hem de değer kaybı daha fazla olur. Kullanım olarak bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum, Çinliler o zamanları geride bıraktı. 8 sene önce Çin malı motor alıp kötü tecrübeler edinmiş arkadaşları boşver. Kuba firmasının servis sorunu da olmaz.
CG motor denilen motoru kullanmayı Japonlar yıllar önce bıraktı. Bana göre hepsi çöptür ve modern motorlarla kıyaslanamazlar. Titreşimleri bile yeter. Konfora önem veren biri olarak CBF'i de YBR ile kıyaslamam. Nasıl giderse gitsin.
benim bildiğim 2004 ten sonrası çinde üretiliyor. ve eski ybr ler gibi olmadıklarını kullananlar söylüyor...
bir de bizdeki vergilerle filan honda yamahanın yanlışlarının ilgisi yok. kaliteden taviz vermeyen kawasaki ile suzuki örneği varken... bir yerde okumuştum yalan mı doğru mu bilmem japonyada şöyle denirmiş " honda yamaha satmak için... suzuki kawasaki binmek için..."
not: yahu rüzgardan bende korkardım sonra yendim korkuyu. memleketin en bela rüzgarı karacabey bursa arası ki memleketimdir. tecrübeyle alıştık rüzgarda 80 in altına düşmeyin basın gaza tek çaresi bu... nerenin rüzgarı devirecek seni bunlar psikolojik... tecrübeyle aşarsın rüzgar birşey yapmaz korkma yeter ki...
Servis, yedek parça, güvenilirlik, 2.elde kolay satabilme vb... bu liste uzayıp gider. İnsanlar neden sadece görünüşe göre motosiklet alır anlamam ve bu bize has değil dünyaya has bir durum. Yaptığımız çoğu gezide ne arkadaşlar gördüm her benziklikte elde lokma takımı sağı solu sıkmaya çalışırken. Bu ir keyif, haz alma duygusu. Tekeri çıkacak, fren tutmayacak acaba 5 dakka sonra neresi oynayacak diye hayatınızı riske atmayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)