Adam alkollü. Kimse kafası güzel olmadan çıplak elle kaska yumruk atmaya kalkmaz.
Adam alkollü. Kimse kafası güzel olmadan çıplak elle kaska yumruk atmaya kalkmaz.
Haberdeki spiker arac soforunun hastaneye kaldirildigini soyledi de sebebini anlamadim.. adam zaten kasktakinin kamera oldugunu ogrenince su koyverdi... kamera sart
Sabir sabir diyorsunuzda kuzey amerikada bu adam 1. Derece saldiridan en az 2 3 sene hapis yaticak (sabikasi yoksa) + para vr tazminat davalari...
Bizim ulkede oldurene kadar doverler cunku cezasini basks turlu cekemiycegini herkes icten icten biliyor... yasasin adalet
motosikletli çok sakin. acayip sakin. ben o kadar sakin olamazdım. gerçekten örnek alacağım bir video.
Türkiye'de action cam alıp Rocky kesilen arkadaşlar bu elemanın soğuk kanlılığını örnek almalılar.
Gözünü seveyim medeniyet.
Dayının bakışları konuşması filan normal değil. Belli ki anormal bir durum var. Adam kaska yumruk atıyor zaten...
Motorcu ise örnek alınacak adammış. Sakinca etkisiz hale getirdi.
Ama ben en çok eteaftakilere hayran kaldım. Bizde olsa gelen kavgaya girer. Oysa insanlar sadece ilkyardım için müdahil oldular.
Bir de adamla konuşup delil toplamaya çalışıyor "Sen bana saldırdın, vurdun" diyor adam kafa sallıyor, onaylıyor. "Bana hakaret ettin" diyor, adam kafa sallıyor. Bu kadar uğraşmaya değmez, indirip devam edersin ama adamların kavgaları bile medeni. Bizim üç günlük sakallı delikanlı bozması korkaklar gibi bıçağa, tabancaya sarılmıyorlar.
Adamdaki dişlere bak pitbull da yok.
Motorcu çok sakin çünkü elinde delil var ve polise gittiğinde karşıdakinin kesinlikle cezalandırılacağını biliyor. Türkiye'deki insanlar yargıya, polise güvenmedikleri için maalesef kendi cezalarını verme peşindeler. Bu yüzden sakin kalamıyorlar. Çok da haksız sayılmazlarlar bir davanın ortalama 3-4 yıl sürdüğünü düşündüğünüzde yapacak bir şey yok.
Yalnız adamı resmen kız arkadaşı koruyor yok böyle bi şey
Hayvan gibi sey yapiyorsunuz yav
Motosikletçi insaflıymış
motorcu adamın gırtlağına çöktüğünde herifin gözleri yuvasından fırladı resmen oldu çaki gibi. :D
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)