19 Temmuz Sariyer- Mini Bayramlasma Bulusmasi
-
İyi akşamlar herkese,
Pazar sabahı bir kaç arkadaş saat 10:00'da Sarıyer Mado'da buluşacağız. 1 saat kadar oturup çay eşliğinde motorcu muhabbeti yaptıktan sonra bayramlaşip evlere dağılacagiz.
Akraba ziyareti öncesi evden kacayim bi motor sureyim, bi de şu gençlerle tanışmış oluruz diyenleri bekleriz.
Şimdilik kesin katılımcılar ben, Yousuffer nickli Erman ve cbr250 sahibi Can abimiz.
Not : Çaylar beleş veya şirketten değildir, gelene şeker veririz ama
Not 2: barodi geleceksen direk kafe içine dalabilirsin
Herkese iyi geceler, kazasız belasız sürüşler !
Reklamlar
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar herkese,
Pazar sabahı bir kaç arkadaş saat 10:00'da Sarıyer Mado'da buluşacağız. 1 saat kadar oturup çay eşliğinde motorcu muhabbeti yaptıktan sonra bayramlaşip evlere dağılacagiz.
Akraba ziyareti öncesi evden kacayim bi motor sureyim, bi de şu gençlerle tanışmış oluruz diyenleri bekleriz.
Şimdilik kesin katılımcılar ben, Yousuffer nickli Erman ve cbr250 sahibi Can abimiz.
Not : Çaylar beleş veya şirketten değildir, gelene şeker veririz ama
Not 2: barodi geleceksen direk kafe içine dalabilirsin
Herkese iyi geceler, kazasız belasız sürüşler !
cumartesi sabah sakaryaya gidicem pazar akşamı dönecegim. yoksa gelirdim. saol davet için
-
Up
-
Bu ne be herkes biryerlere mi kaçıyor
Tamam hadi kolonya da var şeker yanında.
Upupupu
-
-
ben sakaryaya gitmekten vazgeçtim de ancak sarıyer de uzak bana daha yakın yer olsa idi gelebilirdim. belki .
-
barodi adlı üyeden alıntı
ben sakaryaya gitmekten vazgeçtim de ancak sarıyer de uzak bana daha yakın yer olsa idi gelebilirdim. belki .
Abi bak şimdi kurduğun cümleye, bu bahaneye inanmamızı mı bekliyorsun
Eminönü iskelesinde 09:30'da bekliyorum diğer arkadaşları gel sen de müsait olursan.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Abi bak şimdi kurduğun cümleye, bu bahaneye inanmamızı mı bekliyorsun
Eminönü iskelesinde 09:30'da bekliyorum diğer arkadaşları gel sen de müsait olursan.
12 den önce uyanamıyorum.
-
hahahah
gece gece ne güldüm ya :D
Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.
-
19 Temmuz 2015, 07:02
Konuyu iyi bulandırdın eline sağlık, ilk mesajda yazdık işte saati de buluşma yerini de. Sana ikisi de uymuyormuş = gelmiyorsun.
Tembel öğrenci gibi bahane sıralayıp durdun
-
19 Temmuz 2015, 12:15
-
19 Temmuz 2015, 12:20
Tricity aralarinda Goldwing gibi duruyo ya la
-
19 Temmuz 2015, 22:06
4 Japonu topladık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)