BOBBER PROJEMDE İŞTE FİNAL!!
Reklamlar
-
15 Temmuz 2015, 22:57
Süper olmuş gerçekten, benimde hayalimde hep bir custom toplamak var kafamda.Umarım bende hayalimdeki motoru sizler gibi gerçekleştirebilirim bir gün.
Güle güle kazasız belasız kullanın.
Custom olunca tabi bunun işi de hiç bitmez.ama zevkli olanda onunla uğraşmak değil mi zaten
Ayrıca ufak bir kendi görüşümü eklemek istiyorum; motor pırıl pırıl duruyor, sanki bu motoru biraz paslandırmak, eskitme süsü vermek çok yakışır, güzel uygulanabilirse tabi.
Reklamlar
-
15 Temmuz 2015, 23:01
Bayıldım gerçekten merak ettiğim harcamanız oldu, ne kadara mal oldu? Zorlamaz ise bende uğraşmak istiyorum bende. CBR'ı satma düşüncem varda
-
15 Temmuz 2015, 23:02
Ufak olsun önemli değil önemli olan işlevi
Ben neler yapıyorum ufacık atölyemde,insanın içinde istek olsun yeterki
-
15 Temmuz 2015, 23:02
Her şey çok güzel gözüküyor, Allah kaza bela göstermesin ama egzoz biraz fazla dışarda kalmış arkadşların dediği gibi dışarıya doğru değilde motora paralel gitse arkaya doğru hatta biraz da yukarı doğru bakarsa tadından yenmez.
Bi de aklıma gelmiştken egzozun dışındaki siyah bölgeyi kamuflaj rengine de boyayabilirseniz hoş durur bence en azından böyle ucuz çin malı egzoz gibi durmaz.
-
15 Temmuz 2015, 23:04
Çok kaliteli duruyor elinize sağlık.Ben çok beğendim de o sele çok ince rahatsız etmiyo mu ?
-
15 Temmuz 2015, 23:09
MustafaErdur adlı üyeden alıntı
Bayıldım gerçekten merak ettiğim harcamanız oldu, ne kadara mal oldu? Zorlamaz ise bende uğraşmak istiyorum bende. CBR'ı satma düşüncem varda
selamlar.. tüm işçiliğini kendiniz yapabilirseniz 5.500 - 6000 gibi bi maliyet çıkabiliyo..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Bune adlı üyeden alıntı
Her şey çok güzel gözüküyor, Allah kaza bela göstermesin ama egzoz biraz fazla dışarda kalmış arkadşların dediği gibi dışarıya doğru değilde motora paralel gitse arkaya doğru hatta biraz da yukarı doğru bakarsa tadından yenmez.
Bi de aklıma gelmiştken egzozun dışındaki siyah bölgeyi kamuflaj rengine de boyayabilirseniz hoş durur bence en azından böyle ucuz çin malı egzoz gibi durmaz.
Aslında düşünmedik değil o zamanda ''bi boya bulmuş heryere sürmüş'' gibi olabileceğinden çekindik açıkçası..
-
15 Temmuz 2015, 23:28
çalışmanız güzel.chopper custom seven birisi olarka bende kendi makineme imkanlarım elverdiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.makinenizde eksiklik olarak ilk başda görünne şey egsozun açısal olrak çok sağda kalması ve geniş egsoza cılız kalan ince egsoz borularının olması motorun görünümünü çok bozuyor.tavsiyem ,egsozu mümkün olduğunca açısını düzeltip,egsoz borusu içinse üstüne uçdaki kalınlık kadar boru üstüne aynı kalınlıkda bir boru monte edip görsel anlamda daha agresif bir görüntü oluşturabilsin,yani o egsoz boruları çok cılız görünüyor,ya değiştirip biraz daha kalın bir boru alıp uç tarafdaki susturucu kalınlığı ile orantılayacaksın yada dediğim gibi uygun bir boru ile üstüne kaplayacaksın.
bunun haricinde renk ve desen olayları senin kişisel tercihine kalmış bir durum.herkez bir fikir söyleyebilir ama bu fikirler insanın kendi tercihi ve zevkini yansıtır.mesela ben siyah hastasıyım,böyle motorum olsa mat siyah yapardım
-
15 Temmuz 2015, 23:39
Hocam Gerçekten çok prof iş olmuş çok kaliteli birşeye benziyor görüntü desen aklımı aldı. Elinize Emeğinize sağlık kazasız belasız.
-
15 Temmuz 2015, 23:41
Ön amortisörün yüksek olması dışardan rahatsız edici görünüyor bu arada biraz daha öne doğru olsa motor ile arasında fark olsa fena olur
-
16 Temmuz 2015, 00:09
Mükemmel ellerinize sağlık.
Hayvan gibi şşşiiiii olmuş.
-
16 Temmuz 2015, 00:11
arka da stop olsa iyi olmaz mı?
-
16 Temmuz 2015, 00:27
Motor çok güzel olmuş.Sanki aynalar biraz fazla modern.Biraz daha klasik bişeyler olabilir.
-
16 Temmuz 2015, 00:47
Harika olmuş tebrikler. Aynaları beğenmedim naçizane. Onun haricinde vallahi süper olmuş. Elinize sağlık.
-
16 Temmuz 2015, 01:29
Aynaları bende beğenmedim dostum, sele ve çanta rengi de siyah olaymış keşke .
Egzoz için arkadaşlarla aynı fikirdeyim, motorun rengine bayıldım bu arada. Eline sağlık.
O renk Shark Raw kask var, çok güzel uyum sağlar..
-
16 Temmuz 2015, 01:35
Guzel olmus epey emek var belli.guzel gunlerde kullanin
-
16 Temmuz 2015, 08:00
Guzel olmus eline saglik hocam. Egzos biraz basit durmus gibi uzerinde. Birde egzos cok mu disarida yoksa bana mı oyle geldi ?
Ama yine de basarili bir proje.Tebrik ederim
-
16 Temmuz 2015, 10:27
Meksika'da iyi gezilir bununla..
-
16 Temmuz 2015, 11:01
-
16 Temmuz 2015, 11:46
Eline sağlık güzel olmuş
Benim gördüğüm eksiklikler
-Egsoz mutlaka haki renge boya
-Aynalarıda acil değiştir
-
16 Temmuz 2015, 12:00
Hocam ne diyim harika olmuş bence. Sadece farı biraz daha büyük bir far ile değiştirirsen daha retro durur. Eline emeğine sağlık. Şahane olmuş. Güle güle kullan kazasız belasız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)