Programdan biraz geride kalmış olmsamda nihayet bitirdim.. Müspet yada menfi düşünceleriniz benim için çok önemli..
Programdan biraz geride kalmış olmsamda nihayet bitirdim.. Müspet yada menfi düşünceleriniz benim için çok önemli..
Bayağı güzel olmuş ellerinize sağlık. tek sorum var sele fazla ince değil mi ? rahat oluyor mu :D
Çin işi mixer egzoz hariç süper olmuş. Bu motora pek gitmemiş YBR'li paketçi işi.
Egzoz olmamış aga. Bir de sele çok yapışık. Biraz daha depo hizasına yakın, hatta aynı hizada olmalı.
Ayrıca umarım silah oyuncaktır
Matralyöz egzozu beğendim fakat ön farı biraz daha büyütün iyi olur.
Cok begendim ben. Begenmesem soylerim bos yorum degildir ;)
10 numara olmuş hocam, eline koluna sağlık. Darısı bizim başımıza diyelim.
Motorun marka modeli neydi acaba?
ben beğendim.
bi sorum olacak,
egzosta sardığınız sargı nedir?
Benim tarzım değil ama çok kaliteli duruyor, başarılı olmuş. Keşke arkadaşların da dediği gibi egzoz tercihini daha farklı yapsaymışsınız.
arkadaşlar yorumlarınız çok kıymetli.. egsozla alakalı kararımız şöye gelişti.. motorun konsepti military olacak dedik.. işte ordu yeşili, askeri matara, kalın kemerli çantalar, bullet sinyaller, tabanca kılıfı, ordu yıldızı falan.. konseptin bütünleyicisi olarak mitralyöz egsoz deneyelim dedik. eleştiriler tabikide güzel, fakat konsepte göre fena da durmadı dedik.. o şekilde kaldı.. birde arkadaşlar motor RAT BOBBER tarzında yapıldı.. yani değerlendirmeyi ona göre yapmalıyız bence.. teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
http://www.ebay.com/itm/2-Titanium-50Ft-Exhaust-Header-Fiberglass-Heat-Wrap-Tape-6-Ties-Kit-/121521588181
bu satıcıydı sanırım..
Bence çok güzel olmuş eline sağlık,senmi yaptın hacı
Egzos sağa meğilli, motora paralel olsa daha iyi durabilir. Şuanki poziyonu ile sağda solda duran babalara yada kaldırma sürtebilir dikkat.
Kemerde çakı kılıfı yaptınmı?
resimlerimi paylaştığın için teşekkür ederim.. ayrıca beğendiğin için de.. evet kendim yaptım.. küçük bi custom stüdyosunda yaptım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
tavsiye için teşekkür ederim.. daha dikkatli olurum.. olmadı dediğin gibi yapabiliriz..
Emeğinize sağlık, iyi günlerde kullanın çok güzel olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)