3 Tane Trafik Cezası 648 TL
-
Ben Ne Yapacağım Geçen Sene 2014 yaz ayında trafikler haberim olmadan yapıştırmışlar 3 tane birden haberimizde olmadı bu sene vergi dairesinden çıktı ceza ama sordum soruşturdum dur 1,ihtarına uymamak 2, kask takmamak 3, ters yöne girmek iki ceza aynı anda kesilmiş teki muhtemelen başka gün haberim yok durdan kalktan adamlar yazmışlar motor zaten o fiyat bende ödemeyeceğim ne olur _? faiz olurmu_?
her şey vize zamanında belli oldu ! vize olmasa trafik yakalasa kapatabilirmi motoru _?
sigorta ok. oluyormuş trafik cezası olsa bile ... motor babaannemin üstüne yaşlı ninem yani ninem öldüğünde borç kapanırmı ? yada bu ceza faiziyle birlikte Ninemin emekli maşından haciz yolu ile kesebilirlermi ? ne yapalım arkadaşlar akıl verin Aff gelirmi trafik cezalarına ?
Reklamlar
-
Cezayi odememek icin babannenin olmesinimi bekleyeceksin? :(
-
Af gelmez daha yeni faiz indirimi gelmisti hatirladigim kadariyla, cevirmeden kactiginda yazmislardir cezayi, ninenin cocugu yani annenin yada babanin ustune kalir ceza, surucu kursu hocamin basina gelmis bir kere
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
Cezayi odememek icin babannenin olmesinimi bekleyeceksin? :(
+1 veya kısayoldan öldür
-
Babaannem Vazla Yaşamaz işden anlayanlar yazsın lütfen ....
kimisi diyor babaannenin cezası yine ölemez diyorlar
-
Trafik cezası için haciz yapılmıyor ama seçimden önce kanun değişti EMEKLİ MAAŞINA artık HACİZ konabiliyor..
Baba anne varisleri REDDİ MİRAS yaparsa CEZADAN da KURTULUR, ama ondan kalan her şey (ev, araba, arsa, para) VERGİ dairesi ile MALİYEyenin olur..
-
Annem, 5 yıl önce rahmetli olan dayımın, elektrik, su, telefon, trafik cezaları ve Mtv lerinin hepsini ödedi. Daha neler çıkacak diye bekliyoruz.
Oysa annemler 5 kardeş vergi dairesi birini yakaladımı onun üstünden yürüyor. (Dayımın çocuğu olmadığı için biz ödedik)
Devlet eninde sonunda alır o parayı faiziyle
-
1983 doğumlu olduğunu varsayıyorum lakabına bakarak. Bu yaşta ergen gibi cümleler kurman çok yakışıksız bir durum. Yetim hakkı konusuna girmiyorum bile.
-
Dostum bu cezalar sana ibraz edilmediyse durumu anlatan bir dilekçe ile mahkemeye başvur kesilen cezaların 10 gün içersinde sana iletilmesi gerekiyor. http://www.aghukukburosu.com/haber-2...in-iptali.html bak birde böyle bir yazı buldum yardımı olur belki.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
15 Temmuz 2015, 15:42
648 tl nedir ki hacım ?
toplasan altın varaklı (varak neyse işte) bir bardağın maliyetini karşılamaz, (anladın sen onu)
daha çok çalışmanız lazım.
-
15 Temmuz 2015, 15:49
Ninen rahmetli olduğunda 3 ay içinde reddi miras davası açarsan cezalarıda ödemezsin, mirasındanda bir şey alamazsın.
-
15 Temmuz 2015, 15:53
Okurken güldüm valla. Ninen ölürse nolur bilmem ama inatçı çıkar da ölmez ise bir süre sonra emekli maaşına haciz koyabilirler sanırım.
Bir de muayenen yoksa ilk çevirmede uyarı cezası yersin 80 lira. İkincisinde bağlarlar motoru.
-
15 Temmuz 2015, 16:30
Sana çok şey yazdım ama sonra sildim değmez çünkü bu zihniyetle bakan adama. Hayatımda bi varlığım motorum var eğer hiç görmediğim babaannemi 1 saat bile görme imkanım olsa bugün çöpe atarım o motoru, yazıklar olsun böyle nesile bu ülkenin geleceği bombok arkadaş hiç bi halt olmaz bizden bu gidişle....
-
15 Temmuz 2015, 16:32
Plakaya ceza kalktı diye bir haberler vardı daha yeni. Kalktı ya da yakında kalkacak emin değilim. Ama madem kurallara aykırı davrandın; paşa paşa öde; paran yoksa motoru sat ordan alacağın parayla öde.
-
15 Temmuz 2015, 16:51
Cezaların şahsiliği ilkesi vardır. Ölüm halinde vergi borcu,zam, faizler mirasçıya geçer. 3 ay içinde reddi miras davası açarsanız eğer Sulh Hukuk Mahkemesi'ne bu borçlardan ve alacaklardan kurtulursunuz. Cezalar ölüm ile sona erer. Trafik cezası da mirasçılara geçmez merak etmeyin ama varsın babanne yaşasın olan 680tl olsun. Bu arada emekli maaşlarına sadece sgk olan borcu ya da nafaka borcu için haciz gelir diğer durumlarda gelmez. Genel hatlarıyla bu şekilde ama yanlış bilgi olursa da kusura bakmayın
-
15 Temmuz 2015, 17:04
Allah gecinden versin babannen ölürse borç mirasçılara kalır onlarda ödememek için reddi miras yolunu seçmeleri lazım. bu yola başvururlarsa babannene ait herşey satılır ve borç bu şekilde kapatılmaya çalışılır tabi mirasçılarda babayı alıyor bu durumda kısacası 600 küsür lira için bu kadar uğraşmaya bile değmez. en iyisi sen o motoru sat borcu öde.
-
15 Temmuz 2015, 17:31
Ödemezsen parayı babaannenden alırlar. Alamadan teyze vefat ederse mirasçılarından alırlar. Mirasçılar "reddi-miras" yaparlarsa borç ödenmez ancak teyzenin varsa miras bırakacağı mal varlığını da alamazlar , malvarlıkları devlete geçer. Devlet alır, mutlaka alır.
-
15 Temmuz 2015, 17:37
Bune adlı üyeden alıntı
Sana çok şey yazdım ama sonra sildim değmez çünkü bu zihniyetle bakan adama. Hayatımda bi varlığım motorum var eğer hiç görmediğim babaannemi 1 saat bile görme imkanım olsa bugün çöpe atarım o motoru, yazıklar olsun böyle nesile bu ülkenin geleceği bombok arkadaş hiç bi halt olmaz bizden bu gidişle....
ADAMSIN!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
15 Temmuz 2015, 17:46
Bune adlı üyeden alıntı
İmza... Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Herkesin görüşünü dile getirme konuşma özgürlüğü var tamam ama biraz vicdan ya. 650 tl için babannenin ölümünü hesaba katmak nedir. Burda hayatında babannesini görememiş birsürü insan vardır eminim benim gibi. İçim sızladı yemin ederim
-
15 Temmuz 2015, 18:26
Ninen ölürse temiz kağıdı almadan yani devlet borcunu tahsis etmeden motoru alamazsın sankim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler