Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

3 Tane Trafik Cezası 648 TL

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba CG 100
    Ben Ne Yapacağım Geçen Sene 2014 yaz ayında trafikler haberim olmadan yapıştırmışlar 3 tane birden haberimizde olmadı bu sene vergi dairesinden çıktı ceza ama sordum soruşturdum dur 1,ihtarına uymamak 2, kask takmamak 3, ters yöne girmek iki ceza aynı anda kesilmiş teki muhtemelen başka gün haberim yok durdan kalktan adamlar yazmışlar motor zaten o fiyat bende ödemeyeceğim ne olur _? faiz olurmu_?

her şey vize zamanında belli oldu ! vize olmasa trafik yakalasa kapatabilirmi motoru _?

sigorta ok. oluyormuş trafik cezası olsa bile ... motor babaannemin üstüne yaşlı ninem yani ninem öldüğünde borç kapanırmı ? yada bu ceza faiziyle birlikte Ninemin emekli maşından haciz yolu ile kesebilirlermi ? ne yapalım arkadaşlar akıl verin Aff gelirmi trafik cezalarına ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Cezayi odememek icin babannenin olmesinimi bekleyeceksin? :(

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Af gelmez daha yeni faiz indirimi gelmisti hatirladigim kadariyla, cevirmeden kactiginda yazmislardir cezayi, ninenin cocugu yani annenin yada babanin ustune kalir ceza, surucu kursu hocamin basina gelmis bir kere

Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cezayi odememek icin babannenin olmesinimi bekleyeceksin? :(
    +1 veya kısayoldan öldür

Motosikleti
    Kuba CG 100
    Babaannem Vazla Yaşamaz işden anlayanlar yazsın lütfen ....
    kimisi diyor babaannenin cezası yine ölemez diyorlar

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Trafik cezası için haciz yapılmıyor ama seçimden önce kanun değişti EMEKLİ MAAŞINA artık HACİZ konabiliyor..

Baba anne varisleri REDDİ MİRAS yaparsa CEZADAN da KURTULUR, ama ondan kalan her şey (ev, araba, arsa, para) VERGİ dairesi ile MALİYEyenin olur..

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Annem, 5 yıl önce rahmetli olan dayımın, elektrik, su, telefon, trafik cezaları ve Mtv lerinin hepsini ödedi. Daha neler çıkacak diye bekliyoruz.
    Oysa annemler 5 kardeş vergi dairesi birini yakaladımı onun üstünden yürüyor. (Dayımın çocuğu olmadığı için biz ödedik)
    Devlet eninde sonunda alır o parayı faiziyle

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    1983 doğumlu olduğunu varsayıyorum lakabına bakarak. Bu yaşta ergen gibi cümleler kurman çok yakışıksız bir durum. Yetim hakkı konusuna girmiyorum bile.
    Mengu16 bunu beğendi.

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Dostum bu cezalar sana ibraz edilmediyse durumu anlatan bir dilekçe ile mahkemeye başvur kesilen cezaların 10 gün içersinde sana iletilmesi gerekiyor. http://www.aghukukburosu.com/haber-2...in-iptali.html bak birde böyle bir yazı buldum yardımı olur belki.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    648 tl nedir ki hacım ?
    toplasan altın varaklı (varak neyse işte) bir bardağın maliyetini karşılamaz, (anladın sen onu)
    daha çok çalışmanız lazım.
    Mengu16 bunu beğendi.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Ninen rahmetli olduğunda 3 ay içinde reddi miras davası açarsan cezalarıda ödemezsin, mirasındanda bir şey alamazsın.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA

Okurken güldüm valla. Ninen ölürse nolur bilmem ama inatçı çıkar da ölmez ise bir süre sonra emekli maaşına haciz koyabilirler sanırım.
    Bir de muayenen yoksa ilk çevirmede uyarı cezası yersin 80 lira. İkincisinde bağlarlar motoru.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Sana çok şey yazdım ama sonra sildim değmez çünkü bu zihniyetle bakan adama. Hayatımda bi varlığım motorum var eğer hiç görmediğim babaannemi 1 saat bile görme imkanım olsa bugün çöpe atarım o motoru, yazıklar olsun böyle nesile bu ülkenin geleceği bombok arkadaş hiç bi halt olmaz bizden bu gidişle....
    TaTTo0, MotoNoob, Cronos ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Plakaya ceza kalktı diye bir haberler vardı daha yeni. Kalktı ya da yakında kalkacak emin değilim. Ama madem kurallara aykırı davrandın; paşa paşa öde; paran yoksa motoru sat ordan alacağın parayla öde.

Motosikleti
    Ninja 300 S.E aranıyor
    Cezaların şahsiliği ilkesi vardır. Ölüm halinde vergi borcu,zam, faizler mirasçıya geçer. 3 ay içinde reddi miras davası açarsanız eğer Sulh Hukuk Mahkemesi'ne bu borçlardan ve alacaklardan kurtulursunuz. Cezalar ölüm ile sona erer. Trafik cezası da mirasçılara geçmez merak etmeyin ama varsın babanne yaşasın olan 680tl olsun. Bu arada emekli maaşlarına sadece sgk olan borcu ya da nafaka borcu için haciz gelir diğer durumlarda gelmez. Genel hatlarıyla bu şekilde ama yanlış bilgi olursa da kusura bakmayın

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Allah gecinden versin babannen ölürse borç mirasçılara kalır onlarda ödememek için reddi miras yolunu seçmeleri lazım. bu yola başvururlarsa babannene ait herşey satılır ve borç bu şekilde kapatılmaya çalışılır tabi mirasçılarda babayı alıyor bu durumda kısacası 600 küsür lira için bu kadar uğraşmaya bile değmez. en iyisi sen o motoru sat borcu öde.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Ödemezsen parayı babaannenden alırlar. Alamadan teyze vefat ederse mirasçılarından alırlar. Mirasçılar "reddi-miras" yaparlarsa borç ödenmez ancak teyzenin varsa miras bırakacağı mal varlığını da alamazlar , malvarlıkları devlete geçer. Devlet alır, mutlaka alır.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana çok şey yazdım ama sonra sildim değmez çünkü bu zihniyetle bakan adama. Hayatımda bi varlığım motorum var eğer hiç görmediğim babaannemi 1 saat bile görme imkanım olsa bugün çöpe atarım o motoru, yazıklar olsun böyle nesile bu ülkenin geleceği bombok arkadaş hiç bi halt olmaz bizden bu gidişle....
    ADAMSIN!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

afu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmza... Saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

Herkesin görüşünü dile getirme konuşma özgürlüğü var tamam ama biraz vicdan ya. 650 tl için babannenin ölümünü hesaba katmak nedir. Burda hayatında babannesini görememiş birsürü insan vardır eminim benim gibi. İçim sızladı yemin ederim
    Bune ve ellaksakir bunu beğendiler.

k_ayhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 abs
    Ninen ölürse temiz kağıdı almadan yani devlet borcunu tahsis etmeden motoru alamazsın sankim.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler