Merhaba
Tvs Apache kullanmaktayım bodruma gitmeyi düşünüyorum bu hafta motorsikletim tek silindir lastikler yeni hava soğutmalı daha önce hiç uzun yol yapmadım acaba bu motor ile uzun yola çıksam sorun olur mu ?
Merhaba
Tvs Apache kullanmaktayım bodruma gitmeyi düşünüyorum bu hafta motorsikletim tek silindir lastikler yeni hava soğutmalı daha önce hiç uzun yol yapmadım acaba bu motor ile uzun yola çıksam sorun olur mu ?
@gunaykall
Normal bir dekılde motoru cok bogmadan gidicem bana bağlı derken ne gibi etkenler mesela
ben de benim 100 lük ile izmir deneyeceğim bizim usta tek kontak ile gene gidersin diyor.Birkaç arkadaşa danıştım motoru dinlendire dinlendire gidersen hiçbir sorun olmaz dediler :D
İster bir scooter,ister bir Kawasaki, ister bir enduro motorun ne olduğu önemli değil. Doğru bir motor kullanışıyla uzun yol sıkıntısı çekilmez. Öotoru çok sıkıştırmadan, doğru devirlerde kullanıldığı zaman bi sıkıntı teşkil etmez, tabiki bakımının yaptırılması şarttır.
Tavsiyem Yenikapıdan Bandırmaya inip oradan devam etmen olurdu; Adapazarından dolaşmaktansa.
Tecrübeli değilsen ve motoruna güveniyorsan ara yolları/tali yolları tercih et derim. Anayolda motorsiklet kullanmak daha zordur, tali yollardan. Gelen geçen, sollayan, rüzgar vs...
Motorun tam bakımlıysa, motordan ziyade kendinin hazır olup olmadığını sorgulamalısın. Tek seferde Bodrum'a incem diye diretmek yerine bir ara durak planla kendine; örneğin İzmir'de 1 gece kal...
Motoru 2-3 saatten fazla kullanamazsın, en az 1 saat mola vermeden ... Kaç saatte nereye varırsın sen hesapla artık ...
Yorulduğunda mola vermekten çekinme. Yetişmek için sürme. Geze geze, tadını çıkararak git ... İyi eğlenceler.
bu soruyu burdakilere sormalısın!!
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3674259
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)