Liflerin zedelenmiş ilaçlarını ihmal etme bence ben ilac kullanmadim daha lifler gecmeden 2. Kazada parmagi kirdim forever bisikletten dustum :D
Liflerin zedelenmiş ilaçlarını ihmal etme bence ben ilac kullanmadim daha lifler gecmeden 2. Kazada parmagi kirdim forever bisikletten dustum :D
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun kardeşim ALLAH kimsenin başına vermesin
Tekrar geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın, son kazan olur inşallah..
Çok geçmiş olsun. İnşallah bi daha böyle bi durum yaşamazsınız.
Öncelikle geçmiş olsun.Ekipmanın full olması şart, sizde bi bot eksikmiş o da güzel yani sadece kaskta olabilirdi
Bende komik bir durum var.Hep full ekipman ile geziyorum, kaza yapmadım diye kendimi keriz gibi hissediyorum boşuna giyiyormuşum gibi :D :D
genellikle kırıklarda bölgede ağrı sızı olur. en belirgin hali kolun şişip morarmasıdır. kol şişip morarsa muhakak film çektirin..
kaza yapan arkadaş 14 temmuzda yaptı şu ana kadarda iyileşmişdir sanırım konuyu hortlatan arkadaşımızda grenajdaki çizikleri merak etmiş nasıl giderdin diye insan değeri bir kez daha ortaya çıktı
Çok geçmiş olsun arkadaşım, allah tekarını yaşatmasın. Ayağında şişlik yada morluk olmasa da bi hastaneye uğra derim.
geçmiş olsun kardeşim ALLAH birdaha göstermesin inşallah ayağını acile bile olsa göster ihmale gelmez
DOKTORA GİTSENE BE ADAM !
konu hortlamış ama bende yazayım. çok geçmiş olsun. bende düştüğümde eldivenin koruma yerleri böyle olmuştu. sanırım scooter kullandığımdan ve hafif olduğundan ayağımda sorun olmamıştı. biraz düştüğüm tarafta totom ağrıyordu ama oda normal sanırım en korumasız yer toto
bir söz vardı. kaza yaptıktan sonra ayağa kalkabiliyorsan ucuz atlatmışsın demektir gibi birşeydi. o misal
arkadaslar aciklamis ben de 2 hafta once viraji alamayio karsi seride firladim gece 3'de.kimse yoktu yalnizdim gittim hastaneye hemen rontgen cektiler acil rontgen var her zaman gidebilirsin ucretsiz oluyor zaten aciller devlet hastanesinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)