yalnız kamp yapmak tehlikelimi ?
Reklamlar
-
arkadaşlar milliparkta veya ormanlık insanların olduğu bir yerde milliparkta biraz kötü kesim var tehlikelimi yalnız çadırımda çay demlesem iki peynir atıştırsam tehlikelimi korkuyorum motorumu çalacaklar veya sataşacaklar diye sizce yaparlarmı
yalnız tek gecelik kamp gerekli malzemeleri hazırladım spete ekledim tek tıka bakar
el feneri çadır yatak tüp yemek için böyle sıraladım hepsi en uygun kampanyalıdan
gece uyurken çadıra biri girer veya birşey olur diye tırsıyom
hiç uyumam belkide
Reklamlar
-
Aç ve sinirli bir ayı yemek aramak için aşşağı kısımlara iniyormuş.Senin peynirleri ve seni yiyormuş nögzel bişi.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Aç ve sinirli bir ayı yemek aramak için aşşağı kısımlara iniyormuş.Senin peynirleri ve seni yiyormuş nögzel bişi.
panpa şaka yapmıyorum nerde kuracam yanıma alırım adam ama esrarkeşler sevmiyorum temiz iyi insanlar ama kötü huyları var farzedelimki aldım neler yaparız 4 kişi nasıl bir alanda
süper dağlık alanlar var burda domuzlar var tehlikeli böyle bizi başka dünyaya götürecek mangal keyf gece ateşi istiyorum
-
bende konu açmıştım birisi kamo alanları olduğunu sölemişti çadırını kur yat gibisinden gidip 2 ağaçlıgın arası sıkıntı yemez yani bence
-
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
bende konu açmıştım birisi kamo alanları olduğunu sölemişti çadırını kur yat gibisinden gidip 2 ağaçlıgın arası sıkıntı yemez yani bence
haklısın cinlere perilere yem oluruz zaten havas dersi alıyom hocam sana karışamazlar diyor ama oda bir ihtimal
ne tavsiye edersin sen ne yaptın
-
tek başına gitme kurda kuşa yem olma
-
aslan557 adlı üyeden alıntı
tek başına gitme kurda kuşa yem olma
yok aslında gideceğim yerde insanlar vardı aile yanına yanaşırdım :D
-
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Yatmadan önce çadırın etrafına kurtboğan zehrini daire şeklinde dök ayı mayı gelmez
Şaka tabi
Ben olsam tek gidemezdim. Çünkü bi çıt sesi duysam sanırım nefes almadan o sese odaklanırım panik olurum, tırsarım
Eğer rahatlatır, en azından güven verir diyosan yastığının altında bıçak olsun(genel güvenlik açısından)
onu yaparım kesin çadırımda özel mülküm yalnız ben yokum insanlar çok ben insanalrdan tırsıyom
-
14 Temmuz 2015, 04:02
Haklısın asıl korkmamız gereken insanlar cidden.
-
14 Temmuz 2015, 04:10
turbocharge adlı üyeden alıntı
Haklısın asıl korkmamız gereken insanlar cidden.
hayvanın niyeti belli gardaş açız ne edek diyo
insanlardan korunmanın yolları neler
-
14 Temmuz 2015, 04:17
Ateş yakarsan çadırın önünde sıkıntı olmaz hayvandan yana ama insanı bilemem.
Tek başıma değilde 3-4 kişi dağlarda kaldık. O çıt sesini her zaman duyarsın ama tek olma derim psikolojik olarak korkarsın çünkü dağ vb yerlerde gece göz gözü görmez.
Böyle sosyal yerlerse sıkıntı olmaz.
-
14 Temmuz 2015, 04:20
dadas607 adlı üyeden alıntı
Ateş yakarsan çadırın önünde sıkıntı olmaz hayvandan yana ama insanı bilemem.
Tek başıma değilde 3-4 kişi dağlarda kaldık. O çıt sesini her zaman duyarsın ama tek olma derim psikolojik olarak korkarsın çünkü dağ vb yerlerde gece göz gözü görmez.
Böyle sosyal yerlerse sıkıntı olmaz.
tek dağa çıkmam kamp kuracağım yer tıklım tıklım insan kaynıyor ama iyside var kötüsüde
-
14 Temmuz 2015, 04:35
Öyle bi yerde korkmanada gerek yok o zaman dağ başı değil ya
Tüfek al yanına :D
-
14 Temmuz 2015, 04:36
dadas607 adlı üyeden alıntı
Öyle bi yerde korkmanada gerek yok o zaman dağ başı değil ya
Tüfek al yanına :D
aslında dağ başı domuz çok var hemde yepler süper bir yer insanlar geceden yer tutmak için gidiyor bende fırsat bilip kamp kurucam
-
14 Temmuz 2015, 09:12
milli kamplara, çadır kamplarına gidersen bir sıkıntı yaşamazsın.
gideceğin yeri oranın işletme şefliğine ve jandarmaya telefonlar bildir.
gece yatarken yediğin şeylerin artıklarını ya çöpe at ya da ağacon birine as.
ayrıca çadırının çevresine 4-5 metre daire çapında işe.
bulunduğun ili yazarsan kamp alanlarını ve daha önc gittiğim yerleri söyleyebilirim.
-
14 Temmuz 2015, 09:42
obarey adlı üyeden alıntı
milli kamplara, çadır kamplarına gidersen bir sıkıntı yaşamazsın.
gideceğin yeri oranın işletme şefliğine ve jandarmaya telefonlar bildir.
gece yatarken yediğin şeylerin artıklarını ya çöpe at ya da ağacon birine as.
ayrıca çadırının çevresine 4-5 metre daire çapında işe.
bulunduğun ili yazarsan kamp alanlarını ve daha önc gittiğim yerleri söyleyebilirim.
aydın kuşadası güzelçamlı davutlardada evimiz var
-
14 Temmuz 2015, 09:49
Çarşamba akşamı Güzelçamlı'dayım inşallah. Ailem orada yaşıyor.
-
14 Temmuz 2015, 09:51
bafa gölü ve dilek yarımadası
-
14 Temmuz 2015, 09:53
fisherKing adlı üyeden alıntı
Çarşamba akşamı Güzelçamlı'dayım inşallah.
Ailem orada yaşıyor.
güzelçamlı candır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)