Motosikletli sürücünün D-100'de Akrobasi Mallığı Karakolda Bitti
Reklamlar
-
Mallıkta sınır bırakmamış.
O motosiklet sürücüsünden "akıl raporu" istenecek
İstanbul'da, tehlikeli akrobasi hareketleri yaparak motosiklet kullanan Engin C.’nin ehliyetine el konuldu. Sürücünün, belgesini tekrar alabilmesi için ise "akli dengesi yerindedir raporu alması gerekecek.
Video Linki: http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/m...e-dansi_116084
Yürekleri ağızlara getiren olay Bakırköy’de yaşandı. D-100 Karayolu üzerinde motosikletle seyreden Engin C., 100 kilometre hızla giderken, tehlikeli akrobasi hareketleri yapmaya başladı. Plakasının bir kısmı kapalı olan motosikletle yaklaşık 20 kilometre boyunca kendi hayatını ve trafiği hiçe sayarak ilerleyen Engin C.’nin yolculuğu Levent’e kadar devam etti. O anlar kameralara da yansıdı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanması polisi de harekete geçirdi. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Engin C.’nin adresini belirledi. Sivil Trafik Büro Amirliği görevlilerince Emniyet’e getirilen Engin C’nin önce ehliyetine el konuldu. Daha sonra sağlık kontrolünden geçirilen motosiklet sürücüsü, alkol ve uyuşturucu testi için örnek alınmasının ardından Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Video Link: http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/m...e-dansi_116084
TEPKİ OLARAK YAPTIM"
Engin C., Emniyet çıkışında, "Niçin böyle bir şey yaptın sorusunu, "Amacım kimsenin hayatını tehlikeye düşürmek değildi. Bu sporu yapmak için İstanbul’da yeterli alan bulamıyoruz. Bir nevi tepki olarak yaptım diye yanıtladı.
AKIL RAPORU İSTENECEK
Sivil Trafik Büro Amiri Emre Şen ise ehliyetine el konulan sürücü hakkında, Karayollarında insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan işlem yapılacağını belirtti. Bu maddeye göre, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak olan Engin C.’nin motosikleti de trafikten men edildi. Engin C.’nin ehliyetini geri alabilmesi için ise "akli dengesi yerindedir raporu alması gerekecek.
Reklamlar
-
Farkettiyseniz dandik bir motosiklet ile yapmış şovunu ,biliyor çünkü başına gelecekleri
-
Bu arkadaş 37. sn de apış arasını bariyerlere doğru açınca aklıma nedense orta okul yıllarımdan saçma sapan ve iğrenç bir fıkra geldi.Çok belden aşağı bir fıkra olduğu için linkini atıyorum.;
https://eksisozluk.com/entry/3176629
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Farkettiyseniz dandik bir motosiklet ile yapmış şovunu ,biliyor çünkü başına gelecekleri
Bide utanmadan ropörtaj Yapmış. iyibir halt yemiş gibi. Ona ayar oldum.
Yolver gitsin .
-
Sonra neden cg cilere apaci deniyo. Denyo kaza yapsa motosiklet tehlikeli oluyo.
-
Şimdi benim anlamadığım bir şey var..
Bu emniyet müdürlüğüne türlü türlü trafik ihlalleri ile ilgili videolar gönderiyorum, adamlar her seferinde bana matbu bir cevap yolluyorlar, yok efendim neymiş kamera görüntüleri üzerinden işlem yapamazlarmış, kanunen mümkün değilmiş falan filan.
Ama bu arkadaşa gayet güzel işlem yapmışlar, demek ki işine gelinince yapılabiliyor.
Saçma sapan bir ülke vesselam..
-
bu hareketleri yurt dışında yapsa ovv owww qeavvv dersiniz tam korumalı olmasada adamda koruma var.
ama trafiği tehlikeye atması kötü tabi
-
bu arkadaşı sanki daha önce youtube'da görmüştüm böyle akrobatik hareketler yapıyordu yine
-
yalan söylemeye gerek yok şu apaçiliği 600 rr la yapayımda karşılığı neyse yatmaya razıyım derim
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
14 Temmuz 2015, 02:34
Ne yani kadına şiddeti protesto etmek için testereyle kadın mı biçelim? Arkadaşın yaptığı o olmus biraz. Bu tür apaçiliklerden dolayı motora trafikte saygı yok zaten
-
14 Temmuz 2015, 02:56
cruiser_55 adlı üyeden alıntı
bu hareketleri yurt dışında yapsa ovv owww qeavvv dersiniz tam korumalı olmasada adamda koruma var.
ama trafiği tehlikeye atması kötü tabi
önündeki beton kamyonuna yandan girecek olursa dizlik, dirseklik, sırtlık bellik hep birlikte kıçına girecek o elemanın olan kamyon şoförüne olacak ölümlü kazaya karıştığı için günlerce oradan oraya sürünecek...
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
15 Temmuz 2015, 15:38
Çocuğun haklılık payı var; yer yokluğunu protesto için yaptım demiş. Bu tür hareketler için mekan temin edilmeli. İstanbulPark formula 1 pisti falan ne oldu, bilen var mı?
Birileri bu çocuğa "sponsor" olmalı.
Tamam, yaptığı yanlış ve tehlikeli. Ama doğruya doğru, iyi de yapıyor akrobasi hareketlerini...
Bu tür motosiklet üzerinde akrobasi hareketleri üzerine grup/dernek vs. yok mu? Bu çocuğa sponsor olunmalı...
Sınırları zorlamak güzeldir ...
Yeri yanlış, elbette...
-
15 Temmuz 2015, 15:53
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Çocuğun haklılık payı var; yer yokluğunu protesto için yaptım demiş. Bu tür hareketler için mekan temin edilmeli. İstanbulPark formula 1 pisti falan ne oldu, bilen var mı?
Birileri bu çocuğa "sponsor" olmalı.
Tamam, yaptığı yanlış ve tehlikeli. Ama doğruya doğru, iyi de yapıyor akrobasi hareketlerini...
Bu tür motosiklet üzerinde akrobasi hareketleri üzerine grup/dernek vs. yok mu? Bu çocuğa sponsor olunmalı...
Sınırları zorlamak güzeldir ...
Yeri yanlış, elbette...
Altına sürekli yağ akıtan Cg motoru İstanbul Park'a kim sokar ki 6-7 bin devirlerde sakin sürersen sorun yok da zorlarsan her yerinden yağ atıyo.
-
15 Temmuz 2015, 16:04
Yaptığı tehlikeli bişey ama adamda haklılık payı yok denemez.
-
15 Temmuz 2015, 16:50
arkadasin baleye ilgisi oldugu cok acik.
-
15 Temmuz 2015, 17:01
BerKToprak adlı üyeden alıntı
AKIL RAPORU İSTENECEK
Sivil Trafik Büro Amiri Emre Şen ise ehliyetine el konulan sürücü hakkında, Karayollarında insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan işlem yapılacağını belirtti. Bu maddeye göre, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak olan Engin C.’nin motosikleti de trafikten men edildi. Engin C.’nin ehliyetini geri alabilmesi için ise "akli dengesi yerindedir raporu alması gerekecek.
Olayın özeti.
-
15 Temmuz 2015, 17:36
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)