Kırmızı ışıkta dururken arkadan bilerek araba vurdu... [Video'lu]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kendinizi riske atmayın, başınızı belaya sokmamaya çalışın. Öfke gelip geçer.
-
konu kalsın yarın küfür edeceğim bu akşam değil
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Sorumluluk bile hissetmemiş o.c , vurdum nolmuş havasında. İnsan bir üzülür, kötü hisseder odunun hammaddesi.
-
Tam dayaklıkmısta aslında cahıl ne dersınkı ordada kamerayı gorunce bi geri vites yapmıs bıraz yoksa daha atarlanıcakmıs
-
Laminon adlı üyeden alıntı
Tam dayaklıkmısta aslında cahıl ne dersınkı ordada kamerayı gorunce bi geri vites yapmıs bıraz yoksa daha atarlanıcakmıs
aynen öyle kamerayı görünce bizde bişe demiyoruz canım'a döndü
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
konu kalsın yarın küfür edeceğim bu akşam değil
Yanına yaz beni. O arabadaki vitesin topuzunu ona ... neyse mübarek günde ve ayda konuşmayalım.
-
ben orda bozuldu der çalıştırmazdım motoru elimle de itelerrdim ağır ağır sonra çalıştırırdım bi kere daha beklesin kırmızı ışıkta itoğluit
-
-
13 Temmuz 2015, 22:06
Ezio41 adlı üyeden alıntı
- Sığır kişi : Araba gibi yolun ortasında duruyorsun . Kenarda dur bari .
- DamienRice : Bu da araç abi .
- Sığır kişi : O ney gamera mı o ?
- DamienRice : Kamera .
- Sığır kişi : Araç abi . ( Geri vitese taktı kamerayı görünce )
Adamı zorla küfür ettirecekler . Vergi verdiğin için o yol senin hakkın olmuyor sığır herif . Bizde vergi veriyoruz ...
bizim vergimiz düşükmüş abi
-
13 Temmuz 2015, 22:10
Ben bu adama... kamera goren masum koylu diorum...
-
13 Temmuz 2015, 22:12
Kocaeli İl Temsilcisi
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
13 Temmuz 2015, 22:14
Akşam,akşam yine kan beynime sıçradı.Cahillik,pişkinlik,öküzlük birleşince işte şu videodaki kıllı arkadaş meydana geliyor.Adamın ne kurallardan haberi var ne kanunlardan.Bu tarz çok hücreli asalakların bırakın araba kullanması sokakta yürümesi bile yasaklanmalı.Aşağıdaki fotoğraf ta bonus olsun.Şu arabayı süren arkadaş sanırım bütün Türkiye'deki icra dairelerini kapsayan geniş bir icra ve haciz koleksiyonu var.Biz böylelerine halk arasında "ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya" diyoruz.Bir de o tahtırevanı düzgün kullanabilse.
-
13 Temmuz 2015, 22:18
Kameraya Bakarken ittirivermiş. çok büyütülecek bir durum yok sanırım. cahiliğide cabası tabi.
-
13 Temmuz 2015, 22:23
Thracian adlı üyeden alıntı
Akşam,akşam yine kan beynime sıçradı.Cahillik,pişkinlik,öküzlük birleşince işte şu videodaki kıllı arkadaş meydana geliyor.Adamın ne kurallardan haberi var ne kanunlardan.Bu tarz çok hücreli asalakların bırakın araba kullanması sokakta yürümesi bile yasaklanmalı.Aşağıdaki fotoğraf ta bonus olsun.Şu arabayı süren arkadaş sanırım bütün Türkiye'deki icra dairelerini kapsayan geniş bir icra ve haciz koleksiyonu var.Biz böylelerine halk arasında "ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya" diyoruz.Bir de o tahtırevanı düzgün kullanabilse.
http://i.hizliresim.com/Po4OM7.jpg
Araç neredeyse çalıntı çıkacakmış :D
-
13 Temmuz 2015, 22:31
Arkadaşlar her ne kadar bir şeridi kullanmaya yasal olarak hakkımız olsa her zaman aklınızda bulunsun bu ve bunun daha gelişmiş versiyonu barzoların kırmızı ışıkta size arkadan çarpmaması için ya kenarda yada araçların arasında bekleyin.Arkadan son gaz gelen denyottilerin size çarpmayacağı gibi motosikletinizi konumlandırın.Arkadaşımız bu video sonuna kadar haklı olsa da önlem almakta fayda var.
-
13 Temmuz 2015, 22:33
Thracian adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar her ne kadar bir şeridi kullanmaya yasal olarak hakkımız olsa her zaman aklınızda bulunsun bu ve bunun daha gelişmiş versiyonu barzoların kırmızı ışıkta size arkadan çarpmaması için ya kenarda yada araçların arasında bekleyin.Arkadan son gaz gelen denyottilerin size çarpmayacağı gibi motosikletinizi konumlandırın.Arkadaşımız bu video sonuna kadar haklı olsa da önlem almakta fayda var.
önümde 2 araç olunca aralarına giriyorum genelde girmekte fayda var
-
13 Temmuz 2015, 22:49
gençler adam hızlı gelmiyor.adam yavaş yavaş geliyor ve bilerek dokunuyor. yani olay öyle görünüyor.
-
13 Temmuz 2015, 23:06
Babasının harcadığı sperme yazık....
-
13 Temmuz 2015, 23:43
Bostan gibi yayılmış koltuğa birden el kol yapıyor bunlar gibisini vitese oturtmak lazım sen 4 teker aracınla kaza yaparsın malına zarar gelir o yaparsa canınla öder
Akıllanmaz abi bunlar ot gelmiş ot gider
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)