Hocam bilerek çarpmış sen motordan inip kavga ederken de senin motoru hacılayacaklardı, senin motorla da borçların bir kısmını ödeyecekti. Allah'tan sakin davranmışsın da motor elden gitmemiş
Hocam bilerek çarpmış sen motordan inip kavga ederken de senin motoru hacılayacaklardı, senin motorla da borçların bir kısmını ödeyecekti. Allah'tan sakin davranmışsın da motor elden gitmemiş
Öncelikle bende sürekli kamera ile geziyorum, ama kamera takanlara laf söyleyen değil, kamera taktığı için dayılanan veya gaza gelenlere laf söylendiği için üzerime hiç alınmıyorum. Umarım sende kolayca gaza gelmezsin.
Yanlış anlamazsan sürüşün ile ilgili bir ufak eleştiride bulunacağım. Öncelikle araba sürücüsünün savunulacak hiç bir kısmı yok. Olayda tek kusurlu olan o.
Ancak varsayalım ki o sürücü yanındaki ile konuşurken veya telefona bakarken kırmızı ışığı ve seni farketmedi ve dokunmak yerine ezdi geçti. Ya da o adam durdu ama arkasındaki duramadı ve zincirleme kazada önde olan sana oldu yine olay. Senin bir suçun olmamasına rağmen engelleyemez miydin bunu?
Engellerdin, bir kırmızı ışıkta arkamızı sağlama almadan durmamız gerekiyorsa, mutlaka şeridi ortalamak değil şerit çizgilerine yaklaşmak olmalı. Motosikletler küçük ve bu gibi durumlarda savunmasız olabilirler ama aynı zamanda şerit üzerinde farklı noktada bulunma avantajlarımız da var. Bunları kullanarak daha az riskli sürüşler yapabilirsin. Umarım kazasız ve keyifli sürüşler yaparsın. Mümkün mertebe de trafikteki sıkıntılı insanlara bulaşma, sen cevap verdikçe senin de neşen kaçar.
Bu tip varlıklar eğitim seviyesi hasebiyle hep oldu ve olacak. Ben de daha bugün sinyal vermeden şerit değiştiren, dibimde seyredip selektör yapan bir taksiciye ''Sinyal ver sinyal'' defalarca. Ne oldu? Araçta müşterisi olan taksici beni sola sıkıştırıp ''Ne var ne diyorsun?'' dedi. Söylemimi tekrar edince barbarca lisanıyla ''Yaoö gitt işineöö'' diyerek bastı gitti. Kameram takılı değildi bu arada.
Fakat benim sana tavsiyem bu tiplerle uğraşmaman (senin adam kameradan ya da başka sebepten çok normal konuşmuş) ve ışıklarda orta şeritten kaçınman. Yasal olan bu değil ama bu ülke de yasal değil.
aynı olayı yaşamıştım bi kez, motordan indim, siyah takım elbiseli iki öküz oturuyo araç passattı sanırım, adamlara baktım rahat 15 saniye öküz evladı eliyle pardon yapmıştı sonra arkaya geçtim baktım bişey varmı motorda diye yoktu tabiki, maksat beklesin it oğlu it, böle adamlar var malesef.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
tamam bu adamın babasının zamanında prezervatif olmayabilir ama insan bari hayvan bağısağının ucuna düğüm atarda işe girişir bu tip ne böyle? bari adam dışarı boşalsaymış.
İnsanlarımızı anlamak gerçekten çok zor yaptığı şeye bak ya..
bu mubarek günlerde bu şahsa ekstra ilgi alaka göstermek bence iki kat sevap olarak bize geri döner
adamdaki tavırlara bak sanki ankara onun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bunlarla gelin iste.
bunu gonderin haber olsun. Bu videoyu izleyen insan anlar ne cektigimizi.
Tam bir kötü anne çocuğu ne tipinde ne konuşmasında meymenet var it oğlu itin.Bilerek dokunuyor gibi bir hali var hayvanoğlu hayvanın.Videodaki arkadaş kenarda dursa ne olucak şeritte dursa ne olucak?Zaten yeşil yanınca uzayıp gidicek.Arkadaşın o şeritte durması arkadaki öküzoğluöküze 2.5 saniye bile kaybettirmez.Kaldi ki anasınden emdiği süt gibi helal o şerit.
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Ne yapacağımı bilmiyorum hızlı bir şekilde gelse araç aynadan görüp kenara kaçabilirdim.Trafikte bazılarınızın dediği gibi bu şekilde durmak sakıncalı olabilir belki ama köşeye geçtiğim anda sıkıstırıyorlar. Bu Kayseri de aracın sağ tekerini takip ederken bile yanına girmeye çalışan insanlar var. Allah herkese sabır versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)