Sevincimi sizinle paylasmak istedim arkadaslar kuba cg 100 mu verip 250 kmde gt170r aldim motor beni memnun rengi turuncu resim sonra yuklerim herkese iyi aksamlar
Sevincimi sizinle paylasmak istedim arkadaslar kuba cg 100 mu verip 250 kmde gt170r aldim motor beni memnun rengi turuncu resim sonra yuklerim herkese iyi aksamlar
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan tekerin düz bassın
Hayırlı olsun motorunuz Resim isteriz elbette. İleride de iyi kötü yönlerini paylaşırsan düşünenlere ve kullananlara paylaşım anlamında yardımcı olursun
Arkadaslar 250 km de aldim simdi 300 km oldu titresim bana gore cok az 100 luk motora gore baya iyi gidisi on frene bayildim arka hemen kitliyor ama dusuncelerimi bol bol yazarim
Hayırlı olsun.Resim isterük :D merak ettiğim bir model aslında.
hayırlısı olsun kazasız belasız bandit yavrusudur kendileri
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, internetten baktım nasıl bişeymiş diye güzel motormuş güle güle kullan
Hey maşallah güzel kaçıyor galiba sağlam mıdır ki
Temiz kullanirsak sağlam kalır diye dusunuyorum motor kalipli kendini gosteriyor yarin ilk yağ değisimi yapacagim motor hakkinda bilgi sahibi oldukça yazarim
Hayirli olsun.
İcinde rodaj yagi vardir bakima kadar yagi degistirmeyin derim.
Alt sakal uydura bilirsen çok güzel görünür yanlardaki şasimi ?
Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...
Hayır onlar sasi degil plastik alt sakal dusunuyorum
Hayırlı olsun kazasız belasız .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin Allah. Lastikleri bir kontrol etmekte fayda var.
hayırlı olsun bir arkadaşda bir süre arayıp bulamamıştı bu makinadan.
Sağolun arkadaşlar, leopessia hocam benim fazla motor tecrubem olmadigi icin lastikler bana diger motorumun lastiklerinde cok daha iyi geldi eski motorumun frenlerkampanaydi hemen kitleniyordu tekerler gt 170in frenler disk ön teker kitlenmiyor biraz fren calismasi yaptim lastikler bana guzel geldi 20 dakika gezip elimi lastiklere koydugumda baya sicakti lastikler bunu fark ettim
güzel seçim resim eklersen
https://i.hizliresim.com/2km4zA.jpg
resim yuklemeyi pek beceremedim ogrenince bol bol atarim
hayırlı olsun kardeşim bende de gt 170 var gerçekten güzel aletler. sadece titreşim durumu nedir yüksek devirlerde onu de ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)